Glee

Bamse! Pimpa! Ruxpin!
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Fri Dec 10, 2010 2:57 pm

Липсата на коледен епизод щеше да е ужасно яка.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Fri Dec 10, 2010 6:49 pm

Пълна боза! Някъде на 10-тата секунда от началото на епизода недоумението ми каква е тази нелепа песен и изобщо какво втф става се смени от осъзнаването, че гледам нещо, което е скалъпено като оправдание за изкарването на албум с коледни песни в айтюнс преди празниците. Оттам нататък нито една нелепица не ме учуди вече. Всички песни бяха от-вра-ти-тел-ни, с изключение на дуета на Кърт и Блейн, който беше сладък, но не на място сред всичката лигава лигавост. Ще изпитам задоволство, ако им се провали коледният албум по продажби, ама къде ти...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Dec 11, 2010 1:18 am

Е, аз си обичам и Last Christmas, а песента от дуета наистина беше сладка. Иначе, аз някак в момента, в който осъзнах, че е коледен епизод се примирих с това, че ще е филър и не се разочаровах твърде.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Jan 08, 2011 8:02 pm

Перфектно. Те и без това са на път да ме откажат от сериала, но това ме кара сериозно да се замисля над въпроса. Glee Does Justin Bieber!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 09, 2011 1:08 am

Да! Куин разкара униформата на мажоретка!
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Feb 09, 2011 1:15 am

Ъм, това в общия случай е "не", не "да" :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Wed Feb 09, 2011 1:16 am

Не бързай да се радваш прекалено, сигурно в следващия епизод ще се върне при мажоретките. Най-много след 3. Сюжетното циклене вече достигна такива висоти, че няма как да е иначе. Вече загубих бройката колко пъти нашите трябваше да избират между футбола/Cheerios и Glee клуба.

Но пак си е добра новина, дори и да е само за 1-2 епизода. ;)
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Feb 09, 2011 2:24 am

Епизода поне не беше поредната абсолютна дупка, това е почти умерен плюс. Не знам обаче дали ще успеят да го направят два серии поред.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Feb 09, 2011 9:45 am

Епизодът на мен ми беше горе-долу с наблягане на долу, някак малко твърде насилено ми дойдоха конфликтите в него. А Куин изглежда толкова по-човешки в нормални дрехи...
I don't wanna die

Dr. Horrible
Forsaken

Post by Dr. Horrible » Wed Feb 09, 2011 6:45 pm

Мен пък и в Понеделник ме изкефи епизода, и днешния ме зарадва яко, даже повече от предния :D
Два епизода, в които се набляга на учениците и техните истории, а не на Уил - страхотно. Онея костюмираните ме дразнят малко, защото всичките им песни звучат еднакво, ама ще го преживея. Рейчъл беше много яка днес, напълни ми душата ^^
But goddamn,
you got me in love again

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Wed Feb 09, 2011 6:52 pm

А мен Сантана. Има какво да се желае и към момента, особено откъм подбор на песните, но днешния епизод почти може да мине за добър.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Feb 10, 2011 7:55 am

Добре, само на мен ли ми се драйфа от The Gay Clones Academy, kъдето не особено привлекателни младежи в грозни униформи стоят в кафяви стаи и си пеят едни на други песни, писани за жени? Избива ме на хомофобия в тия сцени... Иначе Трилър-епизодът ми хареса много като епизод. И драмата му беше успешна, и комедията накрая с видеото, в което Уил се ухили мазно на Сю, ме разхили искрено. Уви, финалът с Фин и оня в шкафа беше ДЪНОТО. Имаха шанс наистина да променят статуквото, но изглежда само Джос Уидън има топките в телевизията да прави това насред сериали...

Куин е прекрасна.

Следващия епизод още не съм го гледал, ще пиша като го видя.

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Thu Feb 10, 2011 4:27 pm

Добре, само на мен ли ми се драйфа от The Gay Clones Academy, kъдето не особено привлекателни младежи в грозни униформи стоят в кафяви стаи и си пеят едни на други песни, писани за жени? Избива ме на хомофобия в тия сцени...
Н е си само ти, тия са много досадни и е време да ги разкарат, ама надали ще стане скоро.

Последният епизод беше най-добрия от много време насам. Като никога читав сюжет без facepalm моменти, и успя да е забавен през цялото време. Само да бяха дали на Рейчъл някоя по-добра песен, щеше да е почти перфектен, но и така е много над повечето други епизоди от този сезон.
Last edited by Demandred on Thu Feb 10, 2011 4:35 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Feb 10, 2011 4:33 pm

На мен тия Gay Clones Academy почти ги нямаше, за да ме дразнят, но ми се струва че вече ще ги ръгат навсякъде и по-много, което много рязко засили дразнещия им ефект. Да не говорим че се влияят болестотворно на цялото действие, сериала почна да става The Blaine Show.

Сонгчойса в целия втори сезон е мега-WTF, а Fireworks-a на Рейчъл дори не най-трагичния пример за това, но това не го прави ужасен избор като за нея.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Feb 11, 2011 8:37 am

О богове. Нечовешката излагация на Блейн в Гап и нейната нечовечност... Още - дебелата крава е дебела и противна, за Сантана ми дожаля, а Фин е жалък гъз. Песента на Рейчъл беше странно мисплейсд, а и Кейти Пери има по-подходящи като за тоя случай...