Posted: Sat Apr 03, 2010 8:10 pm
Баси на КОЛКО яко карате ходя 

Честито!Moridin wrote:Баси на КОЛКО яко карате ходя
I bow to thee! Ти си егати примерната домакиня, обаче! Американците ако те хванат, такава степфордска съпруга ше направят от теб, че не е истина.Amelia wrote:Марфе, много са яки яйцата - на мен шефката ми беше пратила и фабержета некви, ма аз имах търпение да направя само 2 яйца с нея, като по второто просто лепих детелинките, не го правих като мрежа. Тва с дръвчето е много яко обаче. Мерси много за боите - виж им плз срока - трябва да е до 2013-а поне. И ми вземи двечки, да имам за всеки случай. Мерси много, супер си! Като си дойда ще ти дам паричките.
Ето снимка:
http://i64.photobucket.com/albums/h162/ ... G_0071.jpg
Козунаците бяха 3, но на единия му се измести предпазното фолио във фурната и се овъгли твърде от едната страна. Отвътре под изгорялото е страхотен обаче. Кръглия на снимката е със стафиди и се разду до пукване, заради което съм сложила листенцата здравец да скрият. Скивате ли как си имам здравец в Канада? Майка ми ми го прати в пощенски плик по пощата за годишнината от сватбата и той пристигна с черни изсъхнали листа и почти мъртъв, но го саферясах и сега си прави туфички в една кофичка от кисело мляко.
Правоъгълния на снимката е с парченца шоколад - Марфата ми пусна мухата и аз си купих чоклет чипс и тествах - много вкусно се получи.
Разбира се, печенето беше най-ужасната част както винаги. Отне им време докато се опекат и отвътре и поизгоряха отдолу. Обвинявам маята - сухата мая е вселенско зло и е виновна за всичко. Другият път ще си купя жива, ако успея да намеря, че не е лесно. Как да е, де - къщата мирише от вчера, много е гот. Сега ще закусваме с изгорял козунак и козунак с шоколад. Миналата година бяха по-сухи и степани (пак заради маята - сложих доста по-малко) и не се надуха. Тези се топят в устата направо.
еее значи е станало, екстраPugsley wrote:Обхвана ме няква скука и реших да си поиграя с изпотрошените яйца от деня
- Spoiler: show