Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Feb 27, 2007 8:26 pm

Естествено, че събирам Ю-Ги-О. Сериозно ви говоря, преди няколко години имаше момент, в който не можех да си вляза в стаята от всичките боклуци вътре (покемони - картички и хописи, Ю-Ги-О-та, кашони с Меджик, марки, коледни салфетки и рисувани кърпички за нос - Год хелп ми - играчки от детски менюта в Макдоналдс, играчки от Киндер Сюрприз, календарчета, комикси, лепенки с анимационни герои, монети, камъни, мидички, пластмасови динозаври, макети на военни самолети, етц, етц...), ОБАЧЕ мога да обуздавам клиничната си инфантилност, когато много се налага. Хора, които накъсват ежедневната си рутина с крясъци "Спартааа" и говорят за някакво жалко екшънче като за най-великия филм на всички времена, преди дори да са го гледали, очевидно не могат. И после защо умирали девствени...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 27, 2007 8:28 pm

Еми аз лично намирам, че "ОБАЧЕ"-то ти е доста неубедително ;р
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 27, 2007 8:38 pm

Е, ся, няма болднато името на фирмата за рисувани кърпички за нос в подписа, нали? :twisted:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Feb 27, 2007 8:48 pm

Moridin wrote:Еми аз лично намирам, че "ОБАЧЕ"-то ти е доста неубедително ;р
То може би, обаче "преди няколко години" е :twisted: Вади си изводи...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Feb 27, 2007 8:54 pm

Yeah, 15 at most now ;p

Морв: яд те е, щото никога няма да му се изкефиш на тва интро кат хората, ако въобще го гледаш ;р но те разбирам!
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Feb 27, 2007 10:22 pm

Мор, гони те егоцентризъм, не говорех за твоя подпис. Но сега като каза... :twisted:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 27, 2007 10:39 pm

SPAAAAAAAMEEEC ;p Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 28, 2007 1:04 pm

Morwen wrote:Пък на мен досега не ми се виждаше очевидно...
Използвах само информацията във въпросния Любов пост, тъй като не разполагам с друга. :) Call it an educated guess.

Любо, оферта. 8-) Защо не зарежеш покемоните и не дойдеш на нашта маса? Време ти е вече, пък и ще решим проблема с екзистенциалния ти страх, изразен в последното ти изречение.

И няма нужда да крещиш "Спарта!". :wink: Даже, ако гледаме заедно филма, и аз няма да врякам много. Обещавам. За Муаддиба не знам. :?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Feb 28, 2007 1:10 pm

Е, Любимеца ако дойде, аз лично ще подсигуря да не се чуе и едно "Спарта" из наште редици. Се пак си струва ;р

виж за "GIVE THEM NOTHING" не знам................
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 28, 2007 1:49 pm

Току що ужасна мисъл смрази кръвта ми.

Как точно ще направят продължение? :shock: Нали всичките триста (или повечето) измират!

Ама че гадост! Всички други фентъзита си идват в шукарни комплекти от 3+ части (don't get me started on човеконенавистните седем Потъра/Нарнии :roll: ), а точно най-доброто (след Властелина) - нъц, за еднократно ползване! :evil:

Хич бива ли така! Поне едно сикуълче да спретнат....... "400". 8-)

Звучи идиотски, но след боксофис опустошението, което ще спретне "300", на много хора (включително продуценти) ще започне да им се вижда много примамлива възможност. :wink:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Feb 28, 2007 3:41 pm

Копеле, с тва "най-доброто след Властелина" ше те ебавам ДОЖИВОТ, ако филмът излезе слаб.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 28, 2007 3:45 pm

Took my chances. 8-)

On a side note: като се замислиш, то няма друго освен Властелина. И К.Варварина от старите.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Wed Feb 28, 2007 4:29 pm

Хайде филмът да не излиза слаб, може ли, толкова го чакаме :), поне да оправдае reasonably очакванията ни.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Feb 28, 2007 4:35 pm

Да, вече 14 страници го чакаме и крещим...
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Feb 28, 2007 4:35 pm

Даже опасно изглежда бутането в тая тема, но все пак да си навра гагата за момент! За кога е предвидена премиерата на 300 в Бг. Тук изллиза на 23, макар че няма да има шансът да ме има на премиерата; ще ме попочака! :wink:
И почти по темата: новини за Return to Sin City??

A в offtopik: Шайхири, аз Фландрия не можах да го издържа! :oops: Падам си по страшни филми и филми на ужасите. Изгледах и изтраях Орандж-ът на Кубрик, па и сумати по-нови филми! Но този, не можах. Страшно тежък филм! Таа, след фестивала се надявам на отзиви и пр., моля. От онези които го изгледат, де! :roll:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!