Ночной дозор по кината
Мхм, и на мен опцията за два филма един след друг ми се вижда леко изсилване... бтв, Браги не беше ли изказал (едит: да, пиша "изказала" като не гледам, извинявай, мазоку) крайно негативно мнение за братя Грим?
Last edited by Morwen on Fri Nov 04, 2005 2:21 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Не знам Браги кво е изказала
, но лично аз не съм го чакал толкова време тоя филм, за да не го гледам заради чуждо мнение, пък ако ще и най-големият боклук след Алоуна да се окаже
И продължавам да намирам двата филма един след друг, особено с час пчивка между тях, за голям фън 

And you can't dance with a devil on your back...
Напротив, накефих му се на Грим няколко пъти, ма немах вече желание и за кино след толкоз гледане.
Дозора ме грабва за са повече, ма само в 17;00 има, не ми е проблем кат пари и време утре. Мое и на двата, така и така немам други ангажименти май.

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
няма проблем, ма утре така и така съм на бачкане в НДК там на "Алея на здравето" та мислех да се жмулна пътйом в киното. Имало и интересна изложба на китайски порцелан. Ма мое и недели сигурно ше ме сбарат и неделя по тая линия ;( добре 4е тогава последен ден
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ми ок, за утре да бъде. Незнам за втория ма поне дозора шъ са гледа.
Тъй, са аз и още няколко ентусияста към 13;00 на входа на южния парк за фризби, и май от там после към мултиплекса. Feel free to join 
Грим явно нема да имам време че в 7 ако свърши филма ше трее скокна да бачкам горе на втория етаж да си събираме багажите от ''Алея на здравето''.

Грим явно нема да имам време че в 7 ако свърши филма ше трее скокна да бачкам горе на втория етаж да си събираме багажите от ''Алея на здравето''.
Предлагам да запазя места за първото кино от 17ч. през И-нет, защото иначе няма как да се видим по-рано и да купим билетите, а така ще е удобно за всички. Идвате от парка към 16.30ч пред Мултиплекса и купуваме билетите на място. Имайте предвид, че след 16.45ч ако не сме ги купили автоматично ще се 'отзапазят'
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around