Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sun Jun 25, 2006 6:00 pm

Захванах Serial Experiments Lain. Отново. С желанието този път да го изгледам цялото ...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sun Jun 25, 2006 7:31 pm

Според мен си струва, при това силно. Много е болно, и много ценно. Поне за мен.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sun Jun 25, 2006 8:57 pm

о,да,определено си струва гледането,въпреки че можеха още да се постараят с идеите:)фаворит в колекцията ми:)
Image

Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Jul 01, 2006 3:34 pm

Напоследък изгледах няколко филмчета на студио Гибли/чак се засрамих, че чак сега стигнах до тях/ и мнооого ми харесаха - и Spirited Away, и Howl's Moving Castle :) Мисля тези дни да гледам Nausicaa и Whisper of the heart ;)
Отделно започнахме да гледаме Suzuka - само за лека атлетика не бях гледала аниме, ама е забавно 8-)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jul 14, 2006 10:10 am

Пък аз гледах тия дни Тоторо и Лапута. Първият откровено ме разочарова - не ми беше нито достатъчно сладък, нито достатъчно наситен със събития (забележете, не казвам сюжет, само събития). Можеше да не се състои горе-долу от 4 убер дълги и доскучаващи сцени, макар че естествено си имаше и много ценни моменти :)

Лапута ми хареса доста повече, но и там сякаш нещичко не достига, за да стане наистина як филмът. Някакси едно такова като неразвит потенциал го усетих...
And you can't dance with a devil on your back...

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jul 17, 2006 10:40 pm

Marmalade Boy наченахме с Гибли. Шоджо та дрънка. Но е забавно :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Jul 17, 2006 10:44 pm

Yey, датата се оправи! :P
С Алексис изгледахме Ayashi no Ceres. Анимето започна доста добре, анимацията въпреки и по-стара е много красива, оупънингът е БРУТАЛЕН, имаше потенциал и в сюжета, до момента, в който, от средата стана тотална сапунка (любовна история та дрънка)... и като такава свърши. Та, не знам дали да го препоръчвам или не, аз останах поразочарована от развитието на историята, не ми беше достатъчна един вид, за да се кефя максимално.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Tue Jul 18, 2006 2:17 am

Почнах да гледам "Еврика 7". За сега съм на 9 епизод и ми се струва поносимо. Харесва ми че не се реазкриват много неща прекалено бързо (50 епз все пак) но не знам дали да му се надявам да се подобри в бъдеще. С две думи - Струва ли си да го гледам по-нататък?

Alexis
Forsaken

Post by Alexis » Tue Jul 18, 2006 1:30 pm

Ayashi no Ceres наистина не си струва, хора, аз понасям сапунки в голяма степен, но това беше толкова пенливо, че чак да ти се доповръща. ДО 13 еп някъде беше много добре, но после последваха 5 епизода пяна и останалите бяха пяна към екшън в съотношение 70:30%. Нямам кактюво повече да кажа. Едиствената причина да накарам някого да го гледа би била, за да не съм сама в мъката си.

Borizmejko, Eureka 7 си струва, впрочем произнася се Еурека. Аз съм около средата, но не съм продължила, защото чакам Нанаши да го завършат и тогава ще го догледам. Това е от онези анимета, които тръгват бавно но след 12-13 еп вече яко увлича.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae

Обичам си аватара!!

Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Jul 18, 2006 3:43 pm

Е, ако пък човек обича сапунки, Аяши си е съвсем добре :)
Аз го харесах и го препоръчвам съвсем препоръчително :mrgreen:
ПС Рол, малко ми е странно как така не си харесал Тоторо, който е най-сладкото филмче на Гибли... може да не си бил в подходящото настроение :P :)
shadow dance nikoga ne luje

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 18, 2006 4:08 pm

Ми не с кефя на неща, които са САМО сладки. Освен това дори не беше през цялото време сладък. То пък съвсем пълната безсюжетност дори голяма катерица-заек-бухал-бобър не мое да я спаси...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jul 18, 2006 4:12 pm

Е имаше си некъф сюжет, освен туй основният поинт на сладките неща е да са сладки, а малкото лапе и Тоторо са дефинитли ъп деър :)
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jul 18, 2006 4:23 pm

О, спеър ми прехласването по меки пухкави неща, моля те. Филмът като такъв не струва и не компенсира с това, че е "сладък", просто щото и сладък чак толкова не е. Има няколко яки момента и големият Тоторяк и тва е.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Jul 18, 2006 4:43 pm

Е спеърнах ти го, можеше много повече, неблагодарник с неблагодарник :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Killua
Ascendent

Post by Killua » Tue Jul 18, 2006 6:36 pm

Roland of Gilead wrote:То пък съвсем пълната безсюжетност дори голяма катерица-заек-бухал-бобър не мое да я спаси...
ок, нали трябваше малко по-нагоре да забележим, че не казваш "сюжет", а "събития"...
Тоторо е не само сладък, както ти го описваш, а е просто една приказка, на моменти леко напомняща Алиса, за която "екшънът" определено ще е излишен.. вярно че началото е твърде дълго и докато се появят Тотороровците човек може да си посмили да подремне, но дори и тогава с такова очарование са представени дечицата и как се нанасят в къщата, и Макорукуроскетата също...
Ама да не се отплесваме де, на теб не ти харесва, на мен и на още много други ни харесва.. чудо голямо :mrgreen:
shadow dance nikoga ne luje