ИМА НОВИ ЗА МЕН АААААА!!!!!Roamer wrote:Hallmarks of Felinity?http://www.student.ipfw.edu/~osbodr01/h ... ark00.html

Moderator: Moridin
ИМА НОВИ ЗА МЕН АААААА!!!!!Roamer wrote:Hallmarks of Felinity?http://www.student.ipfw.edu/~osbodr01/h ... ark00.html
Почти съм сигурен, че именно този ми водеше семинарите по ДИС-1 и ДИС-2. Сега не знам дали да му споменавам името, ама... Един такъв, прилича на плъх и непрекъснато се закача с момичетата? Пуска шеги, все едно се мисли за забавен, но в най-добрия случай успява да накара студентите да се чувстват неудобно?Amelia wrote:Или пък съм ебати късметлията. На мен ми се случи пияница преподавател веднъж. По математически анализ, от математическия.
Пенчев, обичам те!Roamer wrote:Hallmarks of Felinity?http://www.student.ipfw.edu/~osbodr01/h ... ark00.html
Тва ми звучи като доц. Бабев, водеше ми лекциите по анализ, докато учех информатика. Определено не особено приятен човек, да не говорим, че нищо не му се разбираше от лекциите. А иначе упражнения ми водеше Росен Н. За него имам подозрения, че си посръбваше често, но пък водеше най-смислените и добре поднесени упражнения и беше супер забавен, като му свикнеше човекХмммм, като ви четеше лекции, ходеше ли напред-назад по подиума със затворени очи. Отваря си очите само като погледне към дъската да пише? Разправя вицове за Иванчо и Марийка?
И аз него имах предвид, бтв. ***** плъха ньеден, добре, че нямах редовни часове при него.Random wrote:Тва ми звучи като доц. Бабев, водеше ми лекциите по анализ, докато учех информатика. Определено не особено приятен човек, да не говорим, че нищо не му се разбираше от лекциите. А иначе упражнения ми водеше Росен Н. За него имам подозрения, че си посръбваше често, но пък водеше най-смислените и добре поднесени упражнения и беше супер забавен, като му свикнеше човекХмммм, като ви четеше лекции, ходеше ли напред-назад по подиума със затворени очи. Отваря си очите само като погледне към дъската да пише? Разправя вицове за Иванчо и Марийка?![]()
Бабев или Роската си имал предвид? Щото за Роската само добро или нищо, няма такъв пичtigermaster wrote:И аз него имах предвид, бтв. ***** плъха ньеден, добре, че нямах редовни часове при него.Random wrote:Тва ми звучи като доц. Бабев, водеше ми лекциите по анализ, докато учех информатика. Определено не особено приятен човек, да не говорим, че нищо не му се разбираше от лекциите. А иначе упражнения ми водеше Росен Н. За него имам подозрения, че си посръбваше често, но пък водеше най-смислените и добре поднесени упражнения и беше супер забавен, като му свикнеше човекХмммм, като ви четеше лекции, ходеше ли напред-назад по подиума със затворени очи. Отваря си очите само като погледне към дъската да пише? Разправя вицове за Иванчо и Марийка?![]()
Колкото до купищата скъсани - не знам в коя специалност си и дали знаеш какво се случи на изпита по аналитична геометрия в зимната сесия на 2007 година. Там от едно 50 човека, а може би и двойно повече, го взеха двама. На поправката през септември го взехме още четирима. А той изпитът си беше чисто физическо мъчение, макар че предметът е като че ли най-лесният, който се учи в този факултет.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest