Не пропускайте! - DVD мания
- Amos Trask
- Aes Sedai
Ше намина то златен еми излезе с патъването тоя диск
. И кво никой друг не ги е събрал индифели с инфиделите ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хех намериха се добри хора да ми го датат на ръка вместо да ме пращат по будките ;р
Ъх не мое се копне че е 6гиги. Бляд!
Ъх не мое се копне че е 6гиги. Бляд!
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
Каза човекът, който е гледал половината от филма по някоя кабеларка късно вечер вероятно с бг-дублаж и толкова е и вдянал за кво иде реч. Ма що да не сме многознайковци...Moridin wrote:Йеа, цялата тая псевдо-египетска боза..
Аз пък що не го видях това двд никъде по масите днеска? Иначе щях да си го купя...
And you can't dance with a devil on your back...
- herairness
- Jaghut Tyrant
Само да спомена, качеството е добро, широк екран, субтитри и т.н. Иначе и аз харесвам само игралния филм от целия franchise, гледах един-два епизода от тези, които даваха по НТВ, и ми беше адски скучно. Иначе игралният филм е една от малкото качествени класически научнофантастични филми през 90те, явно е комерсиален, но въпреки това гледаем.
This signature is not yet rated