Malazan Book of the Fallen, Part II
- Interpreter
- Forsaken
По последни данни на контраразузнаването, според свръхквалифицирана информация на ДАНС, Големият Пролетен Панаир на Книгата ще се проведе м/у 20 и 24 май т. г. Агентурата не уточнява обаче дали събитието ще е София или в Пловдив.Yan wrote:Е той нали отпадна? Или Бард пак ще се мъчат с онова нещо в Мола?Interpreter wrote:След това има поне 3 месеца технологично време, така че би било реалистично да я очаквате към края на април или за пролетния Панаир на книгата.

- Moridin
- Global Moderator
December issue of Locus Magazine gives titles of projected SE trilogies. They are supposed to be The Kharkanas Trilogy and The Toblakai Trilogy. Apparently SE also sold three volumes of Bauchelain and Korbal Broach novellas collections to Tor and Transworld.
SE said the trilogy that isn't about Rake picks up a thread from TtH
This is it. Ground zero.
- RRSunknown
- Elder God
това пък е толкова несъществено за серията че дори не си спомням за какво става дума както ми го редиш.coldie wrote:Малазана се оказа доста добро четиво, просто на мен ми идва в повече всичкото това кървене, изсипване на черва и нечистотии. Точно това ме дразни, че можеше да бъде една истинска велика сага, но автора прекалено се е отплеснал в изкормването и газенето в лайна. Мое мнение.
Прочетох и Toll the Hounds и съм доста впечатлен накъде се движи историята. Очакванията ми бяха доста занижени, имайки предвид отзивите тук и в международните форуми, но всъщност книгата зае трето място в личната ми класация след GotM и MoI.
хюдж спойлерс ъхед:
хюдж спойлерс ъхед:
- Spoiler: show
Did Neil Armstrong say the moon was too far away! NO! He built himself a fucking rocketship is what he did!
- Moridin
- Global Moderator
Корицата на том 9:
http://115.124.110.108/IPBforum/uploads ... 268716.jpg
Не съм го чел още и не мога да кажа дали има някаква опасност от спойлери от Кримсън Гард, но като цяло е малко вероятно
http://115.124.110.108/IPBforum/uploads ... 268716.jpg
- Spoiler: show
Не съм го чел още и не мога да кажа дали има някаква опасност от спойлери от Кримсън Гард, но като цяло е малко вероятно
This is it. Ground zero.
Хубава корица.
Обаче ентусиазмът ми по отношение на поредицата е толкова намалял, че не прочетох повече от 2 реда от пролога и засега не мисля да го чета въобще. Седма и особено осма част тотално затлачиха нещата.
Обаче ентусиазмът ми по отношение на поредицата е толкова намалял, че не прочетох повече от 2 реда от пролога и засега не мисля да го чета въобще. Седма и особено осма част тотално затлачиха нещата.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!