Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

AlDim
Elder God

Re: Северна Америка - по-близка, отколкото ни се иска.

Post by AlDim » Fri Oct 14, 2016 10:03 am

Преди 2-3 дена някаква женица от поддръжниците на Тръмп се обясняваше, че щом Бил Клинтън е сетълвал дела с разни жени, значи е виновен. Журналистът на CNN я закова брутално като я попита "ако сетълването показва вина, какво означава това за всичките дела, в които Тръмп е направил същото?" Женицата беше като застреляна, явно не очакваше да получи яка доза от собствената й безумна логика. :lol:
or in other words - Trump's is going full Clinton
http://www.thepoliticalinsider.com/ever ... lt-victim/
Баш full Cosby е, защото го заляха с обвинения по особено брутален начин, след като изведнъж стана ОК да се говори за това. Сигурно всяка жена, която си е траяла след близки срещи от перверзен вид с тоя самодоволен дебил в момента няма търпение да си каже болката. :lol:
На Бил Клинтън е ясно, че не му е чиста работата, но него не го заляха по този начин с обвинения.

Иначе аз имам много проблеми с Хилари, но изневерите на Бил по никакъв начин не ме интересуват във връзка с президентската й кампания. Противоречивите й действия покрай глупостите на мъжа й са по-скоро опит да запази собствената си кариера (и името "Клинтън"), което е разбираемо. Интересуват ме основно квалификациите на кандидата и за какво се бори. Тя квалификации има, но се бори повече за собствената си кариера, отколкото за хората. Тръмп за сметка на това се бори единствено за егото си, няма каквито и да е квалификации и е леке като цяло,

coldie
Forsaken

Post by coldie » Fri Oct 14, 2016 8:39 pm

Roland wrote:
coldie wrote:Това за чукането не децата си, това е долна истерична измислица.
I'm sorry, you were saying?

https://m.youtube.com/watch?v=diMp241gAcw

Можеш да плямпотиш колкото си искаш за "Килъри" (да ти имам и долнопробието, честно), но ВСИЧКО, което конспиративните ти теории бълват, е предположение. На Тръмп изцепките са документиран факт.
Да де, това видео, което няма нищо общо с "чукане на децата си".
Какви конспирации за Килъри, всичко изнесено с документи. А прозвището Килъри сама си го избра.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Fri Oct 14, 2016 10:50 pm

@coldie и аз съм взимала кофти наркотици, ма твоите кой ти ги продаде? :shock:

И омг дейтването имплайва чукане принципно.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Oct 15, 2016 4:06 pm

Явно не и при Колди ^_^
And you can't dance with a devil on your back...

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 16, 2016 7:11 pm

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Oct 16, 2016 7:37 pm

Тръмп вчера поиска drug testing преди последния президентски дебат, днес пък заяви, че изборите били rigged защото в Saturday Night Live го пародирали, горкия... Някак успява да става все по-неадекватен и да копае дъното всеки ден.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Litz
Ascendent

Post by Litz » Sun Oct 16, 2016 7:40 pm

Хайде да спрем с бедната жена с ВАГИНА, жертва на сексизма ЖЕНА С ВАГИНА втори път реторика? "Критични сте към имейл сървъра на Хилари? Това е защото е жена с вагина, а вши схе сте сексисти!"

Нека спрем с това да обръщаме всяка обоснавана критика към Хилари на СЕКСИЗЪМ. Аз съм за нея, но тая реторика на върлите й поддръжници е грозна и ми се повръща от нея.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 16, 2016 8:01 pm

Litz wrote:Хайде да спрем с бедната жена с ВАГИНА, жертва на сексизма ЖЕНА С ВАГИНА втори път реторика? "Критични сте към имейл сървъра на Хилари? Това е защото е жена с вагина, а вши схе сте сексисти!"

Нека спрем с това да обръщаме всяка обоснавана критика към Хилари на СЕКСИЗЪМ. Аз съм за нея, но тая реторика на върлите й поддръжници е грозна и ми се повръща от нея.
Не, нека не спрем. Когато ти се изсипват КОФИ доказателства, че за всяко нещо, в което е обвинявана, има прецедент, извършен от мъже, който е бил тотално или частично игнориран или опростен, няма никакво значение колко (не) ни е симпатична Хилъри и колко не ни кефи женският аргумент. Фактите са на лице.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sun Oct 16, 2016 8:02 pm

Demandred wrote:Тръмп вчера поиска drug testing преди последния президентски дебат, днес пък заяви, че изборите били rigged защото в Saturday Night Live го пародирали, горкия... Някак успява да става все по-неадекватен и да копае дъното всеки ден.
Не, той от известно време го говори това, защото знае, че ще изгуби, и си постила да не признае поражение. Което е много опасно, но да се надяваме, че расистката му база не е достатъчно силна, за да създаде истински проблеми.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Oct 16, 2016 9:53 pm

А какво от това, че има и прецедент, правен от мъже? Бтв за СЪРВЪРА няма прецедент.

Баш големите й изцепки си стоят като свършен факт. Частният й и-мейл сървър е свършен факт. Гласуването й за войната в Ирак (и следващата външна политика, пръкнала ИДИЛ) е свършен факт. Речите пред Голдман Сакс са свършен факт. Това са основните причини аз и моята вагина да не я искаме на власт.

И те нямат НИЩО ОБЩО с шибаната й вагина. Може нито едно от тях да не е било нелегално, но показват некадърност (сървъра), алчност и целуване на банкерски и корпоративни задници (речите) и аморалност, алчност и тъпота, като опре до войните на САЩ. Все неща, които няма да са добра идея, когато заставаш зад най-голямата армия в света и когато трябва да водиш вътрешна политика, която да тури юзди на излезлите от контрол корпорации, дето ебават майката на целия свят.

Буш бил направил повече безобразия. Добро утро? Републиканците са чудовища и хората (тея поне, дето не са съвсем изпърдяли ментално от пребозаване с християнство) от много отдавна искат да видят морална алтернатива на тези чудовища. Демократите са уж тази алтернатива - естествено, че ако и те почнат да правят републикански изпълнения, електоратът им почва да се отчуждава. То и тоя на републиканците е отчужден, щото вече дори най-безмозъчната човешка амеба в страната би трябвало да е наясно, че републиканците не работят в неин интерес. И ето ти явления като Тръмп и Сандърс, които олицетворяват нагледно как на американския народ му е писнало от тея две партии и пропадналия им естаблишмент.

Хората са толкова ядосани на Хилъри по една единствена причина - щото за кратко имаха втори кандидат, който за разлика от Хилъри не беше осран до ушите. Видяха, че има и по-добра алтернатива. ИСТИНСКА морална алтернатива на републиканските чудовища, а не просто малко по-умерена версия на въпросните. Не ги огря (плюс цялостното усещане за нередности около праймъритата). Следователно сега трябва да гласуват за тоя политически боклук и вероятно ще го направят, но с омерзение. Ако Сандърс не се беше появил изобщо в тея избори, Хилъри нямаше да има проблемите, които има сега. Щото не можеш да отвидиш колко е гнусна и корумпирана, след като си го видял веднъж. Също, тези избори щяха да изглеждат много по-различно ако в тях трябваше да се избира Елизабет Уорън, например.

Изобщо аман от SJW блудкавежи. Демократите сами си го вкараха като номинираха боклук - сега да си сърбат попарата, а не да се чудят какво малоумно оправдание да си измислят.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Oct 17, 2016 12:15 am

Смисъл, когато някой ми поства аргументи тип "Той Бил Клинтън уж правил нещо с жени някога, соу Хилари не става за президент" естествено, че ще я защитавам със зъби и нокти, но когато всяка една ВАЛИДНА критика по неин адрес се обърне на "ОМГ ТЯ Е ЖЕНА И ВИЕ ЗАРАДИ ТОВА Я КРИТИКУВАТЕ!!!!!!!!!!" ми се повръща, честно.

Както каза Амелия, демократите трябва да са алтернатива на републиканците. Това какво са правили Мит Ромни и Джордж Буш не ме интересува, никак. Щото те са по презумпция зли. В тоя ред на мисли Сара Пейлин много я гавриха на времето? Но когато става въпрос за нея дори върлите SJWs, според които всичко е сексизъм я нападат? Защо? Не е ли и Сара Пейлин жена с вагина?

А коментарите относно външния й вид, че били сексизъм е безумно, защото аз за външния вид на Тръмп съм слушала и чела много повече от от този на Хилари.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 17, 2016 12:17 am

Странното е, че Хилъри напусна поста си на Secretary of State със 70% approval. Последните пет години (от 2011 насам) целокупното либерално американско човечество скандираше колко иска тя да рънва за президент. Либералите не започнаха да я хейтят докат не се появи Бърни с анти-естаблишмънт хейт кампанията си, в която стана ОК да се повтарят републиканските лъжи и полу-истини.

Стигнахме до момент в историята, в който либерали скандират БЕНГАЗИ ffs!

И не ме интересува какви аргументи имаш да ненавиждаш Хилъри, всякакви твърдения, че няма двоен стандарт заради пола й са смехотворни. Достатъчно е да си представим реакцията на хората, ако тя беше хваната в кое да е от извращенията на Тръмп.

Ма кво ли се изненадвам, никой тук не вярва в америкамския сексизъм, все едно е Дядо Коледа ебаси...

Litz
Ascendent

Post by Litz » Mon Oct 17, 2016 1:00 am

Искаш да кажеш, че срещу Тръмп няма реакция? Сериозно? Дори Меган Кели от ФОКС факин Нюз го храни без спирка. Фокс Нюз?

Нека не навлизаме в хипотетични ситуации, кво би станало, ако Хилари беше казала "Grab them by the dick?", ми Еми Шумър/Лена Дънам щяха да кажат "Мноо яко, така правят еманципираните жени".

Но на мен продължава да ми е абсурдно да се обяснява на жени, израсли в Абсурдистан и сблъскали се с дивата му реалност и с ИСТИНСКИ сексизъм, как видиш ли мултимилионерката Хилари, родена в САЩ, е истинската жертва на сексизма, защото някой посмял да я разкритикува, щото имала нелегален частен сървър?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Oct 17, 2016 1:10 am

О, американския сексизъм ни е безкрайно ясен, но това не значи, че с него трябва да се обяснява всичко от политическите процеси в САЩ до строежа на атома. За мен Хилъри е поредният политик-подлога на корпорациите и честно, ако не беше Симеон нонстоп да ни напомня, че е жена, щях да съм забравила досега, щото верно няма никакво значение.

Имала е 70% approval като secretary of state, щото американците толкова ги боли фара за тая длъжност, че вероятно нямат и представа с кво се занимава т.нар. secretary. Избирането на POTUS за сметка на това им е като национален pastime, като няква комбинация между реалити шоу и WWE и всички погледи са вперени в тоя процес. Следователно става доста по-трудно да си заметеш гафчетата и да се правиш, че нямаш гафчета, когато всяка твоя дума и постъпка се проверява за броени наносекунди в интернет. Това може да сработи само зa кандидатите с големи твърди електорални ядра, дето си живеят в denial и не проверяват нищо или проверяват само в техните си медии. По-умерените лица обаче проявяват все пак няква критична мисъл и се влияят от подобни разкрития, заради което сега, например, на републиканците им е особено сечено, щото трябва да изберат чия подкрепа да загубят - тая на ненормалниците, дето си искат Тръмп или тая на умерените, дето са скандализирани от Тръмп. А демократите вече го извървяха тоя път и сега ако не си спечелят обратно отчуждените гласоподаватели, ще духат супата. Добре, че насреща им е урод като Тръмп иначе досега тея избори щяха да са решени вече.

Отделно, последствията от лошите решения, вземани на предишните длъжности на Хилъри почват да стават очевидни ей сега - и това, че войната в Ирак беше абсолютна грешка, и политиката й в Близкия изток след това. Малко е трудно да убедиш света колко прекрасен secretary of state си бил, когато явлението ИДИЛ тероризира целия Запад.

И прочее, и прочее. Отчасти наистина ми се иска Хилъри да беше мъж - сега поне ефира нямаше да се задръства и със SJW глупостите освен всичко останало.

Седяхме вчера с Александър и си говорехме как при първата кандидатура на Обама, противниците му толкова нямаше за кво да се хванат, че си измисляха глупости като акта му за раждане и баща му, дето бил многоженец. А сега то просто не знаеш откъде да почнеш с оплюването, толкоз материал са натрупали и двата кандидата.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Oct 17, 2016 1:59 am

Ти прочете ли изобщо статията, или се водиш по поста на Лиц?