Мор, те разрешават сами случаите в смисъл, че намират достатъчно доказателства заподозрените да бъдат предадени на прокурор и да им бъде повдигнато обвинение. Неведнъж са давали героите, поне тези от Лас Вегас, като свидетели в съда по случаи, по които са работили.
Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
Грисъм е в Лас Вегас, trust me.
Героят на Гари Синийз в Ню Йорк е Мат Тейлър. Аз пък Хорейшо Кейн най- не го харесвам, някакъв позьор ми изглежда.
Мор, те разрешават сами случаите в смисъл, че намират достатъчно доказателства заподозрените да бъдат предадени на прокурор и да им бъде повдигнато обвинение. Неведнъж са давали героите, поне тези от Лас Вегас, като свидетели в съда по случаи, по които са работили.
pulled out
- armageddon
- Forsaken
Абе в останалите 8 серии на Съпругите ще :
- Spoiler: show
- armageddon
- Forsaken
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- armageddon
- Forsaken
Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време
Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста -
Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста -
Last edited by armageddon on Tue Mar 06, 2007 9:53 am, edited 1 time in total.
Айде не спойлвайте така. Някаи от нас все още не са намерили време да изгледат новата серия.armageddon wrote:Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време![]()
Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста - примерно каква само физиономия направи Орсън като разбра че Даниел е бременна. Изобщо третия сезон е на светлинни години от предишния. Само се дразня от прекалените дупки между сериите напоследък, чак се оливат.
Ти пък! Че тя Ева Лонгория разказа в ефир какво ще става в следващия който номер там се пада сезон, ти за 1 серия правиш проблем.
На всички работещи по сериала и знаещи нещо за сюжета, им е забранено да дават инфо на Лонгория. Друг път да знае да си държи езика зад зъбите.
Така, Fox си е Fox и държат на имиджа си - спират Prison Break. Не, че го харесвам, не го и гледам, но сериала си има своите фенове, които сигурно ще бъдат мн недоволни. Макар че може би 1 добър завършек ще задоволи повечето гледащи PB.
Аз вече май почти нищо не гледам, само Lost. Джерико и Инвейжън ги зарязах - омръзна ми да гледам сериали в които дори и след 10 серии не разбирам какво става - нещо се мъти, някакви тайни и мистерии, недомлъвки, намеци, части от разговори и тн. До едно време е ОК, но после става досадно.
Beric, мерси за инфото, ще го потърся този, може да е свеж.
Така, Fox си е Fox и държат на имиджа си - спират Prison Break. Не, че го харесвам, не го и гледам, но сериала си има своите фенове, които сигурно ще бъдат мн недоволни. Макар че може би 1 добър завършек ще задоволи повечето гледащи PB.
Аз вече май почти нищо не гледам, само Lost. Джерико и Инвейжън ги зарязах - омръзна ми да гледам сериали в които дори и след 10 серии не разбирам какво става - нещо се мъти, някакви тайни и мистерии, недомлъвки, намеци, части от разговори и тн. До едно време е ОК, но после става досадно.
Beric, мерси за инфото, ще го потърся този, може да е свеж.
pulled out
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Абе в тоя РИМ всяка серия секс...сякъв секс...няма почивка. Ама всяка серия...то вярно са били доста разюздани ама все пак...Клеопатра и тя налази.
Тия от затвора постоянно ги прецакват. Дано латино пича да остане с Мари Крус, че те поне се установиха уж. Ще видим. Аз се радвам че свършва. Иначе щеше да е много воднисто вече.
Тия от затвора постоянно ги прецакват. Дано латино пича да остане с Мари Крус, че те поне се установиха уж. Ще видим. Аз се радвам че свършва. Иначе щеше да е много воднисто вече.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Напротив, бате, просто нещо спрях да чакам Хаусуайвс-а с нетърпението от преди, много бие на сапунка вече, вкарването на моралните ценности сега ме дразни, преди въобще не меarmageddon wrote:Muad_Dib, май си решил да си ми на контра през цялото време![]()
Ми готина си беше серията, добрите моменти са доста -Изобщо третия сезон е на светлинни години от предишния. Само се дразня от прекалените дупки между сериите напоследък, чак се оливат.
Гаро ти още не си видял втори сезон на РИМ:):):). АТИЯ ФТВ!!!!!!!
- armageddon
- Forsaken
За да разбереш за мен повече - принципно съм фен на 24 и РВ, даже първоначално май мисля, че съм го гледал щот са хубавици 4те....И любимката ми я няма вече ОМГ:(((((armageddon wrote:Мне, по скоро много сюжетни линии станаха напоследък и не им се отделя никакво време, пък и приключиха мистерията доста рано. А ако досега ти е харесвал, не виждам какво точно вече не ти допада - сапунените елементи си ги е имало винаги и ще продължава да си ги има.