Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:05 pm

Трейлъра за филма с мамутите 10,000 B.C. кефи много. Безмозъчен сиджиай с никакви претенции. Определено бих го гледал на дигитално кино. :mrgreen:

Екшънчето с Анджелина също ми хареса - Wanted. Не знам доколко има нещо общо с комикса обаче. То на мен колкото и да е тъп филма щом Анджелина е вътре ми е достатъчна причина да ходя да го гледам. :lol:

Продължавам с изглеждането на другите трейлъри. :?

А и Шайхири моля те като пускаш трейлър пиши как се казва филма. :evil: Много е досадно да отваряш така на сляпо. :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 12:12 pm

Wanted... want it ;) Timur Bekmambetov въх :mrgreen: Бе ше видя комикса след филма, подозирам ше има адски разлики по фанати реплики из нета.

бе ше има дъвки за очите макар и за ся нищо открояващо се конкретно на ниво трейлър ;)

There Will Be Blood - ДДЛ ми лъхна на ''Бандите на Ню Йорк'', което е мега. :twisted:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:20 pm

На повечето им личи и без да пиша, Валери, а на някои и да им пиша името, нищо няма да ви говори. :) Но занапред ще.

Надявах се, че ше ми имате доверие за подборката, а веднъж като кликнете, то веднага си пише името над прозореца с трейлъра.

Айде и последният, току що изтекъл трейлър за най-култовият филм на 2008, Snow-King Snowblowers :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=lwT8GyLxIhk

Само за ЮБЕР юберфенове!! 8-)

Гледайте веднага, докато не са го надушили и свалили от ютюба!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:40 pm

There Will Be Blood - определено изглежда много добре. Най-малкото на ниво актъорска игра ДДЛ пак ще направи заявка за Оскар май.

No Country for Old Men - откога чакам Коен да направят пак хубав филм. :shock: И като гледам оценките, коментарите пък и самия трейлър определено чакането си е заслужавало. 8-) Направо нямам търпение да излезе по-скоро по кината. :mrgreen:

Charlie Wilson's War - страхотен трейлър. Много въздействащ, само че подобни филми не са ми точно по вкуса. Надявам се да ми хареса, но имам едно наум че може и да се разочаровам после.

Ужасно качество на трейлъра на Батман. :shock: Нищо не се вижда почти. Май Леджър все пак е доста по-жалката версия на Джокера. :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:45 pm

Официално ше го пуснат чак другата седмица - а може и доста по-късно - затва е така. Това е само за юберфеновете, които не могат да чакат дотогава.

Но дори в тоя вид си личи, как ше маже. И, сори, ама Леджър ше направи всичко възможно, за да е на нужната висота - и както изглежда ще бъде. Фенчетата в Щатите вече масово свършват само като му слушат гласа. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 2:10 pm

Дано да си прав. Много ми се иска филма да е хубав. Все пак комикса е един от най-добрите за Батман изобщо. :?

А и по-добре че не съм като фенчетата на запад. Има далеч по-интересни и приятни начини да свършиш. :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Dec 15, 2007 9:18 am

http://www.dtrailer.com/watch/m/cassandras-dream

Колин Фарел, Юън макГрегър и Том Уилкинсън в трилърец на ... Уди Алън. Изглежда доста добре, Мач Пойнт в крайна сметка хич не беше лош, така че Алън май може и да прави нормален тип бокс офис хитчета.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 15, 2007 12:03 pm

Определено изглежда интригуващо. :? А Мач Пойнт-а на мен даже ми хареса. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Dec 15, 2007 12:45 pm

Този се чудех да го пусна ли завчера, ма пасувах. Бях забравил, че е на Алън, иначе щях да му дам шанс (на трейлъра).

Най-малкото актьорите сериозно впечатляват. :thumbsup:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Dec 17, 2007 10:12 am

http://kino.dir.bg/open_video.php?id=142181 Муахаха:)
Е това верно го чакам с нетърпение:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Dec 17, 2007 10:22 am

"Kid, I've made a movie in Bulgaria. I'm ready for everything" :lol: :lol: :lol:
Брутално трейлърче :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 17, 2007 10:30 am

Това определено изглежда готино. :lol: Дали ще го пуснат на кино обаче? :?

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 17, 2007 11:52 am

Тhe Dark Knight

На пръв поглед трейлъра ми се стори доста зле!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Dec 17, 2007 12:08 pm

Gunslinger wrote:Тhe Dark Knight

На пръв поглед трейлъра ми се стори доста зле!
Нищо му няма, много си е хубав даже :mrgreen:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 17, 2007 12:34 pm

Мен и на първи, и на десети ми се стори брутален. Хийт Леджър ако издържи целия филм по тоя начин, ше сложи Никълсън в малкото джобче за тая роля...
And you can't dance with a devil on your back...