Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
- Amos Trask
- Aes Sedai
Изгледах Fido - супер приятна комедия с Кари-Ан-Мос с невероятен сетинг. Действието се развива някъде през 50-те години, когато извънземен вирус попада на земята и превръща всички мъртъвци в зомбита. Хората водят война с тях докато един учен не основава компанията Зомком, която измисля устройство наподобяващо метална яка и позволяващо да се контролират зомбитата. Последните започват да се използват като слуги, работници за по-непрестижните професии и тн. Просто абсурдноста на обстановката е невероятно кефеща -например децата ги обучават в училище как да стрелят по зомбита. Като жарн филма е нещо средно между комедия и драма. Най-накрая малко по различен поглед към зомбитата. 

- Gunslinger
- Warmage
Изгледах стария филм за Пунишър от '89 и беше голяма боза!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Хехе тамън си изгледах Маверик за n-ти път вчера и ще не ми е омръзнал. Ся си присърпвам бокссета на diehard-овете от замундата ма 30 гиги 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Creepshow - collaboration между Стивън Кинг и Джорд Ромеро. Нещо като предчета на Грайндхауз и Син Сити, на места доста... болен 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
- tigermaster
- Elder God
Говорили сте си за комарджийски филми, както забелязвам. Гледайте "God of Gamblers" тогава - вероятно ще ви хареса, но нищо не е сигурно.
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог