Споделете пак
Moderator: Moridin
Преди малко най-случайно попаднах на снимка на кученцето, на което онова изчадие му отрязало крачетата. Не ме е срам да кажа, че се разревах.
Омръзна ми да живея в такъв свят. Писна ми от толкова омраза, от толкова зло, което просто си витае наоколо и буквално ти се вре в очите на всяко вдишване. Боли ме чисто физически. Съвсем отговорно заявявам, че ако оня хуманоид ми падне, ще го докарам до състояние, в което ще ме моли да го убия.
Хора, честна дума, писна ми. Много ми писна.
Омръзна ми да живея в такъв свят. Писна ми от толкова омраза, от толкова зло, което просто си витае наоколо и буквално ти се вре в очите на всяко вдишване. Боли ме чисто физически. Съвсем отговорно заявявам, че ако оня хуманоид ми падне, ще го докарам до състояние, в което ще ме моли да го убия.
- herairness
- Jaghut Tyrant
+1. Мисля, че към това просто няма какво повче да добавяMarfa wrote:Преди малко най-случайно попаднах на снимка на кученцето, на което онова изчадие му отрязало крачетата. Не ме е срам да кажа, че се разревах.

- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
като казвам убиване нямам предвид куршума а ! следва гаден списък
Дядо ми имаше едно кучет което един миндил го беше отровил заради някъкъв спор за ябълки.
- Spoiler: show
Дядо ми имаше едно кучет което един миндил го беше отровил заради някъкъв спор за ябълки.
Трябва да се промени закона и да почне да се прилага, че да спрат такива изцепки. В момента наказанието е същото като да не си почистил снега пред имота си. Пълно малоумие.
А по селата е масово. Първото коли на баба ми и дядо ми го убиха поради вражда. Отново свръх садистично. Това не са хора просто. Явно тук масата разбира само от тояга.
А по селата е масово. Първото коли на баба ми и дядо ми го убиха поради вражда. Отново свръх садистично. Това не са хора просто. Явно тук масата разбира само от тояга.
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
На един мой съсед му се случи да отиде на гроба на майка си на годишнината от смъртта й... и да намери там - на гроба - явно оставено *точно* в този ден - съвсем малко, почти новородено кученце с отрязани задни лапи (само лапите, краката си ги имаше) и отрязана опашка.
Евала му правя, че въпреки всички други простотии, които е правил като съсед и като човек (не ми се влиза в подробности, но никоя от тези, за които знам, изобщо не може и да се приближи до ранга на *такова* "отмъщение"... то не знам има ли нещо, каквото и да е, което да "заслужи" такова "отмъщение"), та въпреки всички негови големи недостатъци на характера, той взе това кученце и се грижи за него като... ми да кажа "като за свое", ще е тъпо, щото то си стана негово. Порасна на практика пълноценно куче с много, много добър характер - само тичаше малко по-бавно и си пазеше територията *много* по-яростно (пазеше я от други кучета, не от хора). Почина си от естествена смърт, когато си му дойде времето, и липсва на всички в квартала. Той имаше някакви подозрения кой може да го е оставил, но май не направи нищо по въпроса - то законово нищо и не може да направи, а извън рамките на закона какво да се занимава с такива изроди.
Още ми излизат сълзи на очите, като я разправям тая история, дори в писмена форма.
Евала му правя, че въпреки всички други простотии, които е правил като съсед и като човек (не ми се влиза в подробности, но никоя от тези, за които знам, изобщо не може и да се приближи до ранга на *такова* "отмъщение"... то не знам има ли нещо, каквото и да е, което да "заслужи" такова "отмъщение"), та въпреки всички негови големи недостатъци на характера, той взе това кученце и се грижи за него като... ми да кажа "като за свое", ще е тъпо, щото то си стана негово. Порасна на практика пълноценно куче с много, много добър характер - само тичаше малко по-бавно и си пазеше територията *много* по-яростно (пазеше я от други кучета, не от хора). Почина си от естествена смърт, когато си му дойде времето, и липсва на всички в квартала. Той имаше някакви подозрения кой може да го е оставил, но май не направи нищо по въпроса - то законово нищо и не може да направи, а извън рамките на закона какво да се занимава с такива изроди.
Още ми излизат сълзи на очите, като я разправям тая история, дори в писмена форма.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Напълно съгласна! Марфе, аз също ревнах и си много права за всичко написаноMarfa wrote:Преди малко най-случайно попаднах на снимка на кученцето, на което онова изчадие му отрязало крачетата. Не ме е срам да кажа, че се разревах.
VMITW!
Естествено, че ще е, тъй като животните за закона са вещи, както всички надявам се добре знаете.Cruelty wrote:Трябва да се промени закона и да почне да се прилага, че да спрат такива изцепки. В момента наказанието е същото като да не си почистил снега пред имота си. Пълно малоумие.
Ужасни истории, и аз съм за някаква промяна, просто не ми е ясно как ще стане от правна гледна точка (конкретния механизъм така че вече да не са вещи би бил объркал ненужно правната ни система:))).
Днес най-накрая успях да открия сезона с едно луекинко Марково (:
Интересното е,че някак си не успях да си изплюя дропчетата на финалната права,както обикновенно се случва на първата по-сериозна разтривка за годината.
Или съм набрал тренинг от миналата година или просто ниските температури си оказват благоприятното влияние.
Събота ако е добро времето се мятам директно в гората,там вече ше има йекшън
Интересното е,че някак си не успях да си изплюя дропчетата на финалната права,както обикновенно се случва на първата по-сериозна разтривка за годината.
Или съм набрал тренинг от миналата година или просто ниските температури си оказват благоприятното влияние.
Събота ако е добро времето се мятам директно в гората,там вече ше има йекшън

И излитам в студения мрак,където порядъчни хора не летят.Тук има само дяволи и вещици, яхнали метли, и един Витя Суворов с неговия парашут.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Споделям колко е яко да отидеш на обедна или следобедна прожекция в Арена (м/у 12 и 6). Ем билета е почти наполовина (5 кинта), ем в залата винаги има максимум 10 човека и е голям кеф да гледам без досадни лигавещи се тийнове или майки/бащи с малки деца. И с пуканките става почти като вкъщи, ама по яко 

- Moridin
- Global Moderator
Е аз пък по случая с кученцето, четох цитати от закона, че си има наказания за, цитирам "проявена жестокост към животни".Muad_Dib wrote:Естествено, че ще е, тъй като животните за закона са вещи, както всички надявам се добре знаете.Cruelty wrote:Трябва да се промени закона и да почне да се прилага, че да спрат такива изцепки. В момента наказанието е същото като да не си почистил снега пред имота си. Пълно малоумие.
Ужасни истории, и аз съм за някаква промяна, просто не ми е ясно как ще стане от правна гледна точка (конкретния механизъм така че вече да не са вещи би бил объркал ненужно правната ни система:))).
This is it. Ground zero.