Август '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 28, 2007 12:11 pm

Толкоз по-зле за филма :) И бтв Москва? Мадрид? Осъзнай се, тия бяха толкова боклучави, че СМЪКВАТ от оценката, вместо да добавят.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Aug 28, 2007 12:46 pm

Хич не съм съгласен за Шуутър, за мен (без да съм гледал Борн 3) си остава сигурно най-добрият екшън (ама чист) в последната година - типичен олдскуул филмец на който просто отиваш и се кефиш. И Марк Уолбърг след Департед ми е много по-приятен за гледане и от ръбатия Крейг и от Деймън. Да не говорим, че начинът по който нашият ШУУТ-ваше си беше болезнено култов:).

Просто се заговорихме с приятели за него тия дни та да направя включване.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 12:51 pm

Muad_Dib wrote:типичен олдскуул филмец на който просто отиваш и се кефиш
Е да де. Ма на такъв можеш ли му дадеш повече от 6/10, особено ако си има и кусури и е осезаемо среднобюджетен? Иначе и на мен ми хареса колкото и на теб.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Aug 28, 2007 12:58 pm

Човече, стига взимал цялата работа с ревютата толкова насериозно...Въобще не съм тръгнал и няма да го оценявам, особено при условие, че за мен е една хубава приятна изненада, а не нещо което болезнено съм чакал с месеци като например 300...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 1:00 pm

Обясних защо няма база за несъгласие. А това с оценките е само в контекста на последната (тазсутрешна) дискусия тук.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 4:19 pm

Смотаният август завършва с Шрек 3 - и само с него. :roll: Въртят прожекции на полвин час, сякаш е големия филм.

Аз ще отида, все пак, пък и други са изявявали колебливо желание, така че можем да се разберем нещо за петък (в темата за уговорките, ако тръгне):

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=40810

Сериозни надежди възлагам на краткия септември, въпреки че почва с Час Пик 3 (сега на предпремиера). :?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:25 pm

Мня дубнат Шрек не ме влече грам.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 5:39 pm

Нали? :? Ма тъндъра, например, искал да сравни оригинала с дублажа. Фен.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:43 pm

По добре да ги дам на стрип бар тия паре ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 5:46 pm

Wisdom speaking. 8-) На линия съм.
Last edited by shayhiri on Tue Aug 28, 2007 7:15 pm, edited 2 times in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:49 pm

Много празнуващи ми се събраха тука в тая седмица та май ше е другата. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 7:15 pm

Xellos wrote:По добре да ги дам на стрип бар тия паре ;)
Точно колкото един филм излиза, бтв. :roll: Оляха се с тия цени. И то без пуканките и кОлата!

А и както върви, май наистина няма да има прожекции със субтитри, при което напълно разбирам незаинтересуваността на хората тук. И аз едва ли ще го гледам (повторно) - вместо поне 4 пъти, както двойката.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 29, 2007 9:30 am

Аз 100% пропускам дублиран Шрек. Ако го даваха някъде със събове може би щях да се навия ама така никакъв шанс.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 29, 2007 9:40 am

Да, Валката е виден англофил и НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА ДУБЛИРАНИ НЕЩА БАСИ....

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 29, 2007 11:19 am

Ами дразни ме. Особено при анимацията. Там половината удоволствие е да слушаш озвучаването. Някакви рандъм БГ актьори, певци и прочее звезди и съзвездия от големия и малкия екран, сцена или ефир да се мъчат да дублират примерно Еди Мърфи или Антонио Бандерас. Е не може да са по-жалки просто.