Официалният Стефани Майер топик

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
AlDim
Elder God

Post by AlDim » Thu Feb 26, 2009 10:55 pm

Jeno, vikam da te napravim glavna geroinq v nqkoq kniga che da mirqsash :D

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 27, 2009 1:13 am

ОМГ! Ами за какво ще се разказва, след като аз не се спъвам на равно и не ми се е случвало да съм дамсел ин дистрес почти никога???
Ми то няма да има ИНТРИГА!!! Да не говорим, че твоята кожа лъщи на слънце, ма не щото е диамантена. :lol:

А да, в нашия любовен роман ще почнем да се плющим още на десетата страница. Не става за малки деца и йънг адълтс тфа. :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Feb 27, 2009 9:42 am

СПРЕТЕ И НЕТА!!! :twisted: Иначе си свалих книжките фърлих едно око, то получи леки тикове и спрях за са. :roll:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Feb 27, 2009 9:51 am

Оляхте се. Спрете се малко.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 09, 2009 12:36 pm

Ок. Егмонт меко казано се оляха.
Новолуние е 19.90 на български... ВТФ?
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 09, 2009 12:37 pm

Еми те си го написаха и в сайта, че ще е толкова. Щот щяла да е с твърди корици, рийшли.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Mon Mar 09, 2009 3:08 pm

Прецаках ги начи-днес ще я довърша на англ от нета 8-)
Честно казано и себе си малко прецаках, ако знаех че ще я издадат толкова скоро щях да предпочета до си я купя, па макар и на такава по-соленичка цена.
Spoiler: show
английският ми е слаб, та не само куца, а и се препъва, добре че книгата беше лесна, а и аз бях като кон с капаци-никакво учене на думи или дори опит за запомняне (леле колко мръщене, бръчене и повдигане на вежди падна в тази книжка не е истина), не като другата книга на англ дет съм я почнала и цикля на 13 стр от 2 седмици щот нямам вр да си науча думите :oops: )
Ама сега си мисля че няма да изтрая и ще почна и третата на компа нищо че обещават да я издадат скоро. Пък после може да си ги купя на англ от оринджа, гледах че Здрач я има, сигурно и другите ще се появят

uriel_blanchard
Commoner

Post by uriel_blanchard » Tue Mar 10, 2009 1:00 pm

Ами скоро ще я имаме отново. Имам предвид всичките книжки на английски плюс българските версийки. Вчера получихме новолуние и 50 бройки хвъркнаха от воле. Ако искаш може да минеш към Оринджа в Скай мола.

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Tue Mar 10, 2009 3:07 pm

добро предложение, но на мен ми е далече - без кола съм и свършвам късно работа, пък и съм близо до оринджа на графа, та като минавам от там ще поглеждам

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Fri Mar 13, 2009 3:18 pm

Потресена съм :shock:

От всичко прочетено тук се зарибих да прочета книгите ( от коментарите на амели най-вече, колкото и странно да звучи:))

Първата я четох на бг, а втората на англ от компа, сега преполвих третата и в мен се породи интерес към филма...

Поглеждам да видя къде го дават и попадам на анотация съдържаща следната дивотия:
Той е различен от всички, които е срещала – интелигентен е и духовит, а пиърсингът на веждата му я спечелва окончателно.
Наистина се потресох, хора кажете че Едуард няма пиърсинг на веждата, ма и да има по дяволите може ли да напишат, че пиърсинга я спечелва :(

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Fri Mar 13, 2009 3:40 pm

аз не видях изобщо никъкъв пиърсинг по него , явно това ефекта с който вампирите във филма блещукат на слънцето като посипани със стъкло ги е заблудил .

Елица
Sorcerer

Post by Елица » Fri Mar 13, 2009 4:38 pm

RRSunknown, благодаря!

Още една питанка:
като поразчовърках да видя снимки и инфо около филма, видях на плакат, че лоурънс или както там точно се казва е негър, а нямам никакъв спомен в книгата да беше, или съм го приела за нормално или някак съм го пропуснала, или нещо не съм доразбрала ли?

И още една питанка, но в спойлер да не разваля на нечелите удоволствието:)
Spoiler: show
Кога бела ще стане най-сетне вампир, нещо много се помотват, нали няма да е на последната стр на четвъртата книга?
И още една:):
нещо прочетох за пета книга, има ли такава и от къде да я докопам?

P.S. днес явно съм в разпитващо настроение

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 13, 2009 4:50 pm

:) Относно Лоран - не, в книгата няма информация, че е чернокож. Даже мисля, че е с френски произход. Във филма просто са решили да поразнообразят расово героите :roll:.

Относно втория въпрос - чети, наистина ли искаш да те спойлим ^^?!

Пета книга няма. Има започната нова поредица, която разказва същата история от гледна точка на Едуард - Midnight Sun. Текстът е на официалния сайт на авторката или поне първата глава или около 100 страници (май). Майер се е отказала да продължи да пише по него обаче. Първо е започнало като упражнение за развитие на героите, което е станало доста по-дълго, отколкото го е планирала и второ - текстът е изтекъл нелегално в И-нет, което бая е обидило Майер, защото вероятният виновник е някой неин доста близък човек. Засега отказва да продължи да пише по това ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Mar 13, 2009 4:53 pm

Midnight Sun е щяла да е т.нар companion book, а не нова поредица все пак :wink:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 13, 2009 4:55 pm

Моя грешка :). Незнайно как съм останала с впечатление, че едва ли не ще преразкаже всичко през очите на Едуард в нова трилогия или тетралогия.

Аз така или иначе нямам никакъв интерес на този етап да препрочета историята от гледна точка на друг персонаж. Колкото и интересно да е написано. :roll:

По-скоро се надявам Майер да подхване нещо ново, нов свят, нови герои...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around