Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 10:19 am

Продължава да изглежда ужасно тъпо дори на ниво трейлър. :lol: Но все пак мисля да го гледам. :shock:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 3:57 pm

Дано го внесат на голям екран, заблудените! :? Там излиза като следновогодишен подарък, както и Рамбо 4. Тук нема и помен. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 4:18 pm

Ако трябва да съм честен: предпочитам Рамбо. :mrgreen: Дано го пуснат по-скоро и у нас. :popcorn:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Dec 13, 2007 4:39 pm

AlDim wrote:TOTAL BOLLSOMENESS!

http://www.inthenameoftheking.com/

"Those who you fight... we will help you fight them!"
"And tomorrow we gouge evil from its shell!"
Аууууууу, мале!! :shock: Кървавата Райна станала елф!!! :rofl: Колко е важно да изгледа човек филмите на Уве, та поне да разпознава актьорите!! :hihi: :plez:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 11:31 pm

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=520&item=2

Айде големия трейлър за мартенската атракция, която ше бие 300 отсекъде. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 13, 2007 11:33 pm

Уве е изверг, нема спор.

Бате ти да не си праил тайно рекламата на вивател ;)

Не е лош трейла, ма леко скучен и невпечатляващ с нещо. :roll: Пък да видим де.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 11:44 pm

Тц, да не се заричам, ма нивга нема си плюя на суратя и да правим реклами, като некои колеги. :wink:

Прав си, обаче, като за втори трейлър очаквах повече. Ма филмът няма как да не е тъпкан с ефекти и визии, а че ше е тъп - тъп ше е. Роланд. Емерих.

Ей ви и друго: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=818&item=0

Комикс оригиналът на наглия Милър (не Франк) беше със супергерои (вместо асасини?! :shock: :roll: ) и с Еминем и Хали Бери в главните роли. Не че ше забавим Джолката, де - глей ква муцуна прави, идеална и тя за ролята. Просто бях свикнал с други лица и много от зрителите на адаптацията ше имат същия проблем. Но Милър сам си е виновен като си позволява да прекопира лица на селебритис, без да ги пита - пък камо ли да им плаща. :roll: Циганин.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 14, 2007 12:14 am

Комикс оригиналът на наглия Милър (не Франк) беше със супергерои
Ами не, не е. По-скоро е със supervillains, но главният герой си е баш асасин. Купих си ТПБ-то и определено съм доста надъхан за екранизацията, като за 6 броя е просто страхотно добро. Има герой, който се казва Shitface и е създаден от фекалиите на 666-те най-зли хора в историята на човечеството....Смисъл баси.... :lol: :lol: :lol:

ЕДИТ: Гледах трейлъра....Нямам думи, тотално са теглили една майна на комикса за сметка на екшънче с кака Анджи....Крайно тъпо.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:27 am

Ше видиш. :mrgreen:

Продължавам да сипвам мощно: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=524&item=1

"Ше има кръф" - майко, тоя филм май наистина ше е най-великото нещо след Конан Варварина. :mrgreen: ДД Луис ше гепне Оскара, може и режисьорът Пол Андерсън.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Dec 14, 2007 12:34 am

Изглежда страшно здрав, жалко, че няма някакво изявено единоборство (само ДД Луис прави впечатление от трейлъра, хлапето е уотевър). За мен той е един от най-великите актьори така че само за това бих го чакал.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 14, 2007 12:39 am

shayhiri wrote: "Ше има кръф" - майко, тоя филм май наистина ше е най-великото нещо след Конан Варварина.
Или аз съм гледал трейлър на друг филм, но какво мама му има общо между turn of the century драма и епик фентъзи в кимерия?
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 12:55 am

Нищо. Само недостижимото ниво на куулнес. :)

Продължавам да сипвам с голямата лъжица: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=887&item=2

Другият култов филм тоя сезон. Там вече излезе, тук - не се знае кога. :roll:

А тва е един весел поглед към създаването на Ал Кайда. :wink: Скоро излиза: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=136&item=0

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Dec 14, 2007 2:00 am

Е ако Рамбо 4 не дойде на кино просто няма да се разберем :neutral:

Хавиер Бардем изглежда брутално зъл в No Country for old men 8-)

Тоя с кръвта и петрола нещо не ме къдри обаче :roll:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 14, 2007 6:05 am

Ше видиш колко е добър, февруари е тука. 105% гаранция.

Ето още нещо интересно, най-малкото заради Спейси и Фишбърн:

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=672&item=0

:mrgreen: Кое е по-лошо: Том Круз или Хитлер?

http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=917&item=0

Абе мислех направо да пусна една информативна тема за цялата 2008, нещо като авансов топ 100, ма ме домързя. Имаме си месечни теми. :)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 14, 2007 10:06 am

Шайхири пускай ги в по-малки количества тези трейлъри. Не смогвам да ги изгледам всичките. :twisted: