Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
http://mrtwig.net/ кой точно 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
На три серии от края на Декстър съм и сериалът определено кефи. Главният герой не е нито култов, нито размазващ, а просто запомнящ се. Сценарият е много стабилен що се касае до мислите на Декстър. Ще постна повече като го свърша. Не мога да спра да очаквам отнякъде да се появи ДИ ДИ....
.
Живик, радвам се, че за Рим мислим по един и същ начин. Ужким търсих в нета каква е причината да е 10 серии втори сезон, но без успех...Глупаво би било ако са нямали пари, Рим се радват на голям успех според сайтовете. Абсолютно съгласен за издаването на двд, само че докато излезе в Щатите, после да мине известно време - дълга и широка
. Иначе и аз искам и втория на двд.

Живик, радвам се, че за Рим мислим по един и същ начин. Ужким търсих в нета каква е причината да е 10 серии втори сезон, но без успех...Глупаво би било ако са нямали пари, Рим се радват на голям успех според сайтовете. Абсолютно съгласен за издаването на двд, само че докато излезе в Щатите, после да мине известно време - дълга и широка

- armageddon
- Forsaken
Ми мен в цялата рекламна кампания на Декстър ме дразни само че нямам FoxCrime и тъкмо поради тази причина източих 10те сериики
И че като засека рекламите ми се приисква да напъхам DVDто с тях в компа и пак да ги гледам
В самият сериал единствено се дразнех в определени моменти от ДиДи ... всъщно Деб. Нещо ми като че ли преиграваше въпросната в определени епизоди, но тава е минималистичен недостатък. Адски надъхващ сериал

В самият сериал единствено се дразнех в определени моменти от ДиДи ... всъщно Деб. Нещо ми като че ли преиграваше въпросната в определени епизоди, но тава е минималистичен недостатък. Адски надъхващ сериал
Въпросната има баси краката така че й прощаваме всичко автоматичноarmageddon wrote:Ми мен в цялата рекламна кампания на Декстър ме дразни само че нямам FoxCrime и тъкмо поради тази причина източих 10те сериикиИ че като засека рекламите ми се приисква да напъхам DVDто с тях в компа и пак да ги гледам
![]()

- armageddon
- Forsaken
- armageddon
- Forsaken
Догледах го. Като мина първоначалния ентусиазъм, сериалът е просто поредният с качество над средното. ИДеята е оригинална, но след като послушате Декстър няколко пъти няма абс никво развитие. Допълнителни дразнители са това, че на моменти даже се превръща в абсолютно нормален и добър човек към края (бляк) и невероятно предсказуемите последни 4-5 епизода (след като се разбра кой е убиецът). Разкритието в последния епизод за семейството на Декс беше качествено, но и то си отиде по дяволите като жертва на мейнстрийма....
Не чакам с особен интерес новия сезон, който неминуемо ще излезе лятото.
Не чакам с особен интерес новия сезон, който неминуемо ще излезе лятото.
Мен пък Декстър ме изкефи. Не е върха на сладоледа, но определено е доста напрегнат и кефещ та да не можеш да го оставиш веднъж като го захапеш. И въпреки че краят беше очакван и предсказуем снощи не можах да си легна докато не довърших сезона (някъде към два и половина чак). Определено чакам втория сезон и ми се иска да не е чак есента ма какво да правиш.
Мен единствения, който ме дразнеше беше съпруга на приятелката на нашия. Според мен беше абсолютно ненужен за сюжета.
Мен единствения, който ме дразнеше беше съпруга на приятелката на нашия. Според мен беше абсолютно ненужен за сюжета.

- armageddon
- Forsaken
Току-що изгледах последния епизод от втори сезон на Призън Брейка. Леко съм разочарован, АМАН от водене на зрителя за носа заради рейтинги и лакомия....Абсолютно ненужен трети сезон. Повече - в спойлер тага.
Загледах Монк тези дни - изключително симпатично сериалче. За съжаление пълната липса на НЯКАКВА сюжетна линия през всички серии може и да ме откаже да го следя. Случаите всяка серия са много готини, но Монк винаги ги разкрива и все не го връщат дори в полицията...
п.с. Много е тъпо, че двата сериала, които чаках преди с най-голямо нетърпение (призън брейк и 24) в момента ги гледам "за протокола". Всичко се осира за пари...
- Spoiler: show
Загледах Монк тези дни - изключително симпатично сериалче. За съжаление пълната липса на НЯКАКВА сюжетна линия през всички серии може и да ме откаже да го следя. Случаите всяка серия са много готини, но Монк винаги ги разкрива и все не го връщат дори в полицията...
п.с. Много е тъпо, че двата сериала, които чаках преди с най-голямо нетърпение (призън брейк и 24) в момента ги гледам "за протокола". Всичко се осира за пари...