Ракиена република Абсурдистан

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Demandred
Moderator

Post by Demandred » Fri Jun 14, 2013 4:32 pm

Атакистите поне да вземат да научат какво означава монопол, защото е много смешно като почне Волен да разправя как банките били монополи (при положение, че има над 20 такива в България), Кауфланд и Лидл били монополи (при положение че има толкова вериги супермаркети и хипермаркети) и тем подобни нелепости.
Last edited by Demandred on Fri Jun 14, 2013 5:06 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Amikae
Ascendent

Post by Amikae » Fri Jun 14, 2013 4:45 pm

Не ми е приятно пак аз да бъда задника, но тука се спукахте да ривете за бат Боко, ето ви алтернативата. Спомням си как ми обяснявахте как тройната коалиция било по-добре, поне не били такива селяни, като Боко. Ето ви ги обратно. :lol:

Искам само да ви кажа, че тука в нашия край мутрите получиха своята зелена светлина и пак почнаха да си правят, каквото искат. Ако това правителство не падне сега, тази държава до края на мандата им ще е в пълен крах.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 14, 2013 5:00 pm

Всъщност повечето хора тук никога не са твърдели, че това е алтернативата на Бойко.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jun 14, 2013 5:01 pm

Да не кажа никой. Цялата глупост с "БСП, за да не са пак мутрите <-> ГЕРБ, за да не са пак комунистите" е абсолютно малоумие и винаги е била.

Но разбира се вина на останалите партии е, че не предложиха обща и убедителна алтернатива.
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 15, 2013 12:04 pm

Делян Пеевски: Над никого няма да има чадър
Интервю на Валерия ВЕЛЕВА с новия шеф на ДАНС за целите, които си поставя в работата

Иииии, МОНИТОР:
ГЕРБ събра протест пред МС

Уук.

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Jun 15, 2013 12:12 pm

Трудно ми е да повярвам, че така се очертава, но единствената истински журналистическа медия в тая страна като че ли са Канал 3 с джиесемите на Томата и Митето. (И Сашо Диков: "Томи, я фани онова... момчето вляво! Я го питай кво вика!")

Mindcrime
Arcanist

Post by Mindcrime » Sat Jun 15, 2013 3:19 pm

Вчера на протеста Канал 3 бяха единствените които не ядоха псувни от публиката. Имаше една миличка от бтв, какво чудо видя не е истина. Бареков умно не извади камери щото със сигурност щяха да ядат бой.

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Sat Jun 15, 2013 3:20 pm

Trip wrote:Трудно ми е да повярвам, че така се очертава, но единствената истински журналистическа медия в тая страна като че ли са Канал 3 с джиесемите на Томата и Митето. (И Сашо Диков: "Томи, я фани онова... момчето вляво! Я го питай кво вика!")
Сашо Диков често напипва интересни неща и не се притеснява да задава провокативни въпроси (и да настоява за отговор на тях, независимо, че политиците обикновено се опитват да се измъкнат от директен отговор). Уви, много други неща му куцат и повечето хора имат мнение, че той е клоун и циркаджия. В смисъл, по принцип подхожда правилно и е сравнително обективен, но сам се саботира с непрофесионализъм в детайлите. Не знам с какво да сравня - все едно да се случи даровит писател да пусне книга без никаква корекция и тя да е бъкана с грешки. Съдържанието е добро, но начина му на представяне отблъска читателя и той ще запомни името на корицата с "а, оня дето през ред имаше правописни грешки, ебаси писателя!".
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Jun 15, 2013 3:23 pm

Да, най-вече с това е известен - джиесемите и "Емо, върни!" Подозирам, че просто няма пари телевизията му, като му гледам и студиото. Ама ако пък вземе, че проима, ще проявят интерес от големите отбори. Не че Сашо Диков не е на 60, има кво да доказва и не може да им тегли една, ама кой знае...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Jun 15, 2013 5:17 pm

Единствените истински медии са Икономедия. Да се нарича Сашо Диков медия е жалко и смешно.
This is it. Ground zero.

Ordo Malleus
Mistborn

Post by Ordo Malleus » Sat Jun 15, 2013 5:32 pm

Moridin wrote:Единствените истински медии са Икономедия. Да се нарича Сашо Диков медия е жалко и смешно.
Хубаво, обаче пряко се включи май само той? И добре отразиха, макар да не съм гледал цялото - хората му на няколко пъти подчертаха колко много протестиращи има и даваха хубави изгледи, а не да хващат отдолу трима души в кадър или да снимат плакати и жандармеристи, както направиха някои други... "медии".
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 15, 2013 7:22 pm

Пеевски подал оставка.

Уук.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Jun 15, 2013 9:26 pm

Уук.

Trip
Moderator

Post by Trip » Sat Jun 15, 2013 9:30 pm

омг :lol:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jun 15, 2013 10:16 pm

:facepalm: