Аниме-препоръки и рикуести
- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Не ми трябва превод на мен Урзу 7 ;р:).
Обаче 3-тия сезон с къф проклет кодек е че не излизат субтитрите на mkv-тата.
Обаче 3-тия сезон с къф проклет кодек е че не излизат субтитрите на mkv-тата.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- herairness
- Jaghut Tyrant
http://chise.ludost.net/upload/raziel/F ... nline2.pdf
един малко по друг вид списание дано ви хареса:))(има и за моя милост вътре хихихи)
един малко по друг вид списание дано ви хареса:))(има и за моя милост вътре хихихи)
ами при мен си ги плейва ОК, така че проблемът е в твоя телевизорXellos wrote:Обаче 3-тия сезон с къф проклет кодек е че не излизат субтитрите на mkv-тата.

Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Е фуметсу го знаем
.
Е ясно че от кодека, са ше пробвам.

Е ясно че от кодека, са ше пробвам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мен ако питаш по-скоро е от player-a. Сега ще направя малко безсрамен рекламен спам и силно ще препоръчам последните версии на VLC - хич не ти трябват никакви кодеци за него. А за баш хардкор фенове - има версия на mplayer за Уиндоус, само дето е конзолна 
В момента гледам Project ARMS, доста кефи анименцето, ако и главният герой да ми е леко твърде хуманистично настроен тип. Ако си падате по анимета със супер герои, които се налагат със супер сили, хвърлете му едно око - не е добро колкото Scryed, но все пак доста бива.

В момента гледам Project ARMS, доста кефи анименцето, ако и главният герой да ми е леко твърде хуманистично настроен тип. Ако си падате по анимета със супер герои, които се налагат със супер сили, хвърлете му едно око - не е добро колкото Scryed, но все пак доста бива.
Elves dig rocket launchers.
Мдам Zoom-a има тежката дума. 

- herairness
- Jaghut Tyrant
- herairness
- Jaghut Tyrant
Споко бе, не казвам, че си виновна:-) Ма просто като видя съчетанието "незнам" повече от веднъж и нещо ми става такова едно... Както и неща като "той каза ,че всички са плазмодий". Примерно. Нямам ги в момента суб-овете пред мен, но доста често срещано беше това. Също градът (още в началото) се казва Хабаровск, не Кабаровск. Лебанон на български е Ливан... Етсетера:-) В сми, за да бъде всичко тип-топ няма да е зле да проверявате поне географските имена. Иначе доста добре сте се придържали към стила, аз лично одобрявам разговорното пвевеждане вместо суховатия литературен речник, който, кой знае защо, се използва масово в субтитрирането на филми у нас, така че не е толкоз драматично положението