Споделете пак
Moderator: Moridin
- JaimeLannister
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
От това слънце и тая жега днес пак ме налази слънчевата алергия. Мразя! Мразя! Мразя! Сърби ме и искам да изтребя голяма част от човечеството. Мразя! Искам пак да стане минус двайсе и шес, ма да няма поледици! Мразя да ми е горещо, мразя да ми пече, мразя да ме сърби!!!!
МРАЗЯ!!!!! ААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
МРАЗЯ!!!!! ААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- tigermaster
- Elder God
Недей проклина, де...
Деанам, днеска излязох за десетина минути до магазина, стана ми лошо от жегата и като се прибрах, легнах уж за малко, а спах цял ден. Не трябва така. В подобно време се чувствам като картоф на фурна. Като се събудих, разбрах, че и дъжд валяло, та и трещяло, обаче все още ми е жегаво.
Деанам, днеска излязох за десетина минути до магазина, стана ми лошо от жегата и като се прибрах, легнах уж за малко, а спах цял ден. Не трябва така. В подобно време се чувствам като картоф на фурна. Като се събудих, разбрах, че и дъжд валяло, та и трещяло, обаче все още ми е жегаво.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Марфе, като начало, надявам се някой да намери много съвсем безвредно, изключително ефикасно и не на последно място евтино лекарство за слънчевата ти алергия, чийто единствен страничен ефект да е че подмладява кожата. Искрено ти го пожелавам.
От там нататък, надявам се няма да се засегнещ, но ще се радвам непрекъснато да е слънчево, между средно и твърде топло и да вали всяка втора сряда и една събота в месеца за малко
От там нататък, надявам се няма да се засегнещ, но ще се радвам непрекъснато да е слънчево, между средно и твърде топло и да вали всяка втора сряда и една събота в месеца за малко

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Добре бе, Марфе, какво става при вас? Тук е мрачно и заплашително дъжделиво с температура 18 градуса, като да не е лято. Да не би да изразходват всичката мощност на радиаторите за вас?
Днес си взех такси към работа и минали-неминали 200 метра, шофьорът спря пред някакъв друг махащ и го пусна, понеже бил в моята посока, без дори да ме попита. Не че щях да кажа не, ама егаси селското е клиентът да е безгласна буква. Та, мислех да му искам бележка и да се оплача от него (нямаше и идентификационна карта), обаче след като оня ми каза "Благодаря Ви, чъ мъ качихтъ" (точно с тези гласни), някак не можех да продължа да се отнасям сериозно към случая.
Днес си взех такси към работа и минали-неминали 200 метра, шофьорът спря пред някакъв друг махащ и го пусна, понеже бил в моята посока, без дори да ме попита. Не че щях да кажа не, ама егаси селското е клиентът да е безгласна буква. Та, мислех да му искам бележка и да се оплача от него (нямаше и идентификационна карта), обаче след като оня ми каза "Благодаря Ви, чъ мъ качихтъ" (точно с тези гласни), някак не можех да продължа да се отнасям сериозно към случая.
I don't wanna die
След като с помощта на климатика успях да постигна температура около 14 градуса сигурно, състоянието ми бавно започна да се подобрява. В момента не ми е черно пред очите, не ми се вие свят, подутият ми крак спадна, не ми се гади, симптомите на топлинен удар започнаха да отшумяват... Дори се престраших и спрях климатика, ма замалко. Бе има шанс да доживея до довечера, пък нинам.