V for Vendeta
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
Elayne wrote:Лекинко не ми се отваря, ще споделиш ли за коя сцена става дума?
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
?
Много интересни аргументи. Антиамериакнизмът и прочие и пр.
Забелязахте ли, аз само да подхвърля, кой е президента (актьора)? Мислите ли че Уейчовски Брадърс са избрали преумишлено John Hurt?

Забелязахте ли, аз само да подхвърля, кой е президента (актьора)? Мислите ли че Уейчовски Брадърс са избрали преумишлено John Hurt?

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- BaYa
- Forsaken
Хахахахаха
Най- дълбоките ми благодарности! Просто се питам как съм могла да доживея до сега без трескаво да се запаметявам точно титли и обръщения на персопнажи от филми!
Точно толкова колкото за правописа или произношението на името на някой холивудски олигофренчо (ама с късмет).
И аз дето мислеш че тук се обменят идей (и се поравят правописни грешки)! Значи опасно за средно некултурен, нормален човек кат мен да попадне втолкова извисена компания! Хихихихи.

Точно толкова колкото за правописа или произношението на името на някой холивудски олигофренчо (ама с късмет).

И аз дето мислеш че тук се обменят идей (и се поравят правописни грешки)! Значи опасно за средно некултурен, нормален човек кат мен да попадне втолкова извисена компания! Хихихихи.

Сега, нали, аз нямам особени претенции за имената, когато са трудни за разгадаване как точно се произнасят, както тези Уашовски например, но това "идей" ми бърка в здравето, честно. Та в този смисъл правописът все пак е важен
А на Роланд не му се връзвай, явно изживява някакъв зелено-озъбено-подскачащ период

А на Роланд не му се връзвай, явно изживява някакъв зелено-озъбено-подскачащ период

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- BaYa
- Forsaken
Хахаха
Гибли,
Имайки предвид че единствената ми практика на български са седмични разговори по телефона и че не го пиша от около 15 годин - аз много благодаря за коригирането и изобщо не се обиждам.
Относно Роландчо
не му се връзвам. Просто доколкото изчетох, той е най-троснатият ви приятел!
И явно много си го обичате всичките! Просто бях във високо настроение и ми беше доста весело да чета как соли всички наляво и надясно! За съжаление той не поправи единствената ми "важна" грешка, но насоли и мен! Което е много добро - интегрирам се !
А имам и интересната теория (на Роланд) че избора на канцлера е предумишлен (т.е. на актьора) което е интересно. Аз не съм гледала филама само комиксите, но сега реших да се отметна и с филма.
Много мерси за разговора и за поравките!
Прието: идеи, батерии и пр.
Имайки предвид че единствената ми практика на български са седмични разговори по телефона и че не го пиша от около 15 годин - аз много благодаря за коригирането и изобщо не се обиждам.
Относно Роландчо

А имам и интересната теория (на Роланд) че избора на канцлера е предумишлен (т.е. на актьора) което е интересно. Аз не съм гледала филама само комиксите, но сега реших да се отметна и с филма.
Много мерси за разговора и за поравките!
Прието: идеи, батерии и пр.

Давай смело с филма, казах ти вече. Аз 'Присила' си го свалих вече и ще го гледам тия дни и ще коментирам. Ти кого чакаш, че не си гледала 'V' пък точно? 
Със Симеон се свиква
, или пък не, какво от това, нали си е Симеон
.

Със Симеон се свиква

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body