Ракиена република Абсурдистан
Moderator: Moridin
Атакистите поне да вземат да научат какво означава монопол, защото е много смешно като почне Волен да разправя как банките били монополи (при положение, че има над 20 такива в България), Кауфланд и Лидл били монополи (при положение че има толкова вериги супермаркети и хипермаркети) и тем подобни нелепости.
Last edited by Demandred on Fri Jun 14, 2013 5:06 pm, edited 1 time in total.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Не ми е приятно пак аз да бъда задника, но тука се спукахте да ривете за бат Боко, ето ви алтернативата. Спомням си как ми обяснявахте как тройната коалиция било по-добре, поне не били такива селяни, като Боко. Ето ви ги обратно.
Искам само да ви кажа, че тука в нашия край мутрите получиха своята зелена светлина и пак почнаха да си правят, каквото искат. Ако това правителство не падне сега, тази държава до края на мандата им ще е в пълен крах.

Искам само да ви кажа, че тука в нашия край мутрите получиха своята зелена светлина и пак почнаха да си правят, каквото искат. Ако това правителство не падне сега, тази държава до края на мандата им ще е в пълен крах.
Делян Пеевски: Над никого няма да има чадър
Интервю на Валерия ВЕЛЕВА с новия шеф на ДАНС за целите, които си поставя в работата
Иииии, МОНИТОР:
ГЕРБ събра протест пред МС
Интервю на Валерия ВЕЛЕВА с новия шеф на ДАНС за целите, които си поставя в работата
Иииии, МОНИТОР:
ГЕРБ събра протест пред МС
- Ordo Malleus
- Mistborn
Сашо Диков често напипва интересни неща и не се притеснява да задава провокативни въпроси (и да настоява за отговор на тях, независимо, че политиците обикновено се опитват да се измъкнат от директен отговор). Уви, много други неща му куцат и повечето хора имат мнение, че той е клоун и циркаджия. В смисъл, по принцип подхожда правилно и е сравнително обективен, но сам се саботира с непрофесионализъм в детайлите. Не знам с какво да сравня - все едно да се случи даровит писател да пусне книга без никаква корекция и тя да е бъкана с грешки. Съдържанието е добро, но начина му на представяне отблъска читателя и той ще запомни името на корицата с "а, оня дето през ред имаше правописни грешки, ебаси писателя!".Trip wrote:Трудно ми е да повярвам, че така се очертава, но единствената истински журналистическа медия в тая страна като че ли са Канал 3 с джиесемите на Томата и Митето. (И Сашо Диков: "Томи, я фани онова... момчето вляво! Я го питай кво вика!")
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.
- Ordo Malleus
- Mistborn
Хубаво, обаче пряко се включи май само той? И добре отразиха, макар да не съм гледал цялото - хората му на няколко пъти подчертаха колко много протестиращи има и даваха хубави изгледи, а не да хващат отдолу трима души в кадър или да снимат плакати и жандармеристи, както направиха някои други... "медии".Moridin wrote:Единствените истински медии са Икономедия. Да се нарича Сашо Диков медия е жалко и смешно.
What froze me was the fact that I had absolutely no reason to move in any direction. What had made me move through so many dead and pointless years was curiosity. Now even that had flickered out.