Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 21, 2007 9:38 pm

Защо да е автогол? Няма никакво значение кой е правият, стига да се стигне до истината. Разбрал си ме съвсем правилно тоя път и си описал точно положението. Въпросът е, че аз вярвах, че дори при такова положение (трилогия със задна дата) Тед и Тери са направили възможно най-доброто. Сега ми се налага да излизам за малко, та ще имам време да помисля - и ако се окаже, че е можело по-добре или че наистина не минава за трилогия в моя смисъл, ще си призная с удоволствие.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon May 21, 2007 9:39 pm

По-добре щеше да е, ако проклятието на Черната Перла имаше нещо общо с основния сюжет на втора част. То обаче приключи в първия филм и вторият има съвсем друга история.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon May 21, 2007 10:29 pm

Roland wrote:По-добре щеше да е, ако проклятието на Черната Перла имаше нещо общо с основния сюжет на втора част. То обаче приключи в първия филм и вторият има съвсем друга история.
Именно.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon May 21, 2007 10:52 pm

Ами да, оказва се, че си съвсем прав, Рол. :idea: Точно според моите, утежнени изисквания за "трилогия" Пиратите по-скоро не минават. И причината е точно в "прекалената" завършеност и самостоятелност на първата част. Продължавам да смятам, че сценаристите са изиграли картите си по най-добрия възможен начин, но дори те не могат да променят завареното положение.

Въпреки че определено не са достатъчно, все пак намерих някои стърчащи "конци" от първата част, вплетени в продължението, ама сега пак трябва да излизам, та ще оставя за после. :)

Оттук-нататък използвам "трилогия" относно Пиратите само условно. :mrgreen:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun May 27, 2007 12:07 pm

Еми излиза, че от трите филма май наистина само Пиратите стават/ще стават. Не че е изненандващо за "блокбъстъри" де....

п.с. ако не бяха последните 20 мин Spidey щеше да поунва.