Frank Miller's 300
- Lubimetz13
- Mistborn
Естествено, че събирам Ю-Ги-О. Сериозно ви говоря, преди няколко години имаше момент, в който не можех да си вляза в стаята от всичките боклуци вътре (покемони - картички и хописи, Ю-Ги-О-та, кашони с Меджик, марки, коледни салфетки и рисувани кърпички за нос - Год хелп ми - играчки от детски менюта в Макдоналдс, играчки от Киндер Сюрприз, календарчета, комикси, лепенки с анимационни герои, монети, камъни, мидички, пластмасови динозаври, макети на военни самолети, етц, етц...), ОБАЧЕ мога да обуздавам клиничната си инфантилност, когато много се налага. Хора, които накъсват ежедневната си рутина с крясъци "Спартааа" и говорят за някакво жалко екшънче като за най-великия филм на всички времена, преди дори да са го гледали, очевидно не могат. И после защо умирали девствени...
SPAAAAAAAMEEEC ;p 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Използвах само информацията във въпросния Любов пост, тъй като не разполагам с друга.Morwen wrote:Пък на мен досега не ми се виждаше очевидно...

Любо, оферта.

И няма нужда да крещиш "Спарта!".

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Току що ужасна мисъл смрази кръвта ми.
Как точно ще направят продължение?
Нали всичките триста (или повечето) измират!
Ама че гадост! Всички други фентъзита си идват в шукарни комплекти от 3+ части (don't get me started on човеконенавистните седем Потъра/Нарнии
), а точно най-доброто (след Властелина) - нъц, за еднократно ползване!
Хич бива ли така! Поне едно сикуълче да спретнат....... "400".
Звучи идиотски, но след боксофис опустошението, което ще спретне "300", на много хора (включително продуценти) ще започне да им се вижда много примамлива възможност.
Как точно ще направят продължение?

Ама че гадост! Всички други фентъзита си идват в шукарни комплекти от 3+ части (don't get me started on човеконенавистните седем Потъра/Нарнии

Хич бива ли така! Поне едно сикуълче да спретнат....... "400".

Звучи идиотски, но след боксофис опустошението, което ще спретне "300", на много хора (включително продуценти) ще започне да им се вижда много примамлива възможност.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Took my chances.
On a side note: като се замислиш, то няма друго освен Властелина. И К.Варварина от старите.

On a side note: като се замислиш, то няма друго освен Властелина. И К.Варварина от старите.
- BaYa
- Forsaken
Даже опасно изглежда бутането в тая тема, но все пак да си навра гагата за момент! За кога е предвидена премиерата на 300 в Бг. Тук изллиза на 23, макар че няма да има шансът да ме има на премиерата; ще ме попочака!
И почти по темата: новини за Return to Sin City??
A в offtopik: Шайхири, аз Фландрия не можах да го издържа!
Падам си по страшни филми и филми на ужасите. Изгледах и изтраях Орандж-ът на Кубрик, па и сумати по-нови филми! Но този, не можах. Страшно тежък филм! Таа, след фестивала се надявам на отзиви и пр., моля. От онези които го изгледат, де! 

И почти по темата: новини за Return to Sin City??
A в offtopik: Шайхири, аз Фландрия не можах да го издържа!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!