Moderator: Moridin
А хареса ли ти как се развиха нещата, като чете книгата?Claymore47_Fen wrote:Свърших 3-та книга на Абъркромби.
Сега почвам Полет над кукувиче гнездо. Да видим дали оправдава статута си на класика като Спасителя в ръжта или ще ми е просто хубава като Парфоюмът и Лолита.
Aйде сега, всеки с вкуса си. На мен лично е любимата ми книга. В случая книгата е леко болна и наистина няма как да се хареса на всички, така че разбирам хората, които не я обичат.Roland wrote:Ако има по-надценявана книга от Парфюмът, аз не я знам...
Книгата, сама по себе си не е нищо особено. Това заради което е четена(поне в моя случай) е начинът на писане на Селинджър. Сега, държа да отбележа, че аз не съм литератор и не мога да дефинирам, какво точно е специалното в стила на Селинджър, но когато го четох(оригинала на английски, бг версията не съм пробвал) именно той ми се открой. Случаят с него е малко "Уди Алън" или ти харесва или не.Dante wrote:Aйде сега, всеки с вкуса си. На мен лично е любимата ми книга. В случая книгата е леко болна и наистина няма как да се хареса на всички, така че разбирам хората, които не я обичат.Roland wrote:Ако има по-надценявана книга от Парфюмът, аз не я знам...
Ама виж....хората, които обичат "Спасителя в ръжта" вече наистина не мога да ги разбера.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 1 guest