За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Locked
RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 11:54 am

ЕЕЕЕ, разгеле -довечера инсталвам.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Aug 24, 2009 12:21 pm

Аз избутах моята паладинка на ретри, но пък аз и докопах bound on account оръжието, та просто нямаше никакъв смисъл да минавам на прот - рийпърът косеше всичко наред и не ми се налагаше да сменям оръжия и щитове. Но в твоя случай по-добре слушай Светльо, че той се разви като про-прот:)
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 12:42 pm

какво значи bound on acount?

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Aug 24, 2009 12:58 pm

Ами примерно това

http://www.wowhead.com/?item=42943

Нещо, което се купува със значки (и май онър точки) за алт - т.е. моята 80-ка купи една такава хубава секира за паладинчето ми. Статсовете на секирата нарастваха с левълването. Същата тази секира с все Крусейдър енчант замина след това за уориърчето, още докато милото беше под 10-левъл. Мобовете в Елуин умираха само като видеха секирата, да не обяснявам какво ставаше като прокне енчанта. Има такива shoulders, а сега и chest. Има тринкети също така. Някои от тях дават допълнителен експириънс бонус. Но както казах, това е алт-съпорт, а ти стартираш с основен герой.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 1:12 pm

Аха, значи с новия герой ям папура - в момента нито имам пари да купя уменията нито нищо. Ще има да цикляяя.
Ако почна на Зенедар с шадоуприйст някой ще ми подаде ли милостиня от 1 голд поне да си купя уменията?

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Aug 24, 2009 1:42 pm

както винаги съм казвала на Зенедар от мен се получават 4х16-слотови торби и паричка злато, за да се бориш по-лесно с живота... а твоя живот се очертава да бъде труден, щом си избрал да играеш с шадоу-прийст, но ти си знаеш... уиспър-ни ми в гейма тази вечер, ако вече си направил герой, за да намина да ти ги дам...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 24, 2009 2:12 pm

ако имаш рецептата - направи му един +30 SP енчант на някоя стафка. Матрялите не са хич скъпи. И ще стане 35-40 лвл преди да му трябва да я сменя (казва наглия шедоу поп който в момента левълва с пълни хеирлуум сетове)
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Svetlio
Sorcerer

Post by Svetlio » Mon Aug 24, 2009 2:19 pm

RRSunknown wrote:Ще има да цикляяя.
Ще ти цитирам собствения ти подпис "Не става само с циклене, трябва и акъл" :P

Аз принципно акъл раздавам безплатно, дори и без да ме молят :lol: Сиреч взимаш Mining +herbalism за професии и се къпеш в злато. Имам self-twinks на два различни сървъра, на 19 лвл си изработиха самички екипировка за над 1000г 8-)
Та като подкараш гореспоменатите професии още на 12-13 лвл ще имаш пари за маунт, ще си облечен по последна АХ-мода и стремително ще мачкаш всичко наоколо. 8-)

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 2:24 pm

Че толкова скъпо ли се продава бронза? :shock:
Щото ако трябва пак да зацикля с кирката - не благодаря , като играх миналия път бях стигнал максимума на Armorsmith като всички материали си ги бях изкопал сам , само като си спомня колко дни съм прекарал в пещерата на Алтерак за митрил за куеста на ковачите лошо ми става.
А иначе - Шадоуприйста толкова ли зле ?

Довечера ще реша окончателно с какъв да почна и
ще се обядя :).

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Mon Aug 24, 2009 2:57 pm

Goshko wrote:
Amikae wrote:Започвам да си мисля, че каквато и помия да изсипят Blizzard ще се хареса... Този Expansion е толкова смешен, че няма и на къде. Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години, а на никой не му пука. Мен лично ме вбесява. Никога повече няма да си плащам точно за този продукт на Blizzard.
Играта не е мръднала последните 2 години? Ако сериозно си вярваш няма какво да ти кажа :) Освен едно нещо.

Can i have your stuff?

Така като минахме задължителния отговор на постове от този тип - най-интересното в expansiona за мен до тук са guild талантите. Но да малко е рано да се прехласваме още :)
Викам вместо да ми цитираш разни шитни писани от псевдо идиотчета, които по цял ден висят в Blizzard-ските форуми, да ми кажеш с какво е мръднала напред играта от TBC насам. TBC беше много хубав exp, но от там нататък правят глупост след глупост. Към края на TBC играта започнаха да улесняват до няма и къде. Casual friendly отвсякъде. WotLK пък започна тотално да обезсмисля райдовете. Вече не ставаше въпрос за това, че райдовете са епични преживявания, а просто следващия тиер. Защото всяко дете и майка му са целите в епици. Последните няколко пача пък осраха тотално Engine на играта. Загуби се смисъла от PvP, все на едно и също място тъпчиме. AV е пълен смях. Арената е сбирщина от cookie cutter comps и място за фън няма. Играта се е изродила до такава степен, че общо взето цели почти не можеш да си поставиш защото не съществува нищо достатъчно трудно, като изключим някой бос тип Алгалон, нещо което по-никакъв начин не може да се нарече кой знае каква цел.

Със всичко ново, което добавят продължават да стъпват в обратна посока, но както е всеизвестно те могат да си го позволят. На тях им е все едно, че игровата им база започна бавно и методично да се превръща в carebears и тук таме някой hardcore guild. Не че имам нещо против това. Виждам, че вие се забавлявате всеоще с играта care bear-чета такива :heart: , но това не означава, че тя в моментния си вид притежава нещо стойностно. Играта имаше много голям потенциал въпреки ужасяващите им пачове в края на TBC, но този потенциал бе затрит с WotLK. Но на тях им е пределно ясно, че не могат да продължат да се въртят в кръг. Cataclysm ще е погребението на World of Warcraft в този си вид. Дори от чисто техническа гледна точка, няма на къде да продължат. От тук нататък следва единствено изцяло нов WoW, в който няма да повторят грешките, които направиха с този.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Mon Aug 24, 2009 3:02 pm

Амикае - не че се заяждам, но моля те линкни си акаунта с firefighter например преди да наричаш другите carebears. Или някакъв ачийвмънт който да може да впечатли.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Aug 24, 2009 3:22 pm

Аз като работещ човек с опити за нормален живот силно адмирирам посоката на близард която ми позволява да се забавлявам с играта (основната цел на играта) с малкото време с което разполагам.
Честно - нищо нубско не виждам в това че ще имам кон на 20 ниво който ми спестява часове безплодно и неизискващо каквтото и да било майсторство набиване на крак из баренса.

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Mon Aug 24, 2009 3:29 pm

ооо, Amikae, изцяло не съм съгласна с тебе...
Лич Конг-експанжъна е в пъти по-добър от ТВС, по мое мнение... за Бога, в него аз за пръв път наистина си четях куестовете, защото няма как да разбереш как да го направиш, ако не си го прочел... разбирасе, имаше си и от старите куести от рода на "иди ми донеси 12 уши от бизони", примерно, ама те падаха от 12 бизона, а не както в класическия Вов, дето трябва да избиеш поне три поколения от местната популация, че да ги събереш... т.е. опитаха се да избягат от циклинето, заради самото циклене и да дадат повече фън в играта...

не съм съгласна и за ПвЕ-то, имам предвид рейдването... Улдуар донесе уникални битки - разнообразни и интересни, имаш възможността и да ги усложниш и да ги минаваш на хард-модове, нещо, което преди го нямаше... новия инстанс ТоС продължава да изненадва с интересни битки... дори си мисля, че ако (когато) съживят старите инстанси и ги пригодят за 25-човека рейдване, народа ще бъде поразочарован от битките, които сме имали в класическия Вов, защото честно казано там предизвикателството бе най-вече да координираш 40 човека да убият даден бос, а не толкова в бос-абилитата... и сравнено с битките в Улдуар, едно убиване на Рагнарос си е направо постна битка... и наистина си мисля, че много хора рейдват не заради поредния сет, а заради тръпката да съборят съответния бос - на нормал, а после - и на хероик мод...

промени се изцяло и начина на игра на класовете... дори се усложни за някои от тях и със сигурност го разнообразиха, поне за мейджа... съживиха използването на таланти и спелове, дето бяха почти мъртви преди (кога ще тръгна иначе в ПвЕ да каствам 6 сек. Пиробласт..)... дадоха дуал-спек-а, което за мене е голям плюс и е крачка встрани от стила "нека им е гадно, да харчат пари за респек на всяка по-специална битка"...

не зная как е в Арена, защото не я играя, както и ПвП-то ми се ограничава до влизане понякога в Уинтърсграсп, но не мога да кажа, че не ми е забавно, когато го правя...

съжалявам, че ти е така неприятен настоящия експанжън, но за мен той е доста по-добър от предходния, и по-балансиран (никога няма да забравя как се наложи да захвърля блестящия ми Т2 сет още с първите куести в Хелфайър, докато с Т6 от ВТ и Сънуел спокойно карах до 80 лвл)...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 24, 2009 3:53 pm

Има кво да се прави, мое мина довечера за бърза донация и аз ;) След 1-ви ше съм аут за неизвестно време или докато свикна в новата работа. Там диабло джиткал шефа :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Goshko
Misting

Post by Goshko » Mon Aug 24, 2009 4:12 pm

Amikae май не ме разбра - както обясних по-горе - аз не искам да ти променям мнението. Нямам желание и да обсъждам играта с теб след като си вярваш, че "Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години".

Просто помолих да ми дадеш пари, материали и всякакви други ресурси които имаш и няма да използваш след като си спреш account-a. Навит съм и само на част от тях ако не си съгласен за всичко. Кажи къде ти е героя за да мога да си направя alt на сървъра.

Ако не си съгласен едно просто не е достатъчно, няма нужда да ми обясняваш колко бъркам.

Благодаря предварително.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.