Glee
- armageddon
- Forsaken
Пълна боза! Някъде на 10-тата секунда от началото на епизода недоумението ми каква е тази нелепа песен и изобщо какво втф става се смени от осъзнаването, че гледам нещо, което е скалъпено като оправдание за изкарването на албум с коледни песни в айтюнс преди празниците. Оттам нататък нито една нелепица не ме учуди вече. Всички песни бяха от-вра-ти-тел-ни, с изключение на дуета на Кърт и Блейн, който беше сладък, но не на място сред всичката лигава лигавост. Ще изпитам задоволство, ако им се провали коледният албум по продажби, ама къде ти...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- armageddon
- Forsaken
Перфектно. Те и без това са на път да ме откажат от сериала, но това ме кара сериозно да се замисля над въпроса. Glee Does Justin Bieber!
Не бързай да се радваш прекалено, сигурно в следващия епизод ще се върне при мажоретките. Най-много след 3. Сюжетното циклене вече достигна такива висоти, че няма как да е иначе. Вече загубих бройката колко пъти нашите трябваше да избират между футбола/Cheerios и Glee клуба.
Но пак си е добра новина, дори и да е само за 1-2 епизода.
Но пак си е добра новина, дори и да е само за 1-2 епизода.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- armageddon
- Forsaken
- Dr. Horrible
- Forsaken
Мен пък и в Понеделник ме изкефи епизода, и днешния ме зарадва яко, даже повече от предния
Два епизода, в които се набляга на учениците и техните истории, а не на Уил - страхотно. Онея костюмираните ме дразнят малко, защото всичките им песни звучат еднакво, ама ще го преживея. Рейчъл беше много яка днес, напълни ми душата ^^

Два епизода, в които се набляга на учениците и техните истории, а не на Уил - страхотно. Онея костюмираните ме дразнят малко, защото всичките им песни звучат еднакво, ама ще го преживея. Рейчъл беше много яка днес, напълни ми душата ^^
But goddamn,
you got me in love again
you got me in love again
- armageddon
- Forsaken
Добре, само на мен ли ми се драйфа от The Gay Clones Academy, kъдето не особено привлекателни младежи в грозни униформи стоят в кафяви стаи и си пеят едни на други песни, писани за жени? Избива ме на хомофобия в тия сцени... Иначе Трилър-епизодът ми хареса много като епизод. И драмата му беше успешна, и комедията накрая с видеото, в което Уил се ухили мазно на Сю, ме разхили искрено. Уви, финалът с Фин и оня в шкафа беше ДЪНОТО. Имаха шанс наистина да променят статуквото, но изглежда само Джос Уидън има топките в телевизията да прави това насред сериали...
Куин е прекрасна.
Следващия епизод още не съм го гледал, ще пиша като го видя.
Куин е прекрасна.
Следващия епизод още не съм го гледал, ще пиша като го видя.
And you can't dance with a devil on your back...
Н е си само ти, тия са много досадни и е време да ги разкарат, ама надали ще стане скоро.Добре, само на мен ли ми се драйфа от The Gay Clones Academy, kъдето не особено привлекателни младежи в грозни униформи стоят в кафяви стаи и си пеят едни на други песни, писани за жени? Избива ме на хомофобия в тия сцени...
Последният епизод беше най-добрия от много време насам. Като никога читав сюжет без facepalm моменти, и успя да е забавен през цялото време. Само да бяха дали на Рейчъл някоя по-добра песен, щеше да е почти перфектен, но и така е много над повечето други епизоди от този сезон.
Last edited by Demandred on Thu Feb 10, 2011 4:35 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
Don't be a lawyer!
Don't be a lawyer!
- armageddon
- Forsaken
На мен тия Gay Clones Academy почти ги нямаше, за да ме дразнят, но ми се струва че вече ще ги ръгат навсякъде и по-много, което много рязко засили дразнещия им ефект. Да не говорим че се влияят болестотворно на цялото действие, сериала почна да става The Blaine Show.
Сонгчойса в целия втори сезон е мега-WTF, а Fireworks-a на Рейчъл дори не най-трагичния пример за това, но това не го прави ужасен избор като за нея.
Сонгчойса в целия втори сезон е мега-WTF, а Fireworks-a на Рейчъл дори не най-трагичния пример за това, но това не го прави ужасен избор като за нея.