Pain'tball
Moderator: Moridin
Да, знам аз първата игра свалих 3ма от там. От другата страна просто няма какво да правиш, трябва да има само човек там да не пробият. Но в игрите, когато противника няма почти хора напред няма особено голям смисъл да си там. Просто си открит за техния заден човек, могат да ти сипят от почти всяка позиция, а за да стреляш без да си изчистил противниците от твоя фланг трябва да се покажеш супер много.
Иначе картите бяха супер дисбалансирани според мен. Просто се оказваше, че едната страна е доста по-удобно да си десничар, а на другата левичар и ако те преебе жребия, и отборите са горе-долу равностойни гризкаш дръвцето.
Иначе картите бяха супер дисбалансирани според мен. Просто се оказваше, че едната страна е доста по-удобно да си десничар, а на другата левичар и ако те преебе жребия, и отборите са горе-долу равностойни гризкаш дръвцето.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
В никакъв момент не си изцяло открит на техния заден човек. Покритието те пази от две страни - отпред и отляво (или отпред и отдясно, но да приемем че си на страната за "десняци"). Можеш да се изправиш леко и да стреляш встрани докато все още имаш защита отпред. E, това не те прави по-малко уязвим отколкото която и да е друга позиция. Ясно е, че ако ти ги виждаш и те те виждат и всеки може да убие другия. Но ти не си сам - имаш си съотборници, а изненадата е на твоя страна. Човекът на мушката ти ще е под кръстосан огън, а тези не издържат дълго.
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Абе яд ме е много че така си отидехме ние ;( Трее се сбереме малко кат позаслабнат жегите викам ние си.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети
А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.

А що се отнася за змията, Горските братя дадоха нагледен урок как се взима, как се държи, и как се унищожава врага от нея. Коруин, ако не си ги гледал, просто си нямаш на идея за какво иде реч - тия са машини.
Elves dig rocket launchers.
И да го плашите с псевдоизстрели.termit wrote:Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, можеше просто да чакате. Дори накрая някъв пич разправяше, че като сте равни хора след края на времето печели отборът, който има човек по-навътре в противниковата половина. А и на оня тъпок според мен му свършваха патроните, щото изстреля доста даже и накрая, докато бяхте само двама. Само не разбрах защо тръгна да сменяш прикритието накрая?termit wrote:Тънди, за съжаление нещата с топчетата всъщност бяха по-зле - от тримата, дето бяхме там, само аз имах, и то 3-4. Емо каза, че са му свършили патроните още докато е бил в центъра, а Фроста като дойде на левия фланг и ми показа празен хопър. Трябваше просто да си стоим и да чакаме да свърши времето и да бием по жива бройка - оня кашон нямаше да мръдне. Ма кой да се сети![]()
Иначе за Горските братя не знам. Миналата година участваха Ребелс, които бяха съдии този турнир. Мъкнеха се със собствена екипировка и знаме(???) и бяха баси машините.

Освен това някой ми разправяше, че отишли с някви рандом хора да цъкат в някво игрище дето било строеж. По-някое време ония почнали да им връхлитат с въжета през прозорците и да ги свалят с по един - два изстрела.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
На другия турнир сме с това:
http://vbox7.com/play:f5429a86
http://vbox7.com/play:f5429a86
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Това върви в комплект с бат' Арни мускули.
И е баси powerplay-а.
И е баси powerplay-а.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
То ясно че скоро нема се сберем за наш си отстрел ся лятото ма тамън наесен позахлади мое ни излезе късмета, ако не ше хода да пуцам мишените в Слатина аз
. От друга страна не изглежда и много скъпа екипировката

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Неделята по някое време ше ходя на пейнтболче на Никола Петков 1ви номер почти до кръстовището с Цар Борис III в едно хале - Devils май се казваше.
Некой?
Некой?
Last edited by Xellos on Fri Aug 17, 2007 11:50 am, edited 2 times in total.