Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
или пък няма да си подаваш носа навън и ще седиш до печката/климатика, както е най-разумно и в двата случая...RRSunknown wrote:На минус 20 може да умреш , не можеш да извършваш никаква дейсност (защото си омотан в дрехи, водата замръзва и какво ли още не.
Предпочитам си 40-те градуса .
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
WTF????????????????????!!!! Мразя дъжда! Мразя проливния летен дъжд, който благодарение на страхотната софийска канализация успява да съсипе чифт обувки, черна рокля и чадър за точно 30 секунди без да му мигне окото! Искам го мъртво тва животно!!!!!!! Искам да му изям черния дроб!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (сами разбирате, много си харесвах и обувките, и роклята...айде, чадъра бих го преживялва някак)...И съм мокра като...ненам кво! Ходих 10 минути в река до кръста ми! Ебати!!!! Споменах ли, че искам никога повече да не вали?
Абе да спориш с Вивиан за филми е като да ловиш пираня с патката си - нито много риба ще наловиш нито члена ти ще става за нещо след това .... --The Dragon
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
Напомнете ми да не споря с Вивиан. Лайк евър. -- Muad_Dib
- The Dragon
- Elder God
Абе хора, някаква специална промоция на безплатен ток ли има?thunder wrote:или пък няма да си подаваш носа навън и ще седиш до печката/климатика, както е най-разумно и в двата случая...RRSunknown wrote:На минус 20 може да умреш , не можеш да извършваш никаква дейсност (защото си омотан в дрехи, водата замръзва и какво ли още не.
Предпочитам си 40-те градуса .

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Дъждът направи забавни гледки по "Коста Лулчев", току до Sky City-то...
http://gallery.ringlet.net/2010/08/water/water-1.jpg
http://gallery.ringlet.net/2010/08/water/water-1.jpg
- Spoiler: show
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ненам, RSS. При минус двайсе поне в България нарядко умира някой. А това се случва, ако се е заблудил в гората да речем, колата му се е развалила насред виелицата или се е напил и е заспал. Докато на +40 човек си се огътва като едното нищо без никакво допълнително спомагащо обстоятелство. При такива температури случаите на сърдечно-съдови заболявания скачат главоломно заедно със смъртните случаи към тях. И човек не винаги може да седи, гушнал климатика. Не говоря за откачените бабички, които въпреки предупрежденията на лекарите намират за уместно да тръгнат на пазар в два следобед, ама има и съвсем нормални хора, дето са си на работа и им се налага да са навън... В такива моменти все се сещам за " По жътва" на Елин Пелин, в която младо и здраво момиче умира от слънчев удар.
Измръзването може да бъде предотвратено чудесно с помощта на подходящи топли дрехи и дебели обувки, докато прегряването на тялото няма как да се предотврати. Единствения проблем при студа е евентуалната поледица към него, която тая година ми взе здравето.
Което пак е по-добре от перспективата да пукнеш от прегряване. Вчера на връщане от работа имаше места по пътя, където хората оставяха стъпки в асфалта! Е това ако на някой му се вижда яко, начи просто нямам думи!
Измръзването може да бъде предотвратено чудесно с помощта на подходящи топли дрехи и дебели обувки, докато прегряването на тялото няма как да се предотврати. Единствения проблем при студа е евентуалната поледица към него, която тая година ми взе здравето.

- tigermaster
- Elder God
Увертюрата на лятната буря, която се разрази преди малко, направо изкърти мивките, бтв. Къде половин час гръмотевици и нито една капчица дъжд. После изведнъж дойде Всемирният Потоп и заля всичко.
Иначе за мен идеалната температура е около 25 градуса. Ако можеше целогодишно да е така...
Иначе за мен идеалната температура е около 25 градуса. Ако можеше целогодишно да е така...
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог