Август '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Aug 28, 2007 12:11 pm

Толкоз по-зле за филма :) И бтв Москва? Мадрид? Осъзнай се, тия бяха толкова боклучави, че СМЪКВАТ от оценката, вместо да добавят.
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Aug 28, 2007 12:46 pm

Хич не съм съгласен за Шуутър, за мен (без да съм гледал Борн 3) си остава сигурно най-добрият екшън (ама чист) в последната година - типичен олдскуул филмец на който просто отиваш и се кефиш. И Марк Уолбърг след Департед ми е много по-приятен за гледане и от ръбатия Крейг и от Деймън. Да не говорим, че начинът по който нашият ШУУТ-ваше си беше болезнено култов:).

Просто се заговорихме с приятели за него тия дни та да направя включване.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 12:51 pm

Muad_Dib wrote:типичен олдскуул филмец на който просто отиваш и се кефиш
Е да де. Ма на такъв можеш ли му дадеш повече от 6/10, особено ако си има и кусури и е осезаемо среднобюджетен? Иначе и на мен ми хареса колкото и на теб.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Aug 28, 2007 12:58 pm

Човече, стига взимал цялата работа с ревютата толкова насериозно...Въобще не съм тръгнал и няма да го оценявам, особено при условие, че за мен е една хубава приятна изненада, а не нещо което болезнено съм чакал с месеци като например 300...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 1:00 pm

Обясних защо няма база за несъгласие. А това с оценките е само в контекста на последната (тазсутрешна) дискусия тук.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 4:19 pm

Смотаният август завършва с Шрек 3 - и само с него. :roll: Въртят прожекции на полвин час, сякаш е големия филм.

Аз ще отида, все пак, пък и други са изявявали колебливо желание, така че можем да се разберем нещо за петък (в темата за уговорките, ако тръгне):

http://programata.bg/index.php?page=det ... &eid=40810

Сериозни надежди възлагам на краткия септември, въпреки че почва с Час Пик 3 (сега на предпремиера). :?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:25 pm

Мня дубнат Шрек не ме влече грам.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 5:39 pm

Нали? :? Ма тъндъра, например, искал да сравни оригинала с дублажа. Фен.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:43 pm

По добре да ги дам на стрип бар тия паре ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 5:46 pm

Wisdom speaking. 8-) На линия съм.
Last edited by shayhiri on Tue Aug 28, 2007 7:15 pm, edited 2 times in total.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 28, 2007 5:49 pm

Много празнуващи ми се събраха тука в тая седмица та май ше е другата. :?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Aug 28, 2007 7:15 pm

Xellos wrote:По добре да ги дам на стрип бар тия паре ;)
Точно колкото един филм излиза, бтв. :roll: Оляха се с тия цени. И то без пуканките и кОлата!

А и както върви, май наистина няма да има прожекции със субтитри, при което напълно разбирам незаинтересуваността на хората тук. И аз едва ли ще го гледам (повторно) - вместо поне 4 пъти, както двойката.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 29, 2007 9:30 am

Аз 100% пропускам дублиран Шрек. Ако го даваха някъде със събове може би щях да се навия ама така никакъв шанс.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Aug 29, 2007 9:40 am

Да, Валката е виден англофил и НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА ДУБЛИРАНИ НЕЩА БАСИ....

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Aug 29, 2007 11:19 am

Ами дразни ме. Особено при анимацията. Там половината удоволствие е да слушаш озвучаването. Някакви рандъм БГ актьори, певци и прочее звезди и съзвездия от големия и малкия екран, сцена или ефир да се мъчат да дублират примерно Еди Мърфи или Антонио Бандерас. Е не може да са по-жалки просто.