Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 10:19 am

Продължава да изглежда ужасно тъпо дори на ниво трейлър. :lol: Но все пак мисля да го гледам. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 3:57 pm

Дано го внесат на голям екран, заблудените! :? Там излиза като следновогодишен подарък, както и Рамбо 4. Тук нема и помен. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 4:18 pm

Ако трябва да съм честен: предпочитам Рамбо. :mrgreen: Дано го пуснат по-скоро и у нас. :popcorn:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Dec 13, 2007 4:39 pm

AlDim wrote:TOTAL BOLLSOMENESS!

http://www.inthenameoftheking.com/

"Those who you fight... we will help you fight them!"
"And tomorrow we gouge evil from its shell!"
Аууууууу, мале!! :shock: Кървавата Райна станала елф!!! :rofl: Колко е важно да изгледа човек филмите на Уве, та поне да разпознава актьорите!! :hihi: :plez:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 11:31 pm

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=520&item=2

Айде големия трейлър за мартенската атракция, която ше бие 300 отсекъде. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 13, 2007 11:33 pm

Уве е изверг, нема спор.

Бате ти да не си праил тайно рекламата на вивател ;)

Не е лош трейла, ма леко скучен и невпечатляващ с нещо. :roll: Пък да видим де.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 11:44 pm

Тц, да не се заричам, ма нивга нема си плюя на суратя и да правим реклами, като некои колеги. :wink:

Прав си, обаче, като за втори трейлър очаквах повече. Ма филмът няма как да не е тъпкан с ефекти и визии, а че ше е тъп - тъп ше е. Роланд. Емерих.

Ей ви и друго: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=818&item=0

Комикс оригиналът на наглия Милър (не Франк) беше със супергерои (вместо асасини?! :shock: :roll: ) и с Еминем и Хали Бери в главните роли. Не че ше забавим Джолката, де - глей ква муцуна прави, идеална и тя за ролята. Просто бях свикнал с други лица и много от зрителите на адаптацията ше имат същия проблем. Но Милър сам си е виновен като си позволява да прекопира лица на селебритис, без да ги пита - пък камо ли да им плаща. :roll: Циганин.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 14, 2007 12:14 am

Комикс оригиналът на наглия Милър (не Франк) беше със супергерои
Ами не, не е. По-скоро е със supervillains, но главният герой си е баш асасин. Купих си ТПБ-то и определено съм доста надъхан за екранизацията, като за 6 броя е просто страхотно добро. Има герой, който се казва Shitface и е създаден от фекалиите на 666-те най-зли хора в историята на човечеството....Смисъл баси.... :lol: :lol: :lol:

ЕДИТ: Гледах трейлъра....Нямам думи, тотално са теглили една майна на комикса за сметка на екшънче с кака Анджи....Крайно тъпо.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:27 am

Ше видиш. :mrgreen:

Продължавам да сипвам мощно: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=524&item=1

"Ше има кръф" - майко, тоя филм май наистина ше е най-великото нещо след Конан Варварина. :mrgreen: ДД Луис ше гепне Оскара, може и режисьорът Пол Андерсън.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 14, 2007 12:34 am

Изглежда страшно здрав, жалко, че няма някакво изявено единоборство (само ДД Луис прави впечатление от трейлъра, хлапето е уотевър). За мен той е един от най-великите актьори така че само за това бих го чакал.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 14, 2007 12:39 am

shayhiri wrote: "Ше има кръф" - майко, тоя филм май наистина ше е най-великото нещо след Конан Варварина.
Или аз съм гледал трейлър на друг филм, но какво мама му има общо между turn of the century драма и епик фентъзи в кимерия?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:55 am

Нищо. Само недостижимото ниво на куулнес. :)

Продължавам да сипвам с голямата лъжица: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=887&item=2

Другият култов филм тоя сезон. Там вече излезе, тук - не се знае кога. :roll:

А тва е един весел поглед към създаването на Ал Кайда. :wink: Скоро излиза: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=136&item=0

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Dec 14, 2007 2:00 am

Е ако Рамбо 4 не дойде на кино просто няма да се разберем :neutral:

Хавиер Бардем изглежда брутално зъл в No Country for old men 8-)

Тоя с кръвта и петрола нещо не ме къдри обаче :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 6:05 am

Ше видиш колко е добър, февруари е тука. 105% гаранция.

Ето още нещо интересно, най-малкото заради Спейси и Фишбърн:

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=672&item=0

:mrgreen: Кое е по-лошо: Том Круз или Хитлер?

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=917&item=0

Абе мислех направо да пусна една информативна тема за цялата 2008, нещо като авансов топ 100, ма ме домързя. Имаме си месечни теми. :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 10:06 am

Шайхири пускай ги в по-малки количества тези трейлъри. Не смогвам да ги изгледам всичките. :twisted: