Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morgana
Paragon

Post by Morgana » Thu Feb 22, 2007 8:27 pm

Грисъм е в Лас Вегас, trust me. :) Героят на Гари Синийз в Ню Йорк е Мат Тейлър. Аз пък Хорейшо Кейн най- не го харесвам, някакъв позьор ми изглежда.

Мор, те разрешават сами случаите в смисъл, че намират достатъчно доказателства заподозрените да бъдат предадени на прокурор и да им бъде повдигнато обвинение. Неведнъж са давали героите, поне тези от Лас Вегас, като свидетели в съда по случаи, по които са работили.
pulled out

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Feb 22, 2007 9:07 pm

Абе в останалите 8 серии на Съпругите ще :
Spoiler: show
женят Габриел и Сюзън, Иди ще забива Карлос, Том и Линет ще се дърлят за пицарията, а Даниел е бременна и ще бърка в кацата с меда на Остин и Джули.
А в следващата серия вместо Мери Алис зад кадър ще се изявява Рекс.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 05, 2007 4:56 pm

Мразя ги! Новата серия на съпругите задържа нивото т.е страхотна е, но се очертава още един месец чакане за следващата!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 05, 2007 4:58 pm

armageddon wrote:Мразя ги! Новата серия на съпругите задържа нивото т.е страхотна е, но се очертава още един месец чакане за следващата!
Ами за мен беше крайно глупава, изглежда вече ми идва прекалено всичко....а преди го чаках с такова нетърпение тоя сериал.

Ениуей новата серия на Рим РУТИ!

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Mar 05, 2007 5:12 pm

Доста приятна игра на покер удариха в Съпругите :)))
РИМ е супер, лека полека настигам и там :wink:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Beric
Paragon

Post by Beric » Mon Mar 05, 2007 6:12 pm

Миналата седмица почна - The Black Donelly's - доста симпатичен сериал на NBC

Става дума за 4ма братя ирландци, които къде по-желание, къде без да искат се набъркаха в организираната престъпност. Сюжета е като на Бригада, а като стил напомня по-добрите филми на Гай Ричи.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Mon Mar 05, 2007 7:11 pm

Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време :)

Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста -
примерно каква само физиономия направи Орсън като разбра че Даниел е бременна.
Изобщо третия сезон е на светлинни години от предишния. Само се дразня от прекалените дупки между сериите напоследък, чак се оливат.
Last edited by armageddon on Tue Mar 06, 2007 9:53 am, edited 1 time in total.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Mar 06, 2007 9:38 am

armageddon wrote:Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време :)

Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста - примерно каква само физиономия направи Орсън като разбра че Даниел е бременна. Изобщо третия сезон е на светлинни години от предишния. Само се дразня от прекалените дупки между сериите напоследък, чак се оливат.
Айде не спойлвайте така. Някаи от нас все още не са намерили време да изгледат новата серия. :evil:

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Tue Mar 06, 2007 7:52 pm

Ти пък! Че тя Ева Лонгория разказа в ефир какво ще става в следващия който номер там се пада сезон, ти за 1 серия правиш проблем. :) На всички работещи по сериала и знаещи нещо за сюжета, им е забранено да дават инфо на Лонгория. Друг път да знае да си държи езика зад зъбите. :P

Така, Fox си е Fox и държат на имиджа си - спират Prison Break. Не, че го харесвам, не го и гледам, но сериала си има своите фенове, които сигурно ще бъдат мн недоволни. Макар че може би 1 добър завършек ще задоволи повечето гледащи PB.

Аз вече май почти нищо не гледам, само Lost. Джерико и Инвейжън ги зарязах - омръзна ми да гледам сериали в които дори и след 10 серии не разбирам какво става - нещо се мъти, някакви тайни и мистерии, недомлъвки, намеци, части от разговори и тн. До едно време е ОК, но после става досадно.

Beric, мерси за инфото, ще го потърся този, може да е свеж. 8-)
pulled out

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Tue Mar 06, 2007 8:42 pm

Абе в тоя РИМ всяка серия секс...сякъв секс...няма почивка. Ама всяка серия...то вярно са били доста разюздани ама все пак...Клеопатра и тя налази. :shock:

Тия от затвора постоянно ги прецакват. Дано латино пича да остане с Мари Крус, че те поне се установиха уж. Ще видим. Аз се радвам че свършва. Иначе щеше да е много воднисто вече.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Mar 06, 2007 10:17 pm

Еее, днес гледах някакъв сайт (колегата ми ми го показваше), в който бяха писали, че са обявили Призън Брейк 3. Оляха се, не може ли да не пускат нов сезон :x.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Mar 06, 2007 10:26 pm

armageddon wrote:Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време :)

Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста -
примерно каква само физиономия направи Орсън като разбра че Даниел е бременна.
Изобщо третия сезон е на светлинни години от предишния. Само се дразня от прекалените дупки между сериите напоследък, чак се оливат.
Напротив, бате, просто нещо спрях да чакам Хаусуайвс-а с нетърпението от преди, много бие на сапунка вече, вкарването на моралните ценности сега ме дразни, преди въобще не ме :roll: . Примерно историята на зализания пич с Джули за чий въобще беше, невероятно ми е досадна....

Гаро ти още не си видял втори сезон на РИМ:):):). АТИЯ ФТВ!!!!!!!

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Tue Mar 06, 2007 10:37 pm

Мне, по скоро много сюжетни линии станаха напоследък и не им се отделя никакво време, пък и приключиха мистерията доста рано. А ако досега ти е харесвал, не виждам какво точно вече не ти допада - сапунените елементи си ги е имало винаги и ще продължава да си ги има.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Mar 06, 2007 11:10 pm

armageddon wrote:Мне, по скоро много сюжетни линии станаха напоследък и не им се отделя никакво време, пък и приключиха мистерията доста рано. А ако досега ти е харесвал, не виждам какво точно вече не ти допада - сапунените елементи си ги е имало винаги и ще продължава да си ги има.
За да разбереш за мен повече - принципно съм фен на 24 и РВ, даже първоначално май мисля, че съм го гледал щот са хубавици 4те....И любимката ми я няма вече ОМГ:(((((

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 12, 2007 7:39 am

Е няма като РИМ такъв сериал....току-що гледах 8ма серия от втори сезон и просто няма такова чудо....Тайтъс Пуло е най-зверският пич евър!

Остават само още 4 серии :cry: :cry: :cry: