Pain'tball
Moderator: Moridin
Да, знам аз първата игра свалих 3ма от там. От другата страна просто няма какво да правиш, трябва да има само човек там да не пробият. Но в игрите, когато противника няма почти хора напред няма особено голям смисъл да си там. Просто си открит за техния заден човек, могат да ти сипят от почти всяка позиция, а за да стреляш без да си изчистил противниците от твоя фланг трябва да се покажеш супер много.
Иначе картите бяха супер дисбалансирани според мен. Просто се оказваше, че едната страна е доста по-удобно да си десничар, а на другата левичар и ако те преебе жребия, и отборите са горе-долу равностойни гризкаш дръвцето.
Иначе картите бяха супер дисбалансирани според мен. Просто се оказваше, че едната страна е доста по-удобно да си десничар, а на другата левичар и ако те преебе жребия, и отборите са горе-долу равностойни гризкаш дръвцето.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
В никакъв момент не си изцяло открит на техния заден човек. Покритието те пази от две страни - отпред и отляво (или отпред и отдясно, но да приемем че си на страната за "десняци"). Можеш да се изправиш леко и да стреляш встрани докато все още имаш защита отпред. E, това не те прави по-малко уязвим отколкото която и да е друга позиция. Ясно е, че ако ти ги виждаш и те те виждат и всеки може да убие другия. Но ти не си сам - имаш си съотборници, а изненадата е на твоя страна. Човекът на мушката ти ще е под кръстосан огън, а тези не издържат дълго.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Абе яд ме е много че така си отидехме ние ;( Трее се сбереме малко кат позаслабнат жегите викам ние си.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети
А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.

А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.
Elves dig rocket launchers.
И да го плашите с псевдоизстрели.termit wrote:Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, можеше просто да чакате. Дори накрая някъв пич разправяше, че като сте равни хора след края на времето печели отборът, който има човек по-навътре в противниковата половина. А и на оня тъпок според мен му свършваха патроните, щото изстреля доста даже и накрая, докато бяхте само двама. Само не разбрах защо тръгна да сменяш прикритието накрая?termit wrote:Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети![]()
Иначе за Горските братя не знам. Миналата година участваха Ребелс, които бяха съдии този турнир. Мъкнеха се със собствена екипировка и знаме(???) и бяха баси машините.

Освен това някой ми разправяше, че отишли с някви рандом хора да цъкат в някво игрище дето било строеж. По-някое време ония почнали да им връхлитат с въжета през прозорците и да ги свалят с по един - два изстрела.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
На другия турнир сме с това:
http://vbox7.com/play:f5429a86
http://vbox7.com/play:f5429a86
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Това върви в комплект с бат' Арни мускули.
И е баси powerplay-а.
И е баси powerplay-а.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
То ясно че скоро нема се сберем за наш си отстрел ся лятото ма тамън наесен позахлади мое ни излезе късмета, ако не ше хода да пуцам мишените в Слатина аз
. От друга страна не изглежда и много скъпа екипировката

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Неделята по някое време ше ходя на пейнтболче на Никола Петков 1ви номер почти до кръстовището с Цар Борис III в едно хале - Devils май се казваше.
Некой?
Некой?
Last edited by Xellos on Fri Aug 17, 2007 11:50 am, edited 2 times in total.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra