Episode III - TEH premiera
Хех, опасявам се, че е съвсем сериозен, Muad Dib.
Донякъде го и разбирам.
Но на мен не ми беше достатъчно убедително предложеното във филма, за да съм също толкова впечатлена
. И все пак има си адски хубавите моменти.
Това беше най-красивата сцена:
Донякъде го и разбирам.
Но на мен не ми беше достатъчно убедително предложеното във филма, за да съм също толкова впечатлена

Това беше най-красивата сцена:
- Spoiler: show
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
На мен като общо впечатление филмът ми хареса. Имам предвид, на моменти дори успя да ми повлияе емоционално.
Но съм много съгласна с втория момент, който спомена Мор.
Но съм много съгласна с втория момент, който спомена Мор.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Морви, аз ДАЛИ все пак не писах нещо по темата? В смисъл, 10 минути терзания с тоя бекграунд, който описах и който ВИЕ може и да не сте уловили, но човек като е гледал филмите с малко повече интерес, все пак го има, аз лично ги броя за достатъчно.

I'm so notСимеоне кажи ми че се ШЕГУВАШ

And you can't dance with a devil on your back...
Може би сега е моментът да ви шокирам всичките, като кажа, че филмът ми хареса много :) И то заради последната си... третина, да речем. Както никога мнението ми съвпада с това на Роланд почти напълно. От трите нови части тази със сигурност е най-добрата, и смея да посегна на святото и да кажа, че според мен е по-добра и от епизод VI :) Вярно, аз не съм истински Star Wars geek... Някои от реакциите в темата ми напомниха на моята след първия властелин :) Феновете са разочаровани, защото са очаквали твърде много.
За Морви:
За Морви:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
със сигурност най-добрата серия измежду 1, 2 и 3, нищо че започна толкова кошмарно, та чак за момент предположих, че ще надмине и най-големите ми страхове : )
падението на вейдър, баси - the story behind the mask, на кой му пука за код 6, 66 или 666?
лукас спокойно можеше да ни спести епизоди 1 и 2 и да изгуби малко повече време, за да направи тоя съвсем като хората.
падението на вейдър, баси - the story behind the mask, на кой му пука за код 6, 66 или 666?
лукас спокойно можеше да ни спести епизоди 1 и 2 и да изгуби малко повече време, за да направи тоя съвсем като хората.
- JaimeLannister
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Знаете ли, направих едно разкритие - аз все още съм фен! Да бе, мама му стара, интересно заключение, а? Обаче какво да се прави - въпреки всички негативизми, които се изсипаха като плюнки на надвиснали от отворен прозорец четвъртокласници върху филма, аз направо се размазах от удоволствие, докато го гледах. Точно там е разковничето - беше ми забавно, истински забавно. Почувствах се добре, ако щете, докато гледах нарочно поставените дебилизми на глупавите дроиди, драматичния двубой учител-ученик на края, машинациите на сенатор Палпатин, бойните сцени, душевната борба на Анакин и т.н.
Знам, че с това признание окончателно губя всякакъв електорален ресурс сред вас, но харесах този епизод повече от ІV и V - отидох, седнах и два часа и половина си правих кефа с Междузвездни войни. Кой като мен, а? Радвах се като суданец на дъжд, докато гледах битките между Оби-Уан и Дарт Вейдър и между Дарт Сидиус и Йода, защото направо си бяха драматични, мен ако ме питате. Така де, младият мухляк се разкъсва между двамата си учители, въплъщаващи двете лица на Силата, като накрая избира погрешно и се изправя срещу единствения човек освен Падме, който го обича - и на всичкото отгоре е оставен от него да изгори на далечната планета - Драмма, Драмма, Юан Макгрегър гледа Тррагично към магмения поток, "You were the Chosen One!!!", "I loved you!!!", Хейдън Кристенсен обаче крещи "Мразя те", Юън Макгрегър извръща лице, но после пак поглежда, Дарт Вейдър се гърчи като разсечен червей под изпълнения с болка поглед на човека, който с мъка убива своя най-близък приятел, и прочие простотии - кой нормален Star Wars гийк може да устои? А Йода... Йода е Да Литъл Грийн Ман, няма какво да се лъжем.
Единственото нещо, което не ми хареса, е че нямаше Дарт Мол - не знам как, но той трябваше да е там, и толкова. Прекалено беше готин, че да го сложат в тъпия Първи Епизод. Освен това, много ме е яд, че във филмите Лукас не е успял да докара джедайската атмосфера от серията детски книги "Ученик на джедая", разказваща за падауанството на Оби-Уан, която по мое мнение е върховна зарибявка. Ако не сте ги прочели, направете го - изненадващо е колко неща се разбират от тях за джедайските схващания и общество. Такива познания са винаги полезни, все пак...
В крайна сметка, както казах, Аз Съм Фен и what Roland said, в общи линии. Хич не ми се разтягат дългите теории за волята на клонингите сега, само казвам, че филмът много ми хареса и, въпреки че далеч не беше без недостатъци, не ме накара да почувствам и една десета от "фенското" възмущение и погнуса, които изпълват повечето от вас, нищо че Съм Фен. Напълно сериозно ви го казвам.
Между другото, отгоре май има спойлери, така че не четете, ако не сте гледали филма!!!
Знам, че с това признание окончателно губя всякакъв електорален ресурс сред вас, но харесах този епизод повече от ІV и V - отидох, седнах и два часа и половина си правих кефа с Междузвездни войни. Кой като мен, а? Радвах се като суданец на дъжд, докато гледах битките между Оби-Уан и Дарт Вейдър и между Дарт Сидиус и Йода, защото направо си бяха драматични, мен ако ме питате. Така де, младият мухляк се разкъсва между двамата си учители, въплъщаващи двете лица на Силата, като накрая избира погрешно и се изправя срещу единствения човек освен Падме, който го обича - и на всичкото отгоре е оставен от него да изгори на далечната планета - Драмма, Драмма, Юан Макгрегър гледа Тррагично към магмения поток, "You were the Chosen One!!!", "I loved you!!!", Хейдън Кристенсен обаче крещи "Мразя те", Юън Макгрегър извръща лице, но после пак поглежда, Дарт Вейдър се гърчи като разсечен червей под изпълнения с болка поглед на човека, който с мъка убива своя най-близък приятел, и прочие простотии - кой нормален Star Wars гийк може да устои? А Йода... Йода е Да Литъл Грийн Ман, няма какво да се лъжем.
Единственото нещо, което не ми хареса, е че нямаше Дарт Мол - не знам как, но той трябваше да е там, и толкова. Прекалено беше готин, че да го сложат в тъпия Първи Епизод. Освен това, много ме е яд, че във филмите Лукас не е успял да докара джедайската атмосфера от серията детски книги "Ученик на джедая", разказваща за падауанството на Оби-Уан, която по мое мнение е върховна зарибявка. Ако не сте ги прочели, направете го - изненадващо е колко неща се разбират от тях за джедайските схващания и общество. Такива познания са винаги полезни, все пак...
В крайна сметка, както казах, Аз Съм Фен и what Roland said, в общи линии. Хич не ми се разтягат дългите теории за волята на клонингите сега, само казвам, че филмът много ми хареса и, въпреки че далеч не беше без недостатъци, не ме накара да почувствам и една десета от "фенското" възмущение и погнуса, които изпълват повечето от вас, нищо че Съм Фен. Напълно сериозно ви го казвам.
Между другото, отгоре май има спойлери, така че не четете, ако не сте гледали филма!!!
Last edited by Lubimetz13 on Fri May 20, 2005 12:40 pm, edited 2 times in total.