Pain'tball

За най-важните акценти в кърлинга и турнирите по спортно оригване!

Moderator: Moridin

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 22, 2007 9:32 pm

Да, знам аз първата игра свалих 3ма от там. От другата страна просто няма какво да правиш, трябва да има само човек там да не пробият. Но в игрите, когато противника няма почти хора напред няма особено голям смисъл да си там. Просто си открит за техния заден човек, могат да ти сипят от почти всяка позиция, а за да стреляш без да си изчистил противниците от твоя фланг трябва да се покажеш супер много.

Иначе картите бяха супер дисбалансирани според мен. Просто се оказваше, че едната страна е доста по-удобно да си десничар, а на другата левичар и ако те преебе жребия, и отборите са горе-долу равностойни гризкаш дръвцето.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 22, 2007 10:02 pm

В никакъв момент не си изцяло открит на техния заден човек. Покритието те пази от две страни - отпред и отляво (или отпред и отдясно, но да приемем че си на страната за "десняци"). Можеш да се изправиш леко и да стреляш встрани докато все още имаш защита отпред. E, това не те прави по-малко уязвим отколкото която и да е друга позиция. Ясно е, че ако ти ги виждаш и те те виждат и всеки може да убие другия. Но ти не си сам - имаш си съотборници, а изненадата е на твоя страна. Човекът на мушката ти ще е под кръстосан огън, а тези не издържат дълго.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jul 22, 2007 11:09 pm

Абе яд ме е много че така си отидехме ние ;( Трее се сбереме малко кат позаслабнат жегите викам ние си.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Sun Jul 22, 2007 11:13 pm

Изправен човек от първото прикритие, както и второто от страната на змията вижда част от легнал човек минал неговата половина от змията. Както и да е. Толкоз за тази година, тактиката ще я нищим догодина на следващия турнир. :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

thunder
Forsaken

Post by thunder » Sun Jul 22, 2007 11:53 pm

Има начин да се застане винаги, специално гледах за да няма проблеми :)

много вода до догодина, на Мрежата турнира не е ли този уикенд?

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Jul 23, 2007 12:26 am

Ъ? :)
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

termit
Jaghut Tyrant

Post by termit » Mon Jul 23, 2007 9:08 am

Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети :(

А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.
Elves dig rocket launchers.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Mon Jul 23, 2007 9:12 am

Те бяха някакъв професионален отбор Братята. И бяха в другата половина от схемата, така че и ние късно ги забелязахме :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 23, 2007 9:18 am

termit wrote:Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне.
И да го плашите с псевдоизстрели. :mrgreen: Язък.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Jul 23, 2007 10:09 am

termit wrote:Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети :(

А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.
Да, можеше просто да чакате. Дори накрая някъв пич разправяше, че като сте равни хора след края на времето печели отборът, който има човек по-навътре в противниковата половина. А и на оня тъпок според мен му свършваха патроните, щото изстреля доста даже и накрая, докато бяхте само двама. Само не разбрах защо тръгна да сменяш прикритието накрая?

Иначе за Горските братя не знам. Миналата година участваха Ребелс, които бяха съдии този турнир. Мъкнеха се със собствена екипировка и знаме(???) и бяха баси машините. :shock:
Освен това някой ми разправяше, че отишли с някви рандом хора да цъкат в някво игрище дето било строеж. По-някое време ония почнали да им връхлитат с въжета през прозорците и да ги свалят с по един - два изстрела. :))))
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Mon Jul 23, 2007 11:29 am

На другия турнир сме с това:
http://vbox7.com/play:f5429a86
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jul 23, 2007 11:57 am

Това върви в комплект с бат' Арни мускули.

И е баси powerplay-а. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Jul 23, 2007 12:02 pm

То ясно че скоро нема се сберем за наш си отстрел ся лятото ма тамън наесен позахлади мое ни излезе късмета, ако не ше хода да пуцам мишените в Слатина аз :). От друга страна не изглежда и много скъпа екипировката :twisted: :twisted:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 17, 2007 10:54 am

Неделята по някое време ше ходя на пейнтболче на Никола Петков 1ви номер почти до кръстовището с Цар Борис III в едно хале - Devils май се казваше.

Некой?
Last edited by Xellos on Fri Aug 17, 2007 11:50 am, edited 2 times in total.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Aug 17, 2007 10:58 am

Евентуално да.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either