Моля? Чак сега ли забеляза, че пиша често в този форум? По-добре късно отколкото никога, де.Ghibli wrote:Матриме, какво стана с тебе?! Отиде си и последният противник на анимето в този форум...

Moderator: Moridin
Моля? Чак сега ли забеляза, че пиша често в този форум? По-добре късно отколкото никога, де.Ghibli wrote:Матриме, какво стана с тебе?! Отиде си и последният противник на анимето в този форум...

) и ангажиращ вниманието на 100% с всеки един епизод. Героите са прекрасно развити, историята е многопластова и развитието й е добре премерено по време на сериала, така че да остава динамична и увличаща непрекъснато. Това, което много ми хареса е, че действията на героите са мотивирани, всеки се старае да отговори на въпроса 'Защо го правя?'. Или поне търси отговора. От друга страна, част от израстването на героите е намирането на отговора на този въпрос от персонажи, които не са го знаели в началото. Не знам дали ме разбрахте, но мотивираните действия са доста важни за пълнокръвието на един сюжет. Не си падам по изпълнения 'Ще разруша света, щото не ме кефи'.
) и ангажиращ вниманието на 100% с всеки един епизод. Героите са прекрасно развити, историята е многопластова и развитието й е добре премерено по време на сериала, така че да остава динамична и увличаща непрекъснато. Това, което много ми хареса е, че действията на героите са мотивирани, всеки се старае да отговори на въпроса 'Защо го правя?'. Или поне търси отговора. От друга страна, част от израстването на героите е намирането на отговора на този въпрос от персонажи, които не са го знаели в началото. Не знам дали ме разбрахте, но мотивираните действия са доста важни за пълнокръвието на един сюжет. Не си падам по изпълнения 'Ще разруша света, щото не ме кефи'.  

и леко прибързания финал (поне за мен) - който междувпрочем не е лош, просто можеше и малко по-добре
 и леко прибързания финал (поне за мен) - който междувпрочем не е лош, просто можеше и малко по-добре  . Иначе сериалът си беше брилянтно изкомпозиран от началото до края.
. Иначе сериалът си беше брилянтно изкомпозиран от началото до края.  .
. .
.Ти знаеш най-добре, поне три пъти си го гледала от край до край.Alexis wrote:Иначе аз смятам, че филмът, въпреки някои негативи, е доста добър. Определено си струва повторнто гледане.

Много ясно, че те разбираме. Мотивацията на героите е невероятно важно нещо, независимо дали става въпрос за филм или за книга. Напоследък забелязвам, че повече почвам да обръщам внимание на героите, отколкото на сюжета и съм склонен да предпочета интересни и пълнокръвни герои плюс сюжет с кусури, отколкото интересен сюжет с малоумни герои.Не знам дали ме разбрахте, но мотивираните действия са доста важни за пълнокръвиетона един сюжет.

Какво да кажа - хентай моментите преспокойно могат и да се пропуснат - и без тях филмчето щеше да е достатъчно яко. Препоръчвам! С две ръце
  Какво да кажа - хентай моментите преспокойно могат и да се пропуснат - и без тях филмчето щеше да е достатъчно яко. Препоръчвам! С две ръце  

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest