Е то повечето от тия игри са крали от Tomb Raider по начало.Muad_Dib wrote:Tomb Raider. Крали са с шепи от достатъчно други мои любими игри, но все пак е SO MUCH WIN!

Moderator: AlDim
Най-сетне един, който да не е сляп фен. Макар че Ларчето ми е сред любимките, не мога да не призная, че всъщност последните няколко игри са доста зле.AlDim wrote:При Tomb Raider се забелязва точно обратното - поредицата на практика създаде жанра, но в по-голямата си част е посредствена.
Може би защото преминаха от adventure puzzle към чист екшън, което като за заигравка си се нрави, не беше зле, а и имаше не малко ай канди. Но аз имам хубави спомени от първите TR, не че бяха върха, но си бяха нещо готино за онова време и ги харесвам доста повече от последните врътки. Но в следващите 10 години франчайза не мръдна с нищо, освен с графика и екшън към края на живота си.RRSunknown wrote:Последните няколко игри са единствените които изтърпях повече от два часа.
Не отричам, но във всичко това си имаше някакъв чар, поне първите 2-3 игри. След което доенето стана прекалено очевидно, а старата формула писна, или за да бъда политически коректен, писна на тези от нас, които я харесваха.RRSunknown wrote:Аз пък имам много гадни спомени - TR бяха нарицателно за скапана камера, калпаво управление и доене на поредицата с продължения.
I feel your pain!AlDim wrote:Много тъжно е, че най-добрата рали игра за последните няколко години е експанжън за Forza Horizon... В Dirt ралитата са малко и ултра кратки, а другите по-нови заглавия просто не стават.
Последните няколко дена разцъквам Horizon Rally и съм меко казано впечатлен от усещането, качеството на контролите и невероятно красивите stage-ове. Трудността, между другото, е много висока. Досега съм спечелил само едно цяло рали и тук-там по някой stage. Карането с 200+ км/ч в Скалистите планини е страшничко дори в игра и усещането за скорост е съвсем различно в сравнение с Dirt.
Мога само да си мечтая, че някой ден ще се пръкне нещо подобно за WRC...
http://www.youtube.com/watch?v=t0OT2lVjIhM
Естествено. Играта е еднакво добра и за сингъл, и за мулти. Просто структурата е много по-различна и е вкарана малко повече аркадност поради тематиката. Със сигурност е най-добрия рейсър от този вид от първия Most Wanted насам.RRSunknown wrote:Тоя Horizon има ли сингъл като Forza 4 по принцип?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest