Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Mar 29, 2007 11:17 pm

http://mrtwig.net/ кой точно ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 30, 2007 2:58 am

На три серии от края на Декстър съм и сериалът определено кефи. Главният герой не е нито култов, нито размазващ, а просто запомнящ се. Сценарият е много стабилен що се касае до мислите на Декстър. Ще постна повече като го свърша. Не мога да спра да очаквам отнякъде да се появи ДИ ДИ....:).

Живик, радвам се, че за Рим мислим по един и същ начин. Ужким търсих в нета каква е причината да е 10 серии втори сезон, но без успех...Глупаво би било ако са нямали пари, Рим се радват на голям успех според сайтовете. Абсолютно съгласен за издаването на двд, само че докато излезе в Щатите, после да мине известно време - дълга и широка :(. Иначе и аз искам и втория на двд.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Mar 30, 2007 9:34 am

Ми мен в цялата рекламна кампания на Декстър ме дразни само че нямам FoxCrime и тъкмо поради тази причина източих 10те сериики :) И че като засека рекламите ми се приисква да напъхам DVDто с тях в компа и пак да ги гледам :)

В самият сериал единствено се дразнех в определени моменти от ДиДи ... всъщно Деб. Нещо ми като че ли преиграваше въпросната в определени епизоди, но тава е минималистичен недостатък. Адски надъхващ сериал

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 30, 2007 10:14 am

armageddon wrote:Ми мен в цялата рекламна кампания на Декстър ме дразни само че нямам FoxCrime и тъкмо поради тази причина източих 10те сериики :) И че като засека рекламите ми се приисква да напъхам DVDто с тях в компа и пак да ги гледам :)

В самият сериал единствено се дразнех в определени моменти от ДиДи ... всъщно Деб. Нещо ми като че ли преиграваше въпросната в определени епизоди, но тава е минималистичен недостатък. Адски надъхващ сериал
Въпросната има баси краката така че й прощаваме всичко автоматично :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Mar 30, 2007 10:16 am

Аз снощи изгледах първите 4 епизода на Декстър и ме зариби доста. Дано до края на сезона да са все така яки. Главния герой много ме кефи, особено когато казва какво мисли за определена ситуация от живота. Абе брутален изрод е. 8-)

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Mar 30, 2007 11:59 am

Ми все така са. Хубавото е, че са 10 серии и не избива на боза в нито един момент. Лошото е, че са 10 серии и следващите ще излизат чак август/септември.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 30, 2007 12:22 pm

armageddon wrote:Ми все така са. Хубавото е, че са 10 серии и не избива на боза в нито един момент. Лошото е, че са 10 серии и следващите ще излизат чак август/септември.
кхъм, 12 са си. В момента съм на средата на 11та. Нещо си в мн стабилна грешка, да не си пропуснал последните две?

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Mar 30, 2007 2:40 pm

Така де, 12 имах впредвид. Ма те където 10, там и 12 ...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 30, 2007 2:58 pm

Догледах го. Като мина първоначалния ентусиазъм, сериалът е просто поредният с качество над средното. ИДеята е оригинална, но след като послушате Декстър няколко пъти няма абс никво развитие. Допълнителни дразнители са това, че на моменти даже се превръща в абсолютно нормален и добър човек към края (бляк) и невероятно предсказуемите последни 4-5 епизода (след като се разбра кой е убиецът). Разкритието в последния епизод за семейството на Декс беше качествено, но и то си отиде по дяволите като жертва на мейнстрийма....

Не чакам с особен интерес новия сезон, който неминуемо ще излезе лятото.

Random
Ascendent

Post by Random » Sun Apr 01, 2007 1:41 pm

Аз преполових първия сезон на Six Feet Under на HBO и съм много доволен. Очертава се не по-слаб от останалите им продукции, макар и доста по-различен. А в момента тече 5и сезон :roll:
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 02, 2007 2:50 pm

Мен пък Декстър ме изкефи. Не е върха на сладоледа, но определено е доста напрегнат и кефещ та да не можеш да го оставиш веднъж като го захапеш. И въпреки че краят беше очакван и предсказуем снощи не можах да си легна докато не довърших сезона (някъде към два и половина чак). Определено чакам втория сезон и ми се иска да не е чак есента ма какво да правиш.

Мен единствения, който ме дразнеше беше съпруга на приятелката на нашия. Според мен беше абсолютно ненужен за сюжета. 8-)

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Apr 02, 2007 3:03 pm

Не ми хареса "Декстър". И самия Декстър не ми хареса. През цялото време ми приличаше на един отвратително неприятен оръфляк от една гнъхлява реклама на Спрайт. Искам друг сериал, не го ща тоя. :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Apr 02, 2007 5:12 pm

Ми гледам че са се появили първите 3 серии на The Tudors въпреки че официално уж тръгваше на 2ри април ... Мисля да хвърля едно око.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Apr 03, 2007 10:48 am

Изгледах първия сезон на Weeds. Доста приятно сериалче. Доста добро съчетание от лека комедийка и щипка драма тук-там. Става за убиване на 3-4 часа. Мисля да изгълтам и втория сезон тия дни. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Apr 03, 2007 2:48 pm

Току-що изгледах последния епизод от втори сезон на Призън Брейка. Леко съм разочарован, АМАН от водене на зрителя за носа заради рейтинги и лакомия....Абсолютно ненужен трети сезон. Повече - в спойлер тага.
Spoiler: show

Ким умря най-после, мазното скапано лайно. Естествено никой дори не ни казва, защо Компанията иска да вика полицията накрая....Оправдаха Линкълн след 44 серии и за какво беше всичко? За да им хрумне на Фокс просто пак да метнат Майкъл в затвора, за да почне всичко "от начало"??? Баси кретенията. Това, че Келерман се жертва беше единственото, което ми хареса накрая. ПОне е готино, че Майкъл и Махоун са в един затвор...
Въпреки всичко ще гледам трети сезон, Майкъл ми е прекалено любим герой, за да не разбера как му свършва историята. Просто ми е много тъпо, че сериалът е "back at square one". Бтв панамският затвор изглеждаше ДОСТА скери накрая...

Загледах Монк тези дни - изключително симпатично сериалче. За съжаление пълната липса на НЯКАКВА сюжетна линия през всички серии може и да ме откаже да го следя. Случаите всяка серия са много готини, но Монк винаги ги разкрива и все не го връщат дори в полицията...

п.с. Много е тъпо, че двата сериала, които чаках преди с най-голямо нетърпение (призън брейк и 24) в момента ги гледам "за протокола". Всичко се осира за пари...