Моля? Чак сега ли забеляза, че пиша често в този форум? По-добре късно отколкото никога, де.Ghibli wrote:Матриме, какво стана с тебе?! Отиде си и последният противник на анимето в този форум...

Moderator: Moridin
Моля? Чак сега ли забеляза, че пиша често в този форум? По-добре късно отколкото никога, де.Ghibli wrote:Матриме, какво стана с тебе?! Отиде си и последният противник на анимето в този форум...
Ти знаеш най-добре, поне три пъти си го гледала от край до край.Alexis wrote:Иначе аз смятам, че филмът, въпреки някои негативи, е доста добър. Определено си струва повторнто гледане.
Много ясно, че те разбираме. Мотивацията на героите е невероятно важно нещо, независимо дали става въпрос за филм или за книга. Напоследък забелязвам, че повече почвам да обръщам внимание на героите, отколкото на сюжета и съм склонен да предпочета интересни и пълнокръвни герои плюс сюжет с кусури, отколкото интересен сюжет с малоумни герои.Не знам дали ме разбрахте, но мотивираните действия са доста важни за пълнокръвиетона един сюжет.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests