Гледано напоследък
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
- herairness
- Jaghut Tyrant
Напоследък изгледах няколко филмчета на студио Гибли/чак се засрамих, че чак сега стигнах до тях/ и мнооого ми харесаха - и Spirited Away, и Howl's Moving Castle
Мисля тези дни да гледам Nausicaa и Whisper of the heart
Отделно започнахме да гледаме Suzuka - само за лека атлетика не бях гледала аниме, ама е забавно

Отделно започнахме да гледаме Suzuka - само за лека атлетика не бях гледала аниме, ама е забавно

Пък аз гледах тия дни Тоторо и Лапута. Първият откровено ме разочарова - не ми беше нито достатъчно сладък, нито достатъчно наситен със събития (забележете, не казвам сюжет, само събития). Можеше да не се състои горе-долу от 4 убер дълги и доскучаващи сцени, макар че естествено си имаше и много ценни моменти 
Лапута ми хареса доста повече, но и там сякаш нещичко не достига, за да стане наистина як филмът. Някакси едно такова като неразвит потенциал го усетих...

Лапута ми хареса доста повече, но и там сякаш нещичко не достига, за да стане наистина як филмът. Някакси едно такова като неразвит потенциал го усетих...
And you can't dance with a devil on your back...
Marmalade Boy наченахме с Гибли. Шоджо та дрънка. Но е забавно 

Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Yey, датата се оправи!
С Алексис изгледахме Ayashi no Ceres. Анимето започна доста добре, анимацията въпреки и по-стара е много красива, оупънингът е БРУТАЛЕН, имаше потенциал и в сюжета, до момента, в който, от средата стана тотална сапунка (любовна история та дрънка)... и като такава свърши. Та, не знам дали да го препоръчвам или не, аз останах поразочарована от развитието на историята, не ми беше достатъчна един вид, за да се кефя максимално.

С Алексис изгледахме Ayashi no Ceres. Анимето започна доста добре, анимацията въпреки и по-стара е много красива, оупънингът е БРУТАЛЕН, имаше потенциал и в сюжета, до момента, в който, от средата стана тотална сапунка (любовна история та дрънка)... и като такава свърши. Та, не знам дали да го препоръчвам или не, аз останах поразочарована от развитието на историята, не ми беше достатъчна един вид, за да се кефя максимално.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Borizmeiko
- Misting
Ayashi no Ceres наистина не си струва, хора, аз понасям сапунки в голяма степен, но това беше толкова пенливо, че чак да ти се доповръща. ДО 13 еп някъде беше много добре, но после последваха 5 епизода пяна и останалите бяха пяна към екшън в съотношение 70:30%. Нямам кактюво повече да кажа. Едиствената причина да накарам някого да го гледа би била, за да не съм сама в мъката си.
Borizmejko, Eureka 7 си струва, впрочем произнася се Еурека. Аз съм около средата, но не съм продължила, защото чакам Нанаши да го завършат и тогава ще го догледам. Това е от онези анимета, които тръгват бавно но след 12-13 еп вече яко увлича.
Borizmejko, Eureka 7 си струва, впрочем произнася се Еурека. Аз съм около средата, но не съм продължила, защото чакам Нанаши да го завършат и тогава ще го догледам. Това е от онези анимета, които тръгват бавно но след 12-13 еп вече яко увлича.
Hic locus est ubi mors gaudet succurrere vitae
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
Обичам си аватара!!
Die, Fanboys <- a blog for random anime bashing and raving
ок, нали трябваше малко по-нагоре да забележим, че не казваш "сюжет", а "събития"...Roland of Gilead wrote:То пък съвсем пълната безсюжетност дори голяма катерица-заек-бухал-бобър не мое да я спаси...
Тоторо е не само сладък, както ти го описваш, а е просто една приказка, на моменти леко напомняща Алиса, за която "екшънът" определено ще е излишен.. вярно че началото е твърде дълго и докато се появят Тотороровците човек може да си посмили да подремне, но дори и тогава с такова очарование са представени дечицата и как се нанасят в къщата, и Макорукуроскетата също...
Ама да не се отплесваме де, на теб не ти харесва, на мен и на още много други ни харесва.. чудо голямо

shadow dance nikoga ne luje