Ночной дозор по кината

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 04, 2005 12:36 pm

Да, и тая седмица е, до 14-ти вкл, доколкото знам.

А и кво му е на гледането на два филма, е има минимум час пауза между тях, не е да не сме го правили и преди...
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 04, 2005 12:44 pm

Мхм, и на мен опцията за два филма един след друг ми се вижда леко изсилване... бтв, Браги не беше ли изказал (едит: да, пиша "изказала" като не гледам, извинявай, мазоку) крайно негативно мнение за братя Грим?
Last edited by Morwen on Fri Nov 04, 2005 2:21 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 04, 2005 1:01 pm

Не знам Браги кво е изказала :P, но лично аз не съм го чакал толкова време тоя филм, за да не го гледам заради чуждо мнение, пък ако ще и най-големият боклук след Алоуна да се окаже :) И продължавам да намирам двата филма един след друг, особено с час пчивка между тях, за голям фън :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 04, 2005 1:23 pm

Бе, аз съм леко раздвоена, но като има час между тях... ще го мисля
I don't wanna die

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 04, 2005 2:20 pm

Напротив, накефих му се на Грим няколко пъти, ма немах вече желание и за кино след толкоз гледане. :wink: Дозора ме грабва за са повече, ма само в 17;00 има, не ми е проблем кат пари и време утре. Мое и на двата, така и така немам други ангажименти май.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 04, 2005 6:13 pm

Е неделя да е се пак, сички да можем :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 04, 2005 8:49 pm

няма проблем, ма утре така и така съм на бачкане в НДК там на "Алея на здравето" та мислех да се жмулна пътйом в киното. Имало и интересна изложба на китайски порцелан. Ма мое и недели сигурно ше ме сбарат и неделя по тая линия ;( добре 4е тогава последен ден
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 04, 2005 9:01 pm

Аз май се навих за двойното кино в неделя, остава и да не ми излезе нещо непредвидено...
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Nov 04, 2005 9:58 pm

Ти ше се навиеш и на тройка с мен и Мор някой хубав ден, ама ше чакаме търпеливо :lol: :lol: :lol: :lol:

Кхъм... тоест... ъъ... ок, начи Неделя засега. Други желаещи?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Nov 05, 2005 12:11 am

Аз, разбира се, само да събера пари :roll: (т.е. поне за единия ще имам, за другия ще изстискам от някоя и друга незакупена вафла/шоколад).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Nov 05, 2005 11:08 am

Ми ок, за утре да бъде. Незнам за втория ма поне дозора шъ са гледа.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Nov 05, 2005 1:38 pm

При мене доста работа се насъбра и не знам дали ще мога за двата :(

Дозора е от 5, Братя Грим има от 7 и от 9.15, как пък не се намери един от 7.30-8 :cry:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Nov 06, 2005 12:13 am

Тъй, са аз и още няколко ентусияста към 13;00 на входа на южния парк за фризби, и май от там после към мултиплекса. Feel free to join ;)
Грим явно нема да имам време че в 7 ако свърши филма ше трее скокна да бачкам горе на втория етаж да си събираме багажите от ''Алея на здравето''.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Nov 06, 2005 11:26 am

Предлагам да запазя места за първото кино от 17ч. през И-нет, защото иначе няма как да се видим по-рано и да купим билетите, а така ще е удобно за всички. Идвате от парка към 16.30ч пред Мултиплекса и купуваме билетите на място. Имайте предвид, че след 16.45ч ако не сме ги купили автоматично ще се 'отзапазят' :P :P :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Nov 07, 2005 10:13 am

ауууууууу гадове лошиииии :shock:
как ни въ и беши срам да си уреждате кино в топика беее
ние тука ко да праим