Posted: Thu Apr 01, 2010 11:17 am
Споделям, че новият сайт навърши един месец с много по-добър резултат от стария. Аз щастлив! 

Е тва ако не е най-яката изненадаЧак днес сутринта разбрах че било неработен ден
Зех един на Болоко колкото да има и дотам.Vivian wrote:Тая година ми липсва елементарен мерак за козунаци. И не говоря просто за правенето им, но и за консумирането.
Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата
От готварска гледна точка съм готова веднага да потвърдя горното, макар и да не съм го проверила емпиричноThe Dragon wrote:Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата
За месене - най доброто комбо според мен е кофа, бормашина и товаifadriana wrote:От готварска гледна точка съм готова веднага да потвърдя горното, макар и да не съм го проверила емпиричноThe Dragon wrote:Тва е добър начин да си отиде пералнята - няма толкова яки пликове. А и не трябва центрофуга а на по бавните програми - трябва да пада - при центрофугата ще седи на едно място.Xellos wrote:Един готов топъл от била замина вече... Не вярвам да изтрещя до толкова сам да си правя козунак, макар че ми казаха как може да се поомеси яката в няколко яки плика и в центрофугата