Валери, оркица?
Преводачески проблеми
Джуджки...
Я дай малко инфо за нинджите? То тъй и тъй това явно няма да се чете, ами поне ти снеси малко вътрешна информация. Като компенсация аз пък няма да разкажа оня как ебеше овце и магарици, както ще пропусна и епизода, в който на Вендузата й натикаха бирена бутилка в шундата. Наистина не искате да знаете, билийв ми.
Я дай малко инфо за нинджите? То тъй и тъй това явно няма да се чете, ами поне ти снеси малко вътрешна информация. Като компенсация аз пък няма да разкажа оня как ебеше овце и магарици, както ще пропусна и епизода, в който на Вендузата й натикаха бирена бутилка в шундата. Наистина не искате да знаете, билийв ми.
- Interpreter
- Forsaken
Ехех, помислих си гоRRSunknown wrote:а как е женски род на човек?
Проблемът не е в джуджето и в орка, обаче. Проблемът е имаш ли дупе да устискаш година - две на съблазънта с мърлявите 3-5 лв. и да си направиш твоя текст - за колкото време трябва и както трябва. Ти си го избираш. Натрисаш го на издателя, без значение дали бил 100 стр. или 1000 и казваш: Това е текстът, дай сега 10 бона. Примерно. Ама защо толкова скъпо? Ами, защото и аз съм човек. Толкова ми струва. И защото тази цена ми дава възможност да дишам още година, докато направя следващия си текст. Ама публиката не четяла точно това? Не ме интересува - да чете.
Ако си добър и ако стане - продължаваш. Ако не - сафридът излезе.
Ма как бе, всеки знае, че женският род на орк е ОРКИНЯ 
Заповядайте в Клуб за фантастика и фентъзи "Соларис" - гр. Пловдив
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
Събираме се всеки петък от 18:00 пред книжарница "Литера" на Джумаята.
- uriel_blanchard
- Commoner