Wanted / Неуловим
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
- The Dragon
- Elder God
Third time's the charm...Muad_Dib wrote:В момента спорим защо очеизвадно тъп филм е тъп бтв. Определено се чувствам зверски обогатен интелектуално, надявам се и ти![]()
Ениуей, и от втората не е по-добър за мен. Във втората ги има култовите монолози на Смит, все така качествената режисура и размазващо добрите ефекти (тук не включвам пластмасовите битки).
And you can't dance with a devil on your back...
О хайде, това беше толкова далеч от "храна", че направо не знам.
За втората - въпросът е доколко ти е важна историята. На мен ми е доста за мнението ми за един филм. А тази на втората матрица е една от най-тъпите във филми въобще. Спомнете си само монологът на архитекта и цялата работа с него.
И сигурно имаш доста широко понятие за качествена режисура, аз съм останал с коренно обратното впечатление както за втората така и за третата.
За втората - въпросът е доколко ти е важна историята. На мен ми е доста за мнението ми за един филм. А тази на втората матрица е една от най-тъпите във филми въобще. Спомнете си само монологът на архитекта и цялата работа с него.
И сигурно имаш доста широко понятие за качествена режисура, аз съм останал с коренно обратното впечатление както за втората така и за третата.
Мняя, не ме изкефи мене нищо в тоя филм.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”