Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:05 pm

Трейлъра за филма с мамутите 10,000 B.C. кефи много. Безмозъчен сиджиай с никакви претенции. Определено бих го гледал на дигитално кино. :mrgreen:

Екшънчето с Анджелина също ми хареса - Wanted. Не знам доколко има нещо общо с комикса обаче. То на мен колкото и да е тъп филма щом Анджелина е вътре ми е достатъчна причина да ходя да го гледам. :lol:

Продължавам с изглеждането на другите трейлъри. :?

А и Шайхири моля те като пускаш трейлър пиши как се казва филма. :evil: Много е досадно да отваряш така на сляпо. :twisted:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Dec 14, 2007 12:12 pm

Wanted... want it ;) Timur Bekmambetov въх :mrgreen: Бе ше видя комикса след филма, подозирам ше има адски разлики по фанати реплики из нета.

бе ше има дъвки за очите макар и за ся нищо открояващо се конкретно на ниво трейлър ;)

There Will Be Blood - ДДЛ ми лъхна на ''Бандите на Ню Йорк'', което е мега. :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:20 pm

На повечето им личи и без да пиша, Валери, а на някои и да им пиша името, нищо няма да ви говори. :) Но занапред ще.

Надявах се, че ше ми имате доверие за подборката, а веднъж като кликнете, то веднага си пише името над прозореца с трейлъра.

Айде и последният, току що изтекъл трейлър за най-култовият филм на 2008, Snow-King Snowblowers :wink: :
http://www.youtube.com/watch?v=lwT8GyLxIhk

Само за ЮБЕР юберфенове!! 8-)

Гледайте веднага, докато не са го надушили и свалили от ютюба!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 12:40 pm

There Will Be Blood - определено изглежда много добре. Най-малкото на ниво актъорска игра ДДЛ пак ще направи заявка за Оскар май.

No Country for Old Men - откога чакам Коен да направят пак хубав филм. :shock: И като гледам оценките, коментарите пък и самия трейлър определено чакането си е заслужавало. 8-) Направо нямам търпение да излезе по-скоро по кината. :mrgreen:

Charlie Wilson's War - страхотен трейлър. Много въздействащ, само че подобни филми не са ми точно по вкуса. Надявам се да ми хареса, но имам едно наум че може и да се разочаровам после.

Ужасно качество на трейлъра на Батман. :shock: Нищо не се вижда почти. Май Леджър все пак е доста по-жалката версия на Джокера. :cry:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:45 pm

Официално ше го пуснат чак другата седмица - а може и доста по-късно - затва е така. Това е само за юберфеновете, които не могат да чакат дотогава.

Но дори в тоя вид си личи, как ше маже. И, сори, ама Леджър ше направи всичко възможно, за да е на нужната висота - и както изглежда ще бъде. Фенчетата в Щатите вече масово свършват само като му слушат гласа. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 2:10 pm

Дано да си прав. Много ми се иска филма да е хубав. Все пак комикса е един от най-добрите за Батман изобщо. :?

А и по-добре че не съм като фенчетата на запад. Има далеч по-интересни и приятни начини да свършиш. :wink:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Dec 15, 2007 9:18 am

http://www.dtrailer.com/watch/m/cassandras-dream

Колин Фарел, Юън макГрегър и Том Уилкинсън в трилърец на ... Уди Алън. Изглежда доста добре, Мач Пойнт в крайна сметка хич не беше лош, така че Алън май може и да прави нормален тип бокс офис хитчета.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 15, 2007 12:03 pm

Определено изглежда интригуващо. :? А Мач Пойнт-а на мен даже ми хареса. :lol:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Dec 15, 2007 12:45 pm

Този се чудех да го пусна ли завчера, ма пасувах. Бях забравил, че е на Алън, иначе щях да му дам шанс (на трейлъра).

Най-малкото актьорите сериозно впечатляват. :thumbsup:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Dec 17, 2007 10:12 am

http://kino.dir.bg/open_video.php?id=142181 Муахаха:)
Е това верно го чакам с нетърпение:)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Dec 17, 2007 10:22 am

"Kid, I've made a movie in Bulgaria. I'm ready for everything" :lol: :lol: :lol:
Брутално трейлърче :D
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 17, 2007 10:30 am

Това определено изглежда готино. :lol: Дали ще го пуснат на кино обаче? :?

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 17, 2007 11:52 am

Тhe Dark Knight

На пръв поглед трейлъра ми се стори доста зле!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Mon Dec 17, 2007 12:08 pm

Gunslinger wrote:Тhe Dark Knight

На пръв поглед трейлъра ми се стори доста зле!
Нищо му няма, много си е хубав даже :mrgreen:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Dec 17, 2007 12:34 pm

Мен и на първи, и на десети ми се стори брутален. Хийт Леджър ако издържи целия филм по тоя начин, ше сложи Никълсън в малкото джобче за тая роля...
And you can't dance with a devil on your back...