RSS, библиотеката, да.

Moderator: Moridin
Трябваше да му треснеш 2 плесника и да му вземеш паричките, които е обрал за деня.tigermaster wrote:Искам да споделя нещо, което вероятно ще ви се стори смехотворно, обаче...
Значи, висок съм малко над метър и осемдесет, обикновено ходя брадясал като Райно от Holyhell, пък и покрай бойните изкуства наедрях доста. В сравнение с това, което бях преди, де. Би трябвало да съм някъде около седемдесет кила. В този ред на мисли леко се издразних, когато снощи някакъв циганин ме спря на улицата и започна:
-Добър ден, госпожо, брат ми нещо-си...
-Не съм госпожа - прекъснах го рязко. Бтв, разполагам с доста дебел глас, дори вокалът на Sabaton сигурно ще завиди на боботенето ми. Онзи леко се постресна, което беше и целта ми, де. Верно, имам коса до кръста и ходя с очила, ама все пак...
-Добре, господине, извинявай много, брато, брат ми катастрофира и ми трябват два и шейсет за транспорт...
Отговорих му, че нямам - което си беше и вярно, де, бях излязъл да купя само една лимонада и не носех почти никакви пари, но и да имах, надали щях да му дам.
Знам. Само дето бях под шейсет, когато се захванах с тренировките.Pugsley wrote:70 кила са малко за кинта и осемдесе.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests