Споделете пак
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Чакай сега - той човека откъде да знае ваден ли не е ли. Това вижда само отпечатана кутия и оттам нататък може само да гадае . Може да е решил да дава покупката за подарък - и какво прави тогава с разпечатана?Roland wrote:Like New е поддиректория на USED. За мен когато един диск не е бил ваден от кутията му, той не е USED.
И аз имам една тонер касета която само е разпечатана - обаче я намери ми някой да я купи за нова.
Пичове, в ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА ПИШЕ, ЧЕ Е РАЗПЕЧАТАН. Човекът има пълното право да прецени, че по неговите критерии това не е "нов" продукт, и да не го купи съответно. Но да го купи и после да ми рита рейтинга, щото било разпечатано - айде не, а? Не съм го излъгал, не съм го подвел - черно на бяло си пише какво продавам.
Бтв, точно за подарък го зел, затва и е толкова изтрещял. Проблемът продължава да е в него обаче.
Бтв, точно за подарък го зел, затва и е толкова изтрещял. Проблемът продължава да е в него обаче.
And you can't dance with a devil on your back...
Няма вериги тук. За клиента, който влиза в маркетплейс, има директории New и Used. И във всяка директория имаш списък на продавачите, като всяко ентри съдържа цена, данни на продавача и описание на продукта. Моята цена е най-евтината в случая, но и да не беше, това да купиш нещо от маркетплейс без да прочетеш описанието му, е безумно. Нещо повече - той ЯВНО е прочел описанието, защото се оплакваше от твърдението "Perfect condition", което идва СЛЕД "Unwrapped but never played". Както казах - ебаси избирателния пропуск, да прочетеш последните две от общо шест думи и после да крещиш против "дребния шрифт".
Пак повтарям - дали съм имал право да го слагам като ново, или не (а предвид какви неща се продават там като нови - "minor shelf-wear, could have brown pages" абати! - определено съм имал), не може да бъде въпрос тук. Въпросът е подвел ли съм го като информация. Не, не съм. Това, с което продуктът, който му предлагам, се отличава от онзи, който ще му продадат в магазина, освен разбира се цената, която е поне 50% по-ниска, е фактът, че му е махнат наелонът. И този факт е отбелязан с ПЪРВАТА ДУМА в айтъм дескрипшъна. Имам почти сто продажби вече, и половината са на абсолютно същия тип филми - разопаковани, но негледани. Как пък ЕДИН човек досега не се е оплакал...
Пак повтарям - дали съм имал право да го слагам като ново, или не (а предвид какви неща се продават там като нови - "minor shelf-wear, could have brown pages" абати! - определено съм имал), не може да бъде въпрос тук. Въпросът е подвел ли съм го като информация. Не, не съм. Това, с което продуктът, който му предлагам, се отличава от онзи, който ще му продадат в магазина, освен разбира се цената, която е поне 50% по-ниска, е фактът, че му е махнат наелонът. И този факт е отбелязан с ПЪРВАТА ДУМА в айтъм дескрипшъна. Имам почти сто продажби вече, и половината са на абсолютно същия тип филми - разопаковани, но негледани. Как пък ЕДИН човек досега не се е оплакал...
And you can't dance with a devil on your back...
- RRSunknown
- Elder God
Roland wrote:това да купиш нещо от маркетплейс без да прочетеш описанието му, е безумно. Нещо повече - той ЯВНО е прочел описанието, защото се оплакваше от твърдението "Perfect condition", което идва СЛЕД "Unwrapped but never played". (...) Въпросът е подвел ли съм го като информация. Не, не съм.
Това обобщава казуса според мен.
Свърза ли се с амазонци да разкарат този еднозвезден коментар?Защото при тия обстоятелства наистина не трябва да ти стои в профилната страница на продавач.