Е то повечето от тия игри са крали от Tomb Raider по начало.Muad_Dib wrote:Tomb Raider. Крали са с шепи от достатъчно други мои любими игри, но все пак е SO MUCH WIN!
Играно напоследък
Moderator: AlDim
Еми женският Tomb Raider си взима заема с лихва от мъжкия
Иначе приключенията на бат Дрейк дообогатиха концепцията на Tomb Raider най-вече с малко Gears of War. Uncharted си изгради имиджа с качество, не с оригиналност. При Tomb Raider се забелязва точно обратното - поредицата на практика създаде жанра, но в по-голямата си част е посредствена.
Иначе приключенията на бат Дрейк дообогатиха концепцията на Tomb Raider най-вече с малко Gears of War. Uncharted си изгради имиджа с качество, не с оригиналност. При Tomb Raider се забелязва точно обратното - поредицата на практика създаде жанра, но в по-голямата си част е посредствена.
Най-сетне един, който да не е сляп фен. Макар че Ларчето ми е сред любимките, не мога да не призная, че всъщност последните няколко игри са доста зле.AlDim wrote:При Tomb Raider се забелязва точно обратното - поредицата на практика създаде жанра, но в по-голямата си част е посредствена.
Затова се радвам, че Reboota е сполучил толкова. Новата Лара радва, чак се принудих да и сложа якенцето от костюмите, че циците и ме разсейват.
- RRSunknown
- Elder God
Може би защото преминаха от adventure puzzle към чист екшън, което като за заигравка си се нрави, не беше зле, а и имаше не малко ай канди. Но аз имам хубави спомени от първите TR, не че бяха върха, но си бяха нещо готино за онова време и ги харесвам доста повече от последните врътки. Но в следващите 10 години франчайза не мръдна с нищо, освен с графика и екшън към края на живота си.RRSunknown wrote:Последните няколко игри са единствените които изтърпях повече от два часа.
- RRSunknown
- Elder God
Не отричам, но във всичко това си имаше някакъв чар, поне първите 2-3 игри. След което доенето стана прекалено очевидно, а старата формула писна, или за да бъда политически коректен, писна на тези от нас, които я харесваха.RRSunknown wrote:Аз пък имам много гадни спомени - TR бяха нарицателно за скапана камера, калпаво управление и доене на поредицата с продължения.
Сега новата игрица кърти, новата Лара също, но няма да е зле за в бъдеще да посмалят малко екшъна или поне да го накарат да изисква някакви умения. Защото сега съм 1 girl army, дори на максималната трудност. Направо им влизам с лък/пистолет и хедшоти, особено елементарно е с пистолета. И на всеки убит лутя по 5-6 патрона, което прави нещата още по-елементарни. Също тия скриптирани конзолни button mashingи са пълен ташак, спам ляво-дясно, shift+f, спам Е... Не знам кой кретен е решил, че това трябва да бъде в играта, но е за бой.
Първата Tomb Raider игра беше революционна и много добра за времето си. 2 и 3 бяха приемливи, но не постигнаха нищо. А след The Last Revelation нещата наистина тръгнаха надолу.
Crystal Dynamics със сигурност вкараха нов живот в поредицата с Legend, но Underworld пак изостана от конкуренцията.
И сега имаме поредно "ново начало"...
Crystal Dynamics със сигурност вкараха нов живот в поредицата с Legend, но Underworld пак изостана от конкуренцията.
И сега имаме поредно "ново начало"...
Цъкам The Binding of Isaac. Въпреки флашплейър графиката, тази игра крийпва с атмосфера и гъделичкане на въображението. Като си представям всички босове и гадини ефектът е много по - голям отколкото ако играта беше с Dead Space графика и in your face естетика. Геймплея е супер и въпреки че съм брутално зле и още не съм стигнал до края и вече пети път умирам на 3тото ниво не ми пука. Има страшно много неща за събиране и всички променят Исак (
) по - различен начин.
А още като бях малък и четох тази част в Библия за деца много ме учуди и изплаши:"Убий сина си за да докажеш вярата си" и наум си казвах детския еквивалент на WTF.
А още като бях малък и четох тази част в Библия за деца много ме учуди и изплаши:"Убий сина си за да докажеш вярата си" и наум си казвах детския еквивалент на WTF.
What's a goon to a goblin? What's a shooter to a shotta?
I can boom shakalaka your medulla oblongata
I can boom shakalaka your medulla oblongata
- ProxyFantasy
- Paragon
Много тъжно е, че най-добрата рали игра за последните няколко години е експанжън за Forza Horizon... В Dirt ралитата са малко и ултра кратки, а другите по-нови заглавия просто не стават.
Последните няколко дена разцъквам Horizon Rally и съм меко казано впечатлен от усещането, качеството на контролите и невероятно красивите stage-ове. Трудността, между другото, е много висока. Досега съм спечелил само едно цяло рали и тук-там по някой stage. Карането с 200+ км/ч в Скалистите планини е страшничко дори в игра и усещането за скорост е съвсем различно в сравнение с Dirt.
Мога само да си мечтая, че някой ден ще се пръкне нещо подобно за WRC...
http://www.youtube.com/watch?v=t0OT2lVjIhM
Последните няколко дена разцъквам Horizon Rally и съм меко казано впечатлен от усещането, качеството на контролите и невероятно красивите stage-ове. Трудността, между другото, е много висока. Досега съм спечелил само едно цяло рали и тук-там по някой stage. Карането с 200+ км/ч в Скалистите планини е страшничко дори в игра и усещането за скорост е съвсем различно в сравнение с Dirt.
- RRSunknown
- Elder God
I feel your pain!AlDim wrote:Много тъжно е, че най-добрата рали игра за последните няколко години е експанжън за Forza Horizon... В Dirt ралитата са малко и ултра кратки, а другите по-нови заглавия просто не стават.
Лошото е, че няма изгледи да се появи нова добра рали игра. Освен, ако WRC: FIA World Rally Championship не вдигне рязко качеството си, в общи линии не виждам какво друго може да спаси положението.
Естествено. Играта е еднакво добра и за сингъл, и за мулти. Просто структурата е много по-различна и е вкарана малко повече аркадност поради тематиката. Със сигурност е най-добрия рейсър от този вид от първия Most Wanted насам.RRSunknown wrote:Тоя Horizon има ли сингъл като Forza 4 по принцип?
Междувременно в RL най-накрая си tune-нах Mitsubishi-то, много яко дърпа и power curve-а му е някакви пъти по-мазен!
Само не ми е ясно, защо не ги настройват така колите директно от фабрката...