За/Из/По-губени във WoW (общи приказки и истории) експанжън
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Аз избутах моята паладинка на ретри, но пък аз и докопах bound on account оръжието, та просто нямаше никакъв смисъл да минавам на прот - рийпърът косеше всичко наред и не ми се налагаше да сменям оръжия и щитове. Но в твоя случай по-добре слушай Светльо, че той се разви като про-прот:)
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Ами примерно това
http://www.wowhead.com/?item=42943
Нещо, което се купува със значки (и май онър точки) за алт - т.е. моята 80-ка купи една такава хубава секира за паладинчето ми. Статсовете на секирата нарастваха с левълването. Същата тази секира с все Крусейдър енчант замина след това за уориърчето, още докато милото беше под 10-левъл. Мобовете в Елуин умираха само като видеха секирата, да не обяснявам какво ставаше като прокне енчанта. Има такива shoulders, а сега и chest. Има тринкети също така. Някои от тях дават допълнителен експириънс бонус. Но както казах, това е алт-съпорт, а ти стартираш с основен герой.
http://www.wowhead.com/?item=42943
Нещо, което се купува със значки (и май онър точки) за алт - т.е. моята 80-ка купи една такава хубава секира за паладинчето ми. Статсовете на секирата нарастваха с левълването. Същата тази секира с все Крусейдър енчант замина след това за уориърчето, още докато милото беше под 10-левъл. Мобовете в Елуин умираха само като видеха секирата, да не обяснявам какво ставаше като прокне енчанта. Има такива shoulders, а сега и chest. Има тринкети също така. Някои от тях дават допълнителен експириънс бонус. Но както казах, това е алт-съпорт, а ти стартираш с основен герой.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

- RRSunknown
- Elder God
както винаги съм казвала на Зенедар от мен се получават 4х16-слотови торби и паричка злато, за да се бориш по-лесно с живота... а твоя живот се очертава да бъде труден, щом си избрал да играеш с шадоу-прийст, но ти си знаеш... уиспър-ни ми в гейма тази вечер, ако вече си направил герой, за да намина да ти ги дам...
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- The Dragon
- Elder God
Ще ти цитирам собствения ти подпис "Не става само с циклене, трябва и акъл"RRSunknown wrote:Ще има да цикляяя.

Аз принципно акъл раздавам безплатно, дори и без да ме молят

Та като подкараш гореспоменатите професии още на 12-13 лвл ще имаш пари за маунт, ще си облечен по последна АХ-мода и стремително ще мачкаш всичко наоколо.

- RRSunknown
- Elder God
Че толкова скъпо ли се продава бронза? 
Щото ако трябва пак да зацикля с кирката - не благодаря , като играх миналия път бях стигнал максимума на Armorsmith като всички материали си ги бях изкопал сам , само като си спомня колко дни съм прекарал в пещерата на Алтерак за митрил за куеста на ковачите лошо ми става.
А иначе - Шадоуприйста толкова ли зле ?
Довечера ще реша окончателно с какъв да почна и
ще се обядя
.

Щото ако трябва пак да зацикля с кирката - не благодаря , като играх миналия път бях стигнал максимума на Armorsmith като всички материали си ги бях изкопал сам , само като си спомня колко дни съм прекарал в пещерата на Алтерак за митрил за куеста на ковачите лошо ми става.
А иначе - Шадоуприйста толкова ли зле ?
Довечера ще реша окончателно с какъв да почна и
ще се обядя

Викам вместо да ми цитираш разни шитни писани от псевдо идиотчета, които по цял ден висят в Blizzard-ските форуми, да ми кажеш с какво е мръднала напред играта от TBC насам. TBC беше много хубав exp, но от там нататък правят глупост след глупост. Към края на TBC играта започнаха да улесняват до няма и къде. Casual friendly отвсякъде. WotLK пък започна тотално да обезсмисля райдовете. Вече не ставаше въпрос за това, че райдовете са епични преживявания, а просто следващия тиер. Защото всяко дете и майка му са целите в епици. Последните няколко пача пък осраха тотално Engine на играта. Загуби се смисъла от PvP, все на едно и също място тъпчиме. AV е пълен смях. Арената е сбирщина от cookie cutter comps и място за фън няма. Играта се е изродила до такава степен, че общо взето цели почти не можеш да си поставиш защото не съществува нищо достатъчно трудно, като изключим някой бос тип Алгалон, нещо което по-никакъв начин не може да се нарече кой знае каква цел.Goshko wrote:Играта не е мръднала последните 2 години? Ако сериозно си вярваш няма какво да ти кажаAmikae wrote:Започвам да си мисля, че каквато и помия да изсипят Blizzard ще се хареса... Този Expansion е толкова смешен, че няма и на къде. Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години, а на никой не му пука. Мен лично ме вбесява. Никога повече няма да си плащам точно за този продукт на Blizzard.Освен едно нещо.
Can i have your stuff?
Така като минахме задължителния отговор на постове от този тип - най-интересното в expansiona за мен до тук са guild талантите. Но да малко е рано да се прехласваме още
Със всичко ново, което добавят продължават да стъпват в обратна посока, но както е всеизвестно те могат да си го позволят. На тях им е все едно, че игровата им база започна бавно и методично да се превръща в carebears и тук таме някой hardcore guild. Не че имам нещо против това. Виждам, че вие се забавлявате всеоще с играта care bear-чета такива

- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Аз като работещ човек с опити за нормален живот силно адмирирам посоката на близард която ми позволява да се забавлявам с играта (основната цел на играта) с малкото време с което разполагам.
Честно - нищо нубско не виждам в това че ще имам кон на 20 ниво който ми спестява часове безплодно и неизискващо каквтото и да било майсторство набиване на крак из баренса.
Честно - нищо нубско не виждам в това че ще имам кон на 20 ниво който ми спестява часове безплодно и неизискващо каквтото и да било майсторство набиване на крак из баренса.
ооо, Amikae, изцяло не съм съгласна с тебе...
Лич Конг-експанжъна е в пъти по-добър от ТВС, по мое мнение... за Бога, в него аз за пръв път наистина си четях куестовете, защото няма как да разбереш как да го направиш, ако не си го прочел... разбирасе, имаше си и от старите куести от рода на "иди ми донеси 12 уши от бизони", примерно, ама те падаха от 12 бизона, а не както в класическия Вов, дето трябва да избиеш поне три поколения от местната популация, че да ги събереш... т.е. опитаха се да избягат от циклинето, заради самото циклене и да дадат повече фън в играта...
не съм съгласна и за ПвЕ-то, имам предвид рейдването... Улдуар донесе уникални битки - разнообразни и интересни, имаш възможността и да ги усложниш и да ги минаваш на хард-модове, нещо, което преди го нямаше... новия инстанс ТоС продължава да изненадва с интересни битки... дори си мисля, че ако (когато) съживят старите инстанси и ги пригодят за 25-човека рейдване, народа ще бъде поразочарован от битките, които сме имали в класическия Вов, защото честно казано там предизвикателството бе най-вече да координираш 40 човека да убият даден бос, а не толкова в бос-абилитата... и сравнено с битките в Улдуар, едно убиване на Рагнарос си е направо постна битка... и наистина си мисля, че много хора рейдват не заради поредния сет, а заради тръпката да съборят съответния бос - на нормал, а после - и на хероик мод...
промени се изцяло и начина на игра на класовете... дори се усложни за някои от тях и със сигурност го разнообразиха, поне за мейджа... съживиха използването на таланти и спелове, дето бяха почти мъртви преди (кога ще тръгна иначе в ПвЕ да каствам 6 сек. Пиробласт..)... дадоха дуал-спек-а, което за мене е голям плюс и е крачка встрани от стила "нека им е гадно, да харчат пари за респек на всяка по-специална битка"...
не зная как е в Арена, защото не я играя, както и ПвП-то ми се ограничава до влизане понякога в Уинтърсграсп, но не мога да кажа, че не ми е забавно, когато го правя...
съжалявам, че ти е така неприятен настоящия експанжън, но за мен той е доста по-добър от предходния, и по-балансиран (никога няма да забравя как се наложи да захвърля блестящия ми Т2 сет още с първите куести в Хелфайър, докато с Т6 от ВТ и Сънуел спокойно карах до 80 лвл)...
Лич Конг-експанжъна е в пъти по-добър от ТВС, по мое мнение... за Бога, в него аз за пръв път наистина си четях куестовете, защото няма как да разбереш как да го направиш, ако не си го прочел... разбирасе, имаше си и от старите куести от рода на "иди ми донеси 12 уши от бизони", примерно, ама те падаха от 12 бизона, а не както в класическия Вов, дето трябва да избиеш поне три поколения от местната популация, че да ги събереш... т.е. опитаха се да избягат от циклинето, заради самото циклене и да дадат повече фън в играта...
не съм съгласна и за ПвЕ-то, имам предвид рейдването... Улдуар донесе уникални битки - разнообразни и интересни, имаш възможността и да ги усложниш и да ги минаваш на хард-модове, нещо, което преди го нямаше... новия инстанс ТоС продължава да изненадва с интересни битки... дори си мисля, че ако (когато) съживят старите инстанси и ги пригодят за 25-човека рейдване, народа ще бъде поразочарован от битките, които сме имали в класическия Вов, защото честно казано там предизвикателството бе най-вече да координираш 40 човека да убият даден бос, а не толкова в бос-абилитата... и сравнено с битките в Улдуар, едно убиване на Рагнарос си е направо постна битка... и наистина си мисля, че много хора рейдват не заради поредния сет, а заради тръпката да съборят съответния бос - на нормал, а после - и на хероик мод...
промени се изцяло и начина на игра на класовете... дори се усложни за някои от тях и със сигурност го разнообразиха, поне за мейджа... съживиха използването на таланти и спелове, дето бяха почти мъртви преди (кога ще тръгна иначе в ПвЕ да каствам 6 сек. Пиробласт..)... дадоха дуал-спек-а, което за мене е голям плюс и е крачка встрани от стила "нека им е гадно, да харчат пари за респек на всяка по-специална битка"...
не зная как е в Арена, защото не я играя, както и ПвП-то ми се ограничава до влизане понякога в Уинтърсграсп, но не мога да кажа, че не ми е забавно, когато го правя...
съжалявам, че ти е така неприятен настоящия експанжън, но за мен той е доста по-добър от предходния, и по-балансиран (никога няма да забравя как се наложи да захвърля блестящия ми Т2 сет още с първите куести в Хелфайър, докато с Т6 от ВТ и Сънуел спокойно карах до 80 лвл)...
Tais - 80 lvl, human mage
Има кво да се прави, мое мина довечера за бърза донация и аз
След 1-ви ше съм аут за неизвестно време или докато свикна в новата работа. Там диабло джиткал шефа 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Amikae май не ме разбра - както обясних по-горе - аз не искам да ти променям мнението. Нямам желание и да обсъждам играта с теб след като си вярваш, че "Играта не е мръднала ей тонинко за последните 2 години".
Просто помолих да ми дадеш пари, материали и всякакви други ресурси които имаш и няма да използваш след като си спреш account-a. Навит съм и само на част от тях ако не си съгласен за всичко. Кажи къде ти е героя за да мога да си направя alt на сървъра.
Ако не си съгласен едно просто не е достатъчно, няма нужда да ми обясняваш колко бъркам.
Благодаря предварително.
Просто помолих да ми дадеш пари, материали и всякакви други ресурси които имаш и няма да използваш след като си спреш account-a. Навит съм и само на част от тях ако не си съгласен за всичко. Кажи къде ти е героя за да мога да си направя alt на сървъра.
Ако не си съгласен едно просто не е достатъчно, няма нужда да ми обясняваш колко бъркам.
Благодаря предварително.
When in danger, When in doubt, Run in circles, Scream and shout.