Еми дано тогава бързо да развият ГМО техниките, за да можем да се генно модифицираме всички и да станем едни истински добри хора. Поне да няма разрив между говор и действия, като почнем да се самоизтъкваме по форумите колко сме добри и сърдечни, нали.
Щото аз нечестно поведение спрямо някого отчитам и когато човек вербално се изказва за ограничаване на правата на този някого. Ма то... Лудият не осъзнава, че е луд и вреди. Хомофобът не осъзнава, че е хомофоб и вреди (въпреки изявления от сорта на "нищо не съм им направил, само да не ми се мяркат, понеже са зли и искат да ми смучат пишката подмолно, а и ще осквернят Мас Ефект и Шепърд"). Садистът, дето мъчи животните може и да не осъзнава, че е садист и вреди. Ми то животното е като гея - некво по-низше такова, та ху кеърс?
Ей как обаче обичаш да изместваш нещата към по изчистенки темички. Така де, по-лесно и в прав текст да можеш да си плюеш. Явно и най-елементарната куртоазия отдавна е останала зад гърба ти или поне е зад гърба ти когато се доказваш по форумите.

Виж аз нито мога да се лигавя на твой гръб тук, нито мога да го правя IRL. Тук се различаваме. Нещо свързано с това, че не виждам смисъл да тровя хората. Мисловният ми процес изключва подобни опции.
И не се бъркай. Защото аз не се изтъквам. Разликата между мен и теб обаче е, че аз не те виждам, като нетолерантната кучка, в чийто образ така често и успешно влизаш в този форум. А ти май виждаш в мен този нетолерантент кучи син, който така успешно си е изградил имиджа на хомофоб.

Или поне не спираш да го изтъкваш.
Не за първи път хора със съмнителни подбуди ми държат сметка точно за това мое разбиране. Имаше и една друга мацка, която силно я отвращавах с това, че не одобрявах сексуалните взаимотношения между мъже. Забавното в него конкретен случай беше, че точно двамата с нея(беше ми колежка) срещнахме една такава двойка мъже, които им бяха откраднали колата и тя не трепна ей тонинко. Изобщо не и пукаше. Някакви англичани бяха и бяха доста стресирани. Аз тръгнах с тях до РПУ-то(по пътя ги питах дали са гейове, понеже държанието им ми подсказваше нещо такова), там разбрахме, че всъщност са им вдигнали колата и хванахме едно такси до северния паркинг на Слънчев Бряг. Взеха си колата, благодариха ми много и искаха да ми дават парички, но не им взех и така.
В този ред на мисли не смятам, че е релевантно в какво един човек вярва. На края всичко опира до това дали си добър или не. Аз смятам, че съм направил и продължавам да правя добро, когато мога. Но най-важното за мен е, че без значение каква власт/връзки/приятели или с какви пари съм разполагал, никога не съм позволил това да ме промени.
Та хайде да си спестим повтарящия се цикъл: Amelia writes something bout Amikae>Random buddy +1 on her comment и т.н.
По другата тема. Все още не разбирам какъв е проблема с криминализирането на насилието над животните. Много се изписа и аз въпреки това не виждам една причина това да не се направи. Щото аз съм сигурен, че точно нещо такова ще се прилага много ефекетивно и предпочитам да го има, отколкото да го няма.