Официалният Стефани Майер топик
ОМГ! Ами за какво ще се разказва, след като аз не се спъвам на равно и не ми се е случвало да съм дамсел ин дистрес почти никога???
Ми то няма да има ИНТРИГА!!! Да не говорим, че твоята кожа лъщи на слънце, ма не щото е диамантена.
А да, в нашия любовен роман ще почнем да се плющим още на десетата страница. Не става за малки деца и йънг адълтс тфа.
Ми то няма да има ИНТРИГА!!! Да не говорим, че твоята кожа лъщи на слънце, ма не щото е диамантена.

А да, в нашия любовен роман ще почнем да се плющим още на десетата страница. Не става за малки деца и йънг адълтс тфа.

СПРЕТЕ И НЕТА!!!
Иначе си свалих книжките фърлих едно око, то получи леки тикове и спрях за са. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Оляхте се. Спрете се малко.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Ок. Егмонт меко казано се оляха.
Новолуние е 19.90 на български... ВТФ?
Новолуние е 19.90 на български... ВТФ?
Прецаках ги начи-днес ще я довърша на англ от нета
Честно казано и себе си малко прецаках, ако знаех че ще я издадат толкова скоро щях да предпочета до си я купя, па макар и на такава по-соленичка цена.

Честно казано и себе си малко прецаках, ако знаех че ще я издадат толкова скоро щях да предпочета до си я купя, па макар и на такава по-соленичка цена.
- Spoiler: show
- uriel_blanchard
- Commoner
Потресена съм
От всичко прочетено тук се зарибих да прочета книгите ( от коментарите на амели най-вече, колкото и странно да звучи:))
Първата я четох на бг, а втората на англ от компа, сега преполвих третата и в мен се породи интерес към филма...
Поглеждам да видя къде го дават и попадам на анотация съдържаща следната дивотия:

От всичко прочетено тук се зарибих да прочета книгите ( от коментарите на амели най-вече, колкото и странно да звучи:))
Първата я четох на бг, а втората на англ от компа, сега преполвих третата и в мен се породи интерес към филма...
Поглеждам да видя къде го дават и попадам на анотация съдържаща следната дивотия:
Наистина се потресох, хора кажете че Едуард няма пиърсинг на веждата, ма и да има по дяволите може ли да напишат, че пиърсинга я спечелваТой е различен от всички, които е срещала – интелигентен е и духовит, а пиърсингът на веждата му я спечелва окончателно.

- RRSunknown
- Elder God
RRSunknown, благодаря!
Още една питанка:
като поразчовърках да видя снимки и инфо около филма, видях на плакат, че лоурънс или както там точно се казва е негър, а нямам никакъв спомен в книгата да беше, или съм го приела за нормално или някак съм го пропуснала, или нещо не съм доразбрала ли?
И още една питанка, но в спойлер да не разваля на нечелите удоволствието:)
нещо прочетох за пета книга, има ли такава и от къде да я докопам?
P.S. днес явно съм в разпитващо настроение
Още една питанка:
като поразчовърках да видя снимки и инфо около филма, видях на плакат, че лоурънс или както там точно се казва е негър, а нямам никакъв спомен в книгата да беше, или съм го приела за нормално или някак съм го пропуснала, или нещо не съм доразбрала ли?
И още една питанка, но в спойлер да не разваля на нечелите удоволствието:)
- Spoiler: show
нещо прочетох за пета книга, има ли такава и от къде да я докопам?
P.S. днес явно съм в разпитващо настроение

Относно втория въпрос - чети, наистина ли искаш да те спойлим ^^?!
Пета книга няма. Има започната нова поредица, която разказва същата история от гледна точка на Едуард - Midnight Sun. Текстът е на официалния сайт на авторката или поне първата глава или около 100 страници (май). Майер се е отказала да продължи да пише по него обаче. Първо е започнало като упражнение за развитие на героите, което е станало доста по-дълго, отколкото го е планирала и второ - текстът е изтекъл нелегално в И-нет, което бая е обидило Майер, защото вероятният виновник е някой неин доста близък човек. Засега отказва да продължи да пише по това ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Midnight Sun е щяла да е т.нар companion book, а не нова поредица все пак 

Моя грешка
. Незнайно как съм останала с впечатление, че едва ли не ще преразкаже всичко през очите на Едуард в нова трилогия или тетралогия.
Аз така или иначе нямам никакъв интерес на този етап да препрочета историята от гледна точка на друг персонаж. Колкото и интересно да е написано.
По-скоро се надявам Майер да подхване нещо ново, нов свят, нови герои...

Аз така или иначе нямам никакъв интерес на този етап да препрочета историята от гледна точка на друг персонаж. Колкото и интересно да е написано.

По-скоро се надявам Майер да подхване нещо ново, нов свят, нови герои...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around