Голямото Трио Тройки
Защо да е автогол? Няма никакво значение кой е правият, стига да се стигне до истината. Разбрал си ме съвсем правилно тоя път и си описал точно положението. Въпросът е, че аз вярвах, че дори при такова положение (трилогия със задна дата) Тед и Тери са направили възможно най-доброто. Сега ми се налага да излизам за малко, та ще имам време да помисля - и ако се окаже, че е можело по-добре или че наистина не минава за трилогия в моя смисъл, ще си призная с удоволствие.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами да, оказва се, че си съвсем прав, Рол.
Точно според моите, утежнени изисквания за "трилогия" Пиратите по-скоро не минават. И причината е точно в "прекалената" завършеност и самостоятелност на първата част. Продължавам да смятам, че сценаристите са изиграли картите си по най-добрия възможен начин, но дори те не могат да променят завареното положение.
Въпреки че определено не са достатъчно, все пак намерих някои стърчащи "конци" от първата част, вплетени в продължението, ама сега пак трябва да излизам, та ще оставя за после.
Оттук-нататък използвам "трилогия" относно Пиратите само условно.

Въпреки че определено не са достатъчно, все пак намерих някои стърчащи "конци" от първата част, вплетени в продължението, ама сега пак трябва да излизам, та ще оставя за после.

Оттук-нататък използвам "трилогия" относно Пиратите само условно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.